Bio, Någon?

Hallå där.
Har jobbat dag idag och slutade 3.. skönt när de fortfarande är värme haha. Men trött var jag, råkade somna PÅ datorn.. bokstavligen men vaknade av att Lisa skrev till mig på MSN. Ska dra ut och träffa henne senare ikväll men jag ska käka innan, får se om vi korkar upp något haha.
Jaa angående rubriken så har ju jag gått på bio oftare än vad jag brukar göra (Baksmällan, Änglar och Demoner).. och även om de är två gånger så är de två gånger på en vääääldigt lååååååång tid haha. Så nu har jag upptäckt hur roligt de egentligen är och jag är sugen på mer bio.. speciellt eftersom det kommit en "tvåa" av min absoluta favoritfilm Transformers. Så någon.. nästan vem som helst haha, vem vill gå på bio med mig någon dag?



Måste nog duscha innan jag drar och möter Lisa.. lite fräschare efter man jobbat haha!

Peace out!

Michael Jackson

Inga sörjetexter utan bara hans musik helt enkelt!
 

Det slutar alltid med att man sjunger med.. de är nog därför han kallas för The King of Pop!

Peace out!

Finally it's Friday!

Ny dag
Nyduschad
Nyrakad
Fått Lön
Beställt hem nya kläder

Låt oss säga att jag är redo för att jobba helgen nu!



Peace out!


De är ingen vanlig dag..

De är ingen vanlig dag för de är min lediga dag hurra hurra hurra haha..
Den spenderades i solen minsann.. och efter några timmar där så satte det sig sina spår, jag var nämligen inte långt ifrån att se ut som en kräfta (jag var röd med andra ord) och är fortfarande det haha. Dagen var perfekt tills jag bestämde mig för att käka lunch och jag öppnade kylskåpet och hittade en pizza som man bara värmer i micron.. kommer inte ihåg va den hette men något italienskt namn var det och då brukar de ju vara någorlunda gott. Men jag hade visst fel.. för den här namnpåitalienskapizzan visade sig betyda 1000 ostars pizza. Dom hade bokstavligt talat rensat charken på ost och lagt på pizzan, som tur var så upptäckte jag att det var mögelost på som jag tog bort innan jag körde in den i ugnen. Men den var fortfarande inte god.. de räcker med EN sorts ost på min pizza. Nää detta förstörde inte hela min dag utan jag förvarnar er ifall ni ser något liknande i affären.. välj något annat haha.

Åhhh lite typiskt att vädret ska vara såhääär bra när man jobbar men jag kommer nog vara glad för jobbet när jag väl får mina pengar haha men det är ju fortfarande ett tag kvar tills dess. Imorgon jobbar jag kvällen vilket ska bli skönt.. jag föredrar hellre att jobba kvällar än dagar, så ska jag övningsköra hem också och jag längtar haha. Jag får se till och ta tag i det här nu, kan inte gå runt utan körkort hela livet.
Inget på TV märker jag, program om mammor som fick barn när dom var 12 (överdriver jag vet, men unga är dom haha) och så är det såklart program om fetma. Jag ska nog ta och träna lite istället, de har jag inte gjort på ett tag.. slutar nog med att jag bli sjuk som vanligt men jag kör på ändå.

Peace out!

Innan jag somnar...

Snackade med Åsa och då kom vi in på Muminmamman, alltså bara namnet dök upp en gång.. de va inte så att hon var ett samtalsämne direkt haha. Men i alla fall hur vi kom in på henne kan jag inte förklara men låt oss säga att det är mig och Åsa vi snackar om och klockan är 23:30 haha.
Men tillbaka till muminmamman, när jag läste det så kom jag på ett gammalt klipp jag sett och jaa.. här är den.



Det är i Malmö det händer haha.
Det är så dåligt att det blir för roligt haha!

Peace out!

Tisdag!

Äntligen hemma, har jobbat kvällen idag och började klockan 14:00. Men jag åkte in till stan tidigare eftersom de inte går några andra bussar, plus att jag hade saker och göra. Så klockan 11 var jag i stan och kollade mina linser och köpte nya.. de är visst inte billigt att ha ett synfel man själv inte valt att ha, lite idiotiskt om ni frågar mig men kvinnor får köpa skydd för sitt JaNiVet så jag ska väl inte klaga. Sen så käkade jag för första gången sushi.. själv, för att fördriva tiden haha och jag måste säga att luncha själv på ett sånt ställe är inte kul så aldrig mer det utan de får bli med min trogna sushivän Becka haha.
Men sen tog jag mig till jobbet och jobbade fram till 22:00.. kom hem och slog på TV:n och fick se att Sverige ledde matchen med 3 - 1 som dom sen vann med. Riktigt skönt.. nu möter vi England på Fredag, gött. Har inte så mycket mer och säga.. faan va min blogg är tråkig men vad ska man göra? Nu när mina besöker börjar stiga också.. neej inte överdrivet mycket men jag har mer besökare nu än vad jag haft i ett antal månader haha.
Nää nu måste jag sova om jag ska lyckas ta mig upp i tid.. börjar klockan 06:45 imorgon!
God Natt

Peace out!

Nu är det sommar minsann!

Äntligen lite sommar, trodde jag skulle missa den helt när jag jobbade men idag är jag ledig och det är sommar ute.. underbart haha! Ska ligga här med datorn hela dagen och få så mycket sol som möjligt, det skulle vara lite sommar i några dagar nu och jag jobbar ju i stort sett hela veckan (förutom Torsdag) så jag får ligga i om jag ska få färg. Anledningen till att jag drar med datorn ut är inte för att jag är en sån nörd utan det är för att jag nyss har fått lite låtar från en vän och jag måste bara säga Spotify släng er i väggen jag har DJ Shilpa haha, musiken är så bra så jag knappt kan gå någonstans utan att datorn följer med haha.

Har inte bloggat under helgen men de hände inte så mycket, midsommarafton gjorde jag inte så mycket.. var på jobbet kom hem och var för trött för att lyfta ett finger så jag slappade bara. Sen i Lördags så träffade jag Lisa och vi satte oss och drack och snackade igenom allt mellan himmel och jord vilket behövdes haha.
Igår va vi på promenad också och hittade ett perfekt ställe som man kan gå till för att rensa tankarna, det var bara tyst och lugnt och man blir inte direkt störd med tanke på att vägen dit va lite att jämföra med Robinsonträsket haha!







Nu ska jag fortsätta ta in sommaren.
Peace out!

Glad Midsommar!

Glad Midsommar till er alla, har jobbat idag och jag klagar inte.. var riktigt gött faktiskt och några från jobbet hade till och med bakat jordgubbstårta både till oss och patienterna vilket jag måste ge en stor stjärna till för god var bara förnamnet. Ikväll blir det lugnt och jag är ensam hemma så jag ska nog bara slappa framför TV:n med lite att dricka. Nu är det fotbollen som gäller, Sverige - Italien.. och många är förvånade över att just JAG som inte är så intresserad av sport kollar på fotboll, men HALLÅ det är ju landslagsmatch finns inget roligare än att kolla på sånt när det är EM och VM i sportvärlden haha.
Nu får jag kolla vidare på matchen.

Glad Midsommar och till the partypeople, festa åt mig med haha!

Peace out!


Sorry

Oj här bloggas det INTE minsann, men jag har jobbat dom senaste dagarna och när man kommer hem är man helt slut.. bokstavligen haha. Har ju börjat sommarjobbet och det går finfint.. börjar redan komma igång med det också så det känns skönt. Imorgon är det midsommar och jag jobbar också vilket innebär extra betalt, aldrig fel haha, sen är jag ledig Lördag, Söndag och Måndag.. sköönt! Det tråkiga nu när man jobbar är väl att det inte kommer hända såå mycket mer under sommaren vilket ger en riktig fattig blogg.. men de får ni stå ut med. Längre fram i sommaren så blir det ju också Stockholm förhoppningsvis och fyfasen vad vi ska röja då.. partyblogg.se haha.

Finns väl inte så mycket mer att säga för tillfället, vi hörs!

Peace out!


Grillfest!

Jaa.. ni läste rätt. Vi ska grilla.. trots att det blåser och regnar, de är riktigt svennebanan om något haha. Men de blir bara själva grillningen som blir utomhus sen käkar vi inne, eller jag hoppas de i alla fall men jag kan inte tänka mig något annat. Sen blir det party hela kvällen lång...
Nu ska jag fortsätta göra mig iordning.

Peace out!

Baksmällan va bäst!

Jaa baksmällan var bäst och det var nog första.. och sista gången jag kommer använda den meningen haha. Men såklart menar jag filmen, den var för bra och jag skrattade från början till slut. Såklart var de rätt mycket på bion men de hindrade oss inte från att skratta högt, kanske för att alla skrattade med oss.. förutom en gång då jag och Åsa gapflabbade medans alla konstigt nog var tysta, eller aa dom harklade och kollade konstigt på oss. Men vad gör det, det stog inte att det var en komedi utan anledning.
Sen efter filmen så mötte vi upp Becka och satte oss på Strandgatan och fikade & pratade. De va sista gången vi såg varann innan vi ska börja jobba och grejjer, känns lite konstigt och säga att vi ska skriva våra jobbtider så man måste boka in när man ska träffas, i alla fall att det ska börja nu är konstigt och man undrar hur länge det kommer vara så.
Oj va djupt snacket blev här då haha.. inte meningen, dags att göra sig iordning ska upp rätt tidigt imorgon.



Peace out!

Baksmällan!

Ikväll blir de bio med Ida och Åsa, inte mindre än Sverigepremiären av Baksmällan. Hoppas filmen är lika bra som trailern är och så hoppas vi också på att biografen inte är så full så man kan gapskratta fullt ut utan att skämmas hahaha.
Nä nu ska jag dra så jag inte missar bussen!



Peace out!

Balen!

I Söndags på studenthelgen var det dags för bal. Det var riktigt stressigt den sista timmen men vi kom iväg i tid och åkte bort till Becka som var min balpartner för att fotograferas. Hon var rent ut sagt skitsnygg och det var en lättnad att se att vi matchade haha. Sen åkte vi runt i ner-cabad (?) bil i stan för att sen stå i lååång bilkö för att komma in.. då passade regnet och åskan på att komma så den sista biten så fällde vi upp taket och tur va väl de för de öste ner. Som tur var ändrade dom turen för bilarna så man åkte direkt in till ingången så man slapp bli blöt, jag är imponerad på att folk orkade stå där ute för att se oss så dom ska ha ett stort tack för de. Sen när vi väl kom in så drack vi champagne och väntade på dom övriga att komma och sen var det dags.. vi åt, drack och dansade hela kvällen. Det var extra roligt också för vi träffade några gamla klasskamrater och vänner som jag gick på balen med i 9:an som vi va med på kvällen. En oförglömlig kväll och ett perfekt avslut på studenten
Här kommer bilderna!




































Peace out!

Studentdagen!

Nu äntligen kommer bilderna från studenten!

Frukost!
Först så åkte vi ut på landet för att käka studentfrukost hemma hos Becka. Hon och hennes familj hade gjort det jättefint och det var jättegott.. så dom ska ha ett riktigt stort tack för det. Stämningen var på topp trots att klockan var halv 7 på morgonen och det blev mycket sång och för vissa en hel del champagne också haha, tyvärr mådde jag inte så bra men det släppte sen påväg till skolan kanske var det pga. musiken som vi lyssnade på i Shilpas bil, för de va bland den bästa partymusiken jag hört på lääänge! 





Skolan - Utspringning!
Sen åkte vi ju som sagt till skolan där vi fick stå utanför med alla andra studenter och sen blev vi insläppta. Då gick vi direkt till klassrummet där vi satte oss ner och blev uppkallade en och en till lärarna som hängde på en ros, hängde på ett papper med respektives namn där dom hade skrivit upp saker som beskrev oss med första bokstaven i våra namn.. okej min förklaring suger så jag skriver vad dom skrev om mig så kanske de blir enklare:
K amratlig
I nkännande
M arknadsförare
Så fick vi också såklart betygen och så kollade vi på ett bildspel som Becka hade gjort med bilder på oss när vi var bebisar och bilder på oss idag, de va riktigt roligt och se haha. Sen begav vi oss till aulan där alla andra studenter samlades, kören och lärarna försökte sjunga men de gick inte så bra då vi överöstade dom med studentlåtar. Sen va de mat som gällde - mindre gott kan jag säga men va ska man förvänta sig av skolan... de roligaste som hände i matsalen var att jag fick ett stipendium. Ingen var förvånad tydligen medan jag fick ögon stora som tallrikar när dom ropade upp mitt namn (fick stipendium för god kamrat, riktigt stolt haha). Sen var de äntligen dags - för självaste utspringningen och vi fick vänta där en stund men stämningen va så skön.. folk trummade på väggarna och vi sjöng och alla ville bara ut. Sen sprang vi under pinnar som lärarna höll ut och mötte ett folkhav.. fast vi fick inte gå till våra familjer direkt utan vi skulle upp på en kulle för att sjunga. När de va klar va de dags att springa till min familj och det hade kommit så många, familj, släkt och vänner - TACK ALLA FÖR ATT NI KOM!

 













Studentvagnen!
Allt gick så fort och helt plötsligt va vi påväg för att gå parad igenom stan till fallen.. men vi gick ner dit och skippade fallen för att gå på vagnen istället.. så blev det studentvagnsåkande i 2½ timme. Våran vagn påminde lite som en bur, men en snygg bur och vilket party vi hade.. vi dansade och sjöng oss hesa, vi hade helt enkelt kul.. eller nää vi hade riktigt jävla roligt!






























Hem!
Sen åkte vi hemmåt där de blev mer käk och presentöppning, har typ inga bilder därifrån.. inte från min kamera i alla fall men jag fick i alla fall en bärbar dator, en klocka, ölglas och pengar.. är supernöjd och tack igen till alla som kom!
Jag hittade en bild.. som visar lite hur trött jag va redan då, och dagen var låååååångt ifrån slut då haha!


Utgång!
Vi möttes på torget halv 9 för att sedan dra till Strandgatan för att ta en fördrink, alla kom tyvärr inte för folk hade missat de (fatta inte riktigt hur de va möjligt med tanke på att alla hade nämnt det minst en gång under kvällen). Men vi mötte upp resten senare och drog till Lipz och jädrar vilket drag de va där.. musiken va skitbra, alla dansade, man träffade allt möjligt folk från förr. En perfekt avslutning som slutade naturligtvis med nattamat på MAX.











Tack till alla.. familj, släkt, vänner, gamla klasskamrater men framförallt OP3B för att ni gjorde den här dagen till den bästa i mitt liv. Det är en sån konstig känsla nu när det är över och man har inte greppat att det hänt förens nu, vi vet inte hur våran framtid ser ut men jag hoppas i alla fall att vi inte tappar kontakten i framtiden och så hoppas vi att Stockholm 09 blir av.
Ni är bäst!

Peace out!

Studenten 2009 är officiellt över!

Jaa nu är 12 års skola men framförallt gymnasiet och studenten officielt över. Jag kom nyss hem från balen och jag måste säga att om man sammanfattar kort allt som allt så måste jag bara säga - de här var den bästa helgen i mitt liv och avslutningen på den här helgen med balen va riktigt bra.
Började dagen med att göra mig iordning.. de va stressigt den sista timmen men sen så åkte jag i alla fall till Becka som var min balpartner och där fotograferades vi och drack champagne. Sen åkte vi vidare in till stan där alla andra som skulle till balen var vilket innebar ungefär 1½ timmes kö för att komma till platsen vi skulle vara på.. och medans vi väntade så fick vi sällskap av både regn och åska. Men när vi tog kort innan så hade vi riktigt bra väder och jag får säga i helhet så har vädret varit riktigt jävla bra haha vi hade lite otur på slutet bara. Sen kom vi in till Folkets Hus där allt ägde rum.. där mötte vi gamla vänner och käkade, drack och dansade heela natten lång.
Självklar blev det lite drama på kvällen när jag skulle beställa drink på baren och bartendern frågade efter mitt leg.. redan där blev jag förvånad med tanke på att när man kom in i byggnaden så skulle man ha med sig biljett vilket krävde att man skulle ta studenten och så skulle man visa leg. Men i alla fall sen började han som stog i baren tjöta om att jag inte var 20 år och då blev jag vansinnig! Så då sa jag att de här är studentbalen och de finns inte en endaste kotte här inne som är 20 år. Såklart kom någon ägare och började tjafsa om att det var hans rättigheter... dom rättigheter försvann i såna fall långt åt helvete när dom bestämde att balen skulle vara hos dom! När flera från baren reagerade och försvarade mig så kommenterade dom inte mer utan började blanda min drink istället... haha. Drama drama.. tja lite kul va de väl nu efteråt och är något som gör studenten ännu mer minnesvärd.

Men men nu är allt slut.. de känns tomt och de blev lite tårar när vi sa hejdå. Såklart är de också en frihetskänsla och jag ångrar inte en sekund i min gymnasietid.. de skönaste är också att man nu kan vara fri och samtidigt hålla kontakten med dom i klassen. Som  tex. nu till veckan så ska vi träffas både Tisdag och Onsdag för att hitta på saker och sen i Augusti så åker vi troligtvis till Stockholm.
Så bara för att vi har tagit studenten så betyder de inte att vi aldrig kommer ses igen.. vilket jag är så tacksam över för några av mina närmaste vänner går på OP3B - ni vet vilka ni är.

Lite bilder på hur jag såg ut - kvaliten är ju inte på topp med tanke på att den är tagen med min webcam på datorn.





Peace out!


Studenten - Tack OP3B

Det är över.. dagen man väntat på i 3 år, kanske lite längre. Det känns jättekonstigt och fortfarande overkligt att man har tagit studenten - det är ju en av dom största dagarna i ens liv och det är över. Men jag måste säga att gårdagen var den bästa dagen i mitt liv med allt folk man träffade, musiken, presenterna och maten.
Men studenten hade inte varit studenten utan min klass - OP3B, som ska ha ett tack för dom här 3 åren!
Det känns tomt nu men samtidigt så är man glad för det är nu livet börjar.
Imorgon är det Balen vilket blir de absolut sista man kommer göra med dom flesta i klassen, jag hoppas vi håller kontakten i fortsättningen. Ni ska veta att ni är bäst haha!

Bilder från dagen kommer någon gång nästa vecka när jag samlat in ALLA bilder haha.
Peace out!

Studentvagnen: Sneak Peak

Äntligen blev vi klara med vagnen.
De som kändes så hopplöst ibörjan blev riktigt bra i slutet, här kommer några bilder på hur den ser ut!




Imorgon smäller det så ni kan ju räkna med att de inte blir något bloggande haha.
OP3B - Fy Faan va vi är bra! <3

Peace out!


Magnum Temptation

Glömde berätta att igår så skulle jag och morsan hämta pappa på jobbet när vi va i stan. Men vi va klara lite tidigare så vi bestämde oss för att fördriva tiden genom att köpa glass. Så vi valde båda två den nya Magnum Temptation.. när jag kom till kassan så sa han som satt där: 44 kronor tack. 44 SPÄNN SKULLE HAN HA FÖR TVÅ GLASSAR , de innebär ju förfan att en glass kostade 22 kronor! Sen låg glassen i en box också som inte va särskilt stor så jag misstänkte att glassen inte skulle imponera mig, och mycket riktigt där låg en liten sketen glass som till och med kändes för liten för den lilla lilla boxen.
Jag blev faktiskt lite irriterad för då fanns de två alternativ kvar till varför den kostade 22 kronor.
Alternativ 1. Den är så god att man inte vill äta någon annan glass än den i fortsättningen (kraven är höga jag vet)
Alternativ 2. Det händer precis som för personen i reklamen för glassen.



Jag kan säga såhär att smaken var inget sensationellt och jag såg inga människor från 1800-talet, även om den var okej så tycker jag att 22 kronor va lite väl mycket.. jag menar 2 kronor till och man kunde köpte 4 piggelin, som är minst lika stor i storleken.. mycket bättre haha!

Peace out!

Igår och Idag

Stressigt värre igår.. därför jag inte bloggade. Först åkte vi iväg till stan för att köpa några flaskor av de goda inför studenten och sen gick jag iväg för att rösta i EU-valet. När jag väl kom hem så hade jag bara en timme på mig att göra mig iordning för att sen åka upp till stan.. igen. Fast de va för att vi skulle träffas hela klassen för att grilla, dricka och spela brännboll och kubb. Nu kom ju ioförsig inte hela klassen.. lite tråkigt gjort tycker jag men dom får skylla sig själv för vi hade riktigt kul, bilder från den kvällen kommer senare för jag hinner inte ladda upp dom idag + att jag ska få lite fler bilder från dom andra i klassen som tog kort.
Idag åkte jag Åsa och Ida för att fixa lite grejer inför morgondagen då vi ska klä vagnen.. men de mesta löste sig när vi snackade så de va rätt onödigt för mig att åka upp till stan för att snacka i en timme i en bil haha men de va kul. Nu blir de till att städa mitt rum eftersom 1534 (ironisk) personer kommer hem till oss på Fredag.

Peace out!


Summer feeling

Fortfarande härligt väder.. och hur resten av "student-veckan" ser ut varierar beroende på vilken sida man kolla på, studentdagen visar allt ifrån 15 grader med rätt mycket sol till 9 grader och hällregn.
Men idag är det skitvarmt vilken innebar att jag, Ida, Åsa och Becka satte oss på uteserveringen på Espresso House ett bra tag.. där det stora nöjet var att skrapa trisslotter, när dom väl slutade var vi uppe i ett tvåsiffrigt tal i antalet lotter och även ett tvåsiffrigt belopp på hur mycket vi gick back haha.. mindre lyckat med andra ord. Sen satte jag mig på den lagomt varma (sisådär 70 grader) bussen och svettades där ett tag. När jag väl kom hem så fick jag äntligen de brev jag längtat efter.. det som säger att man har ett paket att hämta ut. Så jag fick äntligen hämtat ut mina skor som är efterlängtade...

Nu blir det att ligga i solen och läsa lite.




P.S. Köpte även balbiljetterna idag (sista dagen), vilken jäkla tur.. så nu är helgen räddad haha!

Peace out!

RSS 2.0