Gott Nytt År!

Hur ska man sammanfatta år 2009?
Vi kör en sån här klassiker...

Favoriten 2009
Låt?
Black Eyed Peas - I gotta feeling
Film?
Transformers 2
Spel?
Call of Duty Modern Warfare (Xbox)
TV serie?
True Blood
Bok?
hahaha har bara läst en bok, Camilla Läckbergs Isprinsessan.. så de får väl bli den då haha!
Tidning?
Café
Hemsida?
Skaffade Facebook och har blivit beroende!
Datum?
5 Juni <3
Händelse?
Studenten och att jag fick jobb mitt i arbetslösheten
Dryck?
Kaaamikaaaze
Mat?
Sushi
Resa?
Har inte gjort någon resa iår.. så de får väl va när vi åkte runt i Trollhättan med studentvagnen hahaha!
Blogg?
Utan tvekan idaemiilia.blogg.se
Köp?
Min mobil
Present?
Min bärbara dator :)
Klädesplagg?
Min skinnjacka
Artist?
Name the pet!
Skådespelare/-spelerska?
Michelle Rodriguez ;)
Nytt hatobjekt?
Anna Anka

Där har vi en liten sammanfattning på mitt år!
Vill passa på att tacka alla människor i min omgivning som gjort detta året till ett av dom bättre åren. Speciellt till alla som va involverade i min studentdag, släkt som vänner.. men framförallt OP3B som gjorde det till den bästa dagen i mitt liv :)
Men blir det något nyårslöfte för mig?
Jaa jag kör en enkel variant och säger: jag ska träna mer än vad jag gjorde år 2009!
-
vilket inte borde vara så svårt att hålla eftersom jag inte rört mig sååå mycket de här året haha!

Men jag önskar er alla ett riktigt

Gott Nytt År!Peace out!


28 timmar kvar...

Onsdag idag, en dag kvar tills nyårsafton...
och jag är redo haha. Idag kom jag inte igång med de jag skulle göra förens vid 15:00 tiden, men allt jag skulle göra va egentligen att städa - fast de är ju inte så bara med tanke på att det såg ut som ett bombnedslag, men efter jag gjorde det så tränade jag lite också och duschade.

Sedan har jag även funderat ut vad de är jag ska ha på mig på nyår, och jag måste bara bjuda på detta. För när jag kollade så plockade fram lite skjortor osv. som jag provade, köpte mig en fluga för ett tag sen också som jag drog på och va bara tvungen att nörda till det och drog även på mig hängslena jag köpte igår!
och kolla bara!!

Hahaha! Lätt att jag kommer ha på mig detta på någon maskerad i framtiden, allt som fattas är ju en sån där hatt och en fet cigarr i munnen så ser jag ut som en riktig journalist från 40 talets New York - älskart haha!

Men om ni skippar hängslena, drar ut skjortan ur byxorna och behåller flugan på tror jag.. (för vad är mer fest om inte en fluga? Haha.) så har vi nog mina kläder för imorgon. :)
Nu ska jag nog chilla framför TV:n och kanske spela lite Xbox - har nämligen blivit allvarligt beroende av Call of Duty!

Peace out!

Tisdag!

Sådär då är den här dagen slut, va ju som sagt på mellandagsrean.. hittade Kim något?
Neej inte som va på rean, men jag köpte lite annat:
Ett par beiga chinos
En ljusgrå munktröja
Ett par hängslen haha
Riktigt nöjd ändå, men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på nyår, inte bara ett bekymmer för jäntorna haha! Jag kollade även lite på TV apparater men dom är rätt dyra och när det kommer till såna köp så måste jag ha med morsan som kan hjälpa mig välja rätt TV.

Har även lyckats träna lite idag, jag är igång nu! Frågan är bara hur resultatet kommer bli i slutändan.. för efter jag tränade så käkade jag mat och så har jag tryckt i mig en fet skål med popcorn, och är nu akut sugen på chokladpudding - är detta en reaktion min kropp har för att jag börjat träna? (ironisk) haha!

Peace out!

Äntligen!

Äntligen så gör ICA en parodi på bloggare och samtidigt är de första gången jag verkligen asgarvar åt en ICA reklam. Den är briljant och han lyckas pricka alla detaljer, speciellt i slutet när han plutar med munnen och kisar med ögonen - år 2009 kunde inte avslutas på ett bättre sätt!Nää nu ska jag dra till staden med Lisa & co. för att knö med alla andra människor som är på mellandagsreahumör!

Peace out!

Beach 2015 here i come

Precis som bloggandet så går min träning lite sisådär! Men idag så råkade jag höra en gammal låt jag lyssnat på förr.. och den ger mig riktig träningsenergi, och såna låtar mina damer och herrar dom är sällsynta i mitt fall.
Men jag började träna lite smått idag till den här låten och har nu bestämt mig för att på allvar ta tag i de.. för sjuttielfte gången. Håll tummarna för att de kommer gå bra nu :)Beach 2025 here i come

Haha!

Peace out!

Det är över nu!

Maaaat! Ropar dom från nedervåningen och påväg ner i trappen så känner jag matlukten.. men de luktar ju inte julmat utan de luktar ju... VÅFFLOR!!!!!!!! Äntligen så är julbordstiden över och vi kan nu käka normal mat igen, inte för att jag inte tycker om julmat men de är inte gott när man käkat de 5 dagar i rad!

Hoppas ni alla haft en minst lika trevlig jul som jag :)

Peace out!


Sunday Night Live

Jaha så fastnade man ändå framför Anna Anka's jul, vad ska man säga? Hon va inte min favoritfru innan och hon gjorde ju inget den här gången heller som ändrar min åsikt om henne. Däremot så får Skipper ett plus för att hon va rapp i käften och gav tillbaka.
Favoritcitat från Skipper om Anka: "Hon pratar massa sex men klär sig som en kärring, är de mycket snack och liten verkstad tro?"

Nu är det filmen Blood Diamond som gäller ikväll - så jäkla bra film! Frågan är bara om man orkar se hela med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon och jobba!Jobb den här veckan.
Måndag: 06:45 - 15:30
Tisdag: 06:45 - 15:30

Peace out!

Watch out!

Jag tror jag har blivit klocknörd, fick en i studentpresent men nu vill jag ha fler.. och den här gången vill jag ha klockor från Triwa. Jaa jultomten, jag har varit jävligt snäll iår haha!


bilderna är tagna från Triwa's hemsida.

Dom kostar strax under tusenlappen styck, helt okej!

Peace out!

SAAB - The End


bild från aftonbladet.se

Jaa nu kom nyheten som dom flesta väntat på, GM lägger ner SAAB.
Själv är jag en Trollhättebo och tillhör en "Saab-familj" så den här nyheten känns extra tung.
Min ilska går inte åt GM i första hand eftersom dom inte hade så mycket till alternativ, vad jag däremot blir arg på är regeringen och deras passivitet, för mig känns det som att dom bara blundat och pekat mot GM och sagt att det är deras ansvar. Men det handlar ju om jobb i Sverige? Naturligtvis när jag skriver detta så tror folk att jag vill att regeringen ska skita ut pengar och så är det över, men det säger jag inte. Däremot hade det kanske underlättat från första början om man hade visat ett intresse att hjälpa SAAB och värna om den svenska bilindustrin istället för att säga "Vi tänker inte satsa på förlustdrivande företag" och "SAAB och Volvo tillverkar fel bilar".

Men nu går det såklart inte att klaga på vad man sagt eftersom de redan är försent, utan de är nu man får blicka mot framtiden. Här i Trollhättan är den första reaktionen att det kommer bli en spökstad, själv tror jag inte riktigt på det..  Reinfeldt och Littorin har gått ut i aftonbladet och sagt att man tror på Trollhättan. Ja då är det ju hög tid att man visar det och inte vänder ryggen till ytterliggare en gång.

Jag tror på Trollhättan, såg även på Facebook idag att det finns en ny grupp man kan gå med i - "IKEA till Stallbacka för att skapa nya jobb i Trollhättan" .. så hoppet har kanske inte lämnat alla Trollhättebor trotsallt, och det är en bra början, mycket bra början! :)

Peace out!Comeback för sjuttielfte gången!

Ett tag sen man bloggade, glömde till och med bort min egna bloggadress.. illa haha!
Men de här halvåret har väl inte varit de bästa direkt, under den större delen har jag bara gått hemma, arbetslös och sysslolös. Men nu dom senaste veckorna har jag äntligen fått en hel del jobb och så fick jag den underbara nyheten om att jag kom in på högskolan, så nu blir det en vändning. Men jag måste faktiskt säga att de va nyttigt för mig att gå arbetslös, för de är inte förens då man förstår hur skönt det är med skola och arbete, man uppskattar de så mycket mer :)

Peace out!


RSS 2.0