The Monster Line

Jag vet att jag är lite sen med blogginläggen från Gaga konserten men Lördag/Söndag va lite stressigt och hann inte blogga men nu så hehe.

Då var dagen inne, dagen som vi väntat på så länge haha (överdramatiserar). Riktigt taggade och riktigt försenade kom vi tillslut fram till Globen, på våra biljetter stog det att vi skulle stå vid entré nummer 4, när vi kom fram blev vi något förvånade då de va helt tomt. Va de så att jag och Becka va dom första i kön? Något stämde inte riktigt, vi brukar aldrig vara först med något och vi kände ju att vi var försenade till och med eftersom vi kom vid halv 1 tiden. Men vi bestämde oss för att gå in i butikerna först för att köpa paraply och filt så vi skulle överleva vädret. Samtidigt som vi gjorde det fick vi då reda på att det va en rejäl folksamling vid entré nummer 5 så vi gick dit och där mötte vi fler personer som också skulle stå vid entré 4 men dom hade blivit tillsagda att alla som skulle stå vid parkett skulle stå vid entré 5. Så då satte vi oss ner och började köa.. ca 5 timmar tog det, dom första två timmarna satt vi på marken i regnet. Dom sista tre timmarna så började trycket öka då dom 100 första som hade stått där sen i morses skulle sorteras in i en liten "VIP-bur", och i samband med att trycket ökade så slutade det med att alla stod upp. Men vi klarade av de också, det va riktigt jäkla trångt men de gjorde inte så mycket för då höll man värmen bättre och eftersom dom flesta hade paraplyer så blev det som ett tak mot regnet haha. Men i slutet blev det lite jobbigt, speciellt då alla soper samlades längs med fötterna och man kände att man behövde gå på toa.. men smidiga Kim lyckades slinka igenom alla människor och klättra över staketet och komma till en toa haha.

Efter allt köande så lyckades vi äntligen komma in och hamnade bokstavligt talat längst fram längsmed gången från scen till plattformen, vi ställde oss med några som vi lärde känna från kön - riktigt trevliga och snälla tjejer från Lidköping(?). När vi väl stog där så kändes det så värt att köa alla dom timmarna, dom gick ju fort och de va inte så hemskt som man hade fått för sig. Vet att de är många som tvekar på att jag & Becka skulle klara detta, till och med jag själv tvivla men nu har vi i alla fall bevisat att vi visst klarar det haha.













Bild: 1.Trött Becka & Kim 2.Mot Globen och INTE mot Slakthusområdet haha! 3.Globen 4.Survivor-Becka 5.Survivor-Kim 6.Inte allt för många som va framför oss 7.Här börjar det bli lite trångt.. 8...grimashen beskriver det mesta 9.Våran utsikt från kön haha 10.Skräphögen vid våra fötter, kan ju knappt se skorna haha 11.Äntligen inomhus! 12.Nära scenen 13.Sen började det...

Peace out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0