Vad vill du bli när du blir stor?

Jag har nog tidigare berättat om att jag ska satsa på att bli Ambulanssjukvårdare. Men jag har faktiskt också en sån där tanke som alla har.. om-jag-fick-ha-de-yrket-jag-vill-tanken skulle jag vilja kalla den (?). Alltså om jag fick ha vilket yrke som helst så skulle jag vilja vara fotograf.. som gör dom där riktigt stora fotografjobben, men det är något som funnits i bakhuvudet länge men som man aldrig riktigt satsat på.
Hur jag kom in på detta va helt enkelt att jag läste en artikel i Café om en fotograf som heter Russell James, så jag sökte på hans namn och hittade hans hemsida. Efter att ha hamnat i hypnos (nästan) på hans hemsida och bilder så vill jag inget annat än att bli fotograf haha, så jag måste bara säga att gå in på länken och kolla igenom bilderna.. cool snubbe och riktigt grymma bilder. Jag vill bli som han när jag blir stor hahaha!

Kanske investera en kamera efter sommarjobbet haha?

Peace out!

Svenskt väder när den är som bäst!

Waaaaaaaaaah vilket väder!
Supervarmt och naturligtvis så utnyttjar vi detta genom att dra ut det nödvändigaste man ska ha när man ska sola, nämligen: en filt, en vattenflaska, en bok.. men jag hade inte många sidor kvar så jag läste ut den och drog även ut de senaste numret av Café. Sen låg jag och solade hela dagen så jag blir lite brun till studenten. Men nu har jag stekt klart för idag.. va smart nog och smörjde in mig med sån där solskyddskräm eller vad man nu kallar det (klet som luktar mysko skulle jag kallat de först men kom på hur sjukt de lät haha), klant som jag är så gjorde jag inte de igår vilket slutade med att jag brände mig (kanske därför jag gjorde det idag).
Ikväll så ser de inte ut att hända något speciellt, vill ut på crusingen som är i stan men de blir nog inte så.
Nää nu får jag nog ta och duscha och sen blir det grillat.. shit nu är sommaren verkligen här!

6 dagar kvar!

Peace out!

Dagens goda gärning!

Innan dagen är slut så måste jag bara få klappa mig själv på axeln lite haha.
När jag satte mig på bussen idag så såg jag att det låg en mobil på sätet brevid, jag täckte den snabbt med min väska och funderade vad i helvete jag skulle göra. Det poppade upp såklart en ängel på min ena axel och en djävul på min andra och ungefär såhär va tankarn:
Ängeln: Ta den och ring till någon anhörig och ge tillbaka den eller så ger du den till busschaffören.
Djävulen: TA DEN OCH BEHÅLL DEN VAFAN.. du har ju en mobil som inte fungerar och de är väl om något ett tecken på att du ska ta den! 
Sen ioförsig så blev valet som redan innan var väldigt enkelt.. riktigt simpelt enkelt när jag upptäckte att mobilen var trasig. Varför ha en ny trasig mobil när jag har min gamla hederliga skrothög?
Men jag tog den.. och ringde upp morsan till ägaren till mobilen (<- ooh rörigt värre) och när jag lämnade den så fick jag en "hittelön" i form av en trisslott. Ingen vinst såklart men en klapp på axeln blev det... och det var inget svårt val att lämna den tillbaka, jag fick inte MVG i Etik och Livsfrågor utan anledning.
SkrytMåns haha

Peace out!

Ole dole doff på EU-valet?

EU-valet är ju något ingen har kunnat undvika.. och alla pratar om hur viktigt det är att rösta så...
Kommer jag rösta? JA.
Vet jag vad jag ska rösta på? NEJ.
Så jag beslutade mig för att göra ett test på Aftonbladet över vilket parti jag ska rösta på.. och helt plötsligt så blev jag Moderat! Men för att säkra så gjorde jag ett annat liknande test (tror de va på DN) och när jag var klar där så va jag lååång ifrån Moderat.. jag var nämligen helt plötsligt Socialdemokrat. Jag kan säga att jag inte blev ett dugg klokare så jag förlitar mig INTE på något sorts test, tror jag. Det kommer säkert sluta med mig stå och köra ole dole doff när jag väljer haha...

Peace out!


Hallå där!

Hallå där.
De va ett tag sen jag bloggade sist.. sorry för det.
Det är så jäkla mycket nu man ska göra inför studenten och så har det varit mycket annat så jag har helt nekelt inte hunnit. Men nu är det äntligen Fredag.. fast varje dag är ju som Fredag i stort sett med tanke på att vi inte gör särskilt mycket i skolan. Nästa vecka har vi inga lektioner alls och då försöker vi klämma in lite saker vi ska göra med klassen.. problemet är ju bara att många inte kommer till skolan alls så det blir svårt att planera något men vi får se om det blir av... jag hoppas haha. Vi hade våran sista "seriösa" lektion idag också.. hmm inte långt kvar alls, känns overkligt.

Igår så fixade jag håret föressten så nu är jag blond... eller aa blondare kanske vi ska säga eftersom det va slingor haha. Så när jag fixade håret så missade jag den sista klasstiden och jag misstänkte att det skulle hände något speciellt just då som jag naturligtvis skulle missa... självklart hade jag rätt för läraren hade tydligen bakad en fet tårta.
JAG VILL OCKSÅ HA TÅRTA!
Men efter det så slutade vi så jag mötte upp några från klassen så vi gick och fikade istället.. så jag va nöjd ändå haha.

Peace out!


Måndag

Idag var de inte särskilt mycket skola.. på Engelska lektionen fick vi reda på betygen och jag fick VG i Engelska B och MVG i Svenska B, är så j*vla nöjd haha. Sen hade vi ingen Historia lektion så vi slutade skolan för dagen.. och eftersom vi slutade tidigare bestämde jag, Becka och Ida oss för att åka till Överby. Där sprang vi runt i affärer och de hände inte särskilt mycket mer.. förutom när vi satt och åt. Då fick nämligen Becka syn på Idas pojkvän på nedervåningen och Ida ville få hans uppmärksamhet men ville inte skrika på han så vem ber man göra en sån sak om inte.. Becka haha. Så där skrek Becka på Idas pojkvän för att få hans uppmärksamhet och tillslut började Ida också, samtidigt klängde dom på räcket och de hela såg mer och mer ut som två fjortisar som nyss sett Johan Palm.. typ. Det roligaste var att vi fick allas uppmärksamhet förutom han... men tillslut så blev han tvungen att titta upp och heja på Ida och sen kom han upp. Det hela kanske var något barnsligt.. men riktigt j*vla roligt också för den delen, det är något jag kommer sakna från gymnasiet.. våran sjuka humor och alla gånger vi haft roligt (vilket nästan är varje dag).
Men jag vet någon som kommer tycka det är skönt att vi tar studenten och det är Idas pojkvän.. för då slipper han ju mig och Becka eller piff och puff som alla kallar oss hahaha!

Nää nu är det TV som gäller

Peace out!


It's Friday I'm in love

Oohh äntligen är det Fredag.. fast de är ju långledigt nu så alla dagar är som Fredagar haha. Vaknade och upptäckte att jag va själv i huset (de är inte ofta som de händer, därför är det värt att ta upp i bloggen haha) så jag körde musik på högsta volym men fick ändå ta mig i kragen tillslut och göra dagens arbete.. städa. Det finns ju egentligen inte så mycket annat att göra när de är sånt här pissväder.. fast jag ska inte klaga eller vara överraskad eftersom jag har varit medveten om att det skulle regna idag. Men ändå öppnade jag ena fönstret när jag dammsög så inte jag skulle dö av syrebrist och tillbaka fick jag 2 liter regnvatten i rummet.. tack så mycket.
Nää men nu ska jag nog tro det eller ej hoppa på träningscykeln och trampa där en stund.. men jag ska göra det lite roligare så jag ska släpa in den i mitt rum och kolla på TV samtidigt haha. De finns nog inte så mycket att titta på vid den här tiden.. mest dåliga B program men jag gör de ändå. Shit va det här kommer kännas Amerikanskt haha...

Peace out!


A walk where the roads never ends

Här kommer lite bilder som togs idag när vi promenerade rakt in i skogen och sen ut på landet där vägarna tydligen aldrig tar slut haha.. underbart!
Peace out!


Ute på landet haha!

Vilket väder det är idag, varmt och soligt.. detta gjorde att jag och Lisa bestämde oss för att ta ytterliggare en promenad och den här gången blev de minsann ute på landet haha, gick i typ 2 timmar och nu är jag äntligen hemma. Tog några bilder idag också som jag lägger upp senare ikväll. Men när vi ändå talar om väder så kan jag meddela till dom som läste föregående inlägg att jag vill flytta ovädret från Stockholm till Köpenhamn eftersom mina klasskamrater ska dit istället.. och för att informera så nej det är inte jag som tar fel på huvudstäderna här utan det är dom som velar med vart dom ska haha, men jag är glad att dom tog sig till Köpenhamn eftersom de va de dom planerat innan och bara för dom ska till Köpenhamn gör de mig inte direkt mindre avundsjuk haha.

Nä nu är jag vrålhungrig och ska nog ta och käka pizzan jag värmer i ugnen MUMMS!

Peace out!


Shit!

Och jag klagar på att mina morgonar brukar vara jobbiga!

Peace out!


Onsdag!

De va inte mycket till skoldag, först lämnade jag in mina uppgifter så nu är det över, sen hade vi "redovisning" på vårat projektarbete för 2:orna.. eller aa vi förklarade vad som var viktigt att tänka på och naturligtvis var det ett tips som alla upprepade säkert 113 ggr och det va BÖRJA I TID och jag måste nog säga att det finns nog inte något bättre tips än det haha! Sen hade vi för dom som var intresserade ytterliggare en "redovisning" där vi presenterade våra projektarbeten men detta var frivilligt bland 2:orna vilket innebar att de kom ungefär 9 elever på två klasser haha. 

Men men.. nu är det äntligen långledigt.. riktigt skönt, hoppas på bra väder trots att SVT, TV4 och Aftonbladet visar att de blir regn.. jag är riktigt optimistisk. Sen hoppas jag på riktigt pissväder i Stockholm eftersom några från min klass drar dit (inte alls avundsjuk nej nej).. så hällregn bort till stureplanarna tack haha. Nää självklart inte, vi håller tummarna på att dom får en bra resa med bra väder!

Nää nu ska jag kolla på TV:n medans jag väntar på att Lisa ska höra av sig..
Det blir promenad ikväll på schemat!

Peace out!

För mycket fritid?

Visst är det bra att folk har fritid.. men ibland kan man tycka att folk har lite för mycket (?) fritid haha!


1-800-MOO-0000 haha!

Peace out!

Min humor på hög nivå!

Idag skrev jag äntligen klart dom sista uppgifterna jag har..jag menar DOM SISTA UPPGIFTERNA! För gymnasiet, för 12 års skoltid och nu är de studenten vi väntar på som kommer närmare och närmare. Nu blir tiden till studenten som 2½ veckors lång förfest haha...
Såg föressten på Rush Hour 3 idag och jag måste bara lägga upp ett klipp som fick mig att skratta så mycket att jag hade ont i magen så länge efteråt. min humor på hög nivå!Peace out!

Snygg? Ful? Fulsnygg?

Sitter fortfarande med plugget det går extremt segt men de är som sagt rätt mycket att skriva. Tog en paus för en stund sen och råka se lite bilder på vad som kommer komma på HM i höst och såg att dom bla. kommer att ge ut en orkesterjacka för killar? Jag vet inte vad jag ska säga riktigt.. jag är inte direkt ett stort fan av just orkesterjacka kan jag inte låta bli att tycka att den här är snygg.. fulsnygg kanske? Hmm kanske något man ska satsa på i höst?


Ähh vi låter de vara sommarkläder som gäller först!

Peace out!

Jag vill vara norrman idag!

Dubbelgrattis till Norge får vi säga!
Inte bara för att dom kickade hela Europas ass i Eurovision igår utan också för att de är deras nationaldag idag den 17:e maj! Hur det gick för Sverige igår tänker jag inte prata om och jag är inte direkt besviken heller.. frågan hur kunde de hända lämnar jag till övriga svenska folket och kvällstidningarna. Man vill helt enkelt vara norrman idag haha!
Igår spenderade jag faktiskt dagen hemma och kollade på Eurovision hemma.. vet inte riktigt vad som hände eftersom dom senaste åren har det varit som en tradition att samla ihop ett gäng och kolla på Eurovision, förutom förra året då de blev lite för mycket för min del och jag fick spendera halva natten i badrummet och missade Eurovision men det är något jag aldrig kommer glömma heller haha! Men vad hände egentligen iår? Ingen nämnde ens om vi skulle göra något.. lite tråkigt faktiskt men jaja ibland är de så.
Nu sitter jag och skriver på min hemtenta som kom lagomt sent.. tänker försöka skriva klart den idag och samma sak med en till uppg. så kan jag lämna in allt imorgon. För imorgon är min enda skoldag denna veckan som kommer, så jäkla skönt när lektioner går bort och är inställda sådär.
Men nu måste jag fortsätta om jag ska hinna bli klart.. mycket kvar att skriva!

Peace out!


Dagens Grattis!

Går utan tvekan till dom människorna som skulle flyga till Göteborg för att vara med i Göteborgsvarvet idag men tog fel plan och hamnade... i Dubai!
GRATTIS!

Måste dra.. nu börjar Eurovision!
Peace out!


Gårdagen!

Dålig uppdatering jag vet, men jag har faktiskt anledning.. tänker inte ta upp de här på bloggen då blir de bara deprimerande, men jag har varit så förbannad att jag inte ens visste vart jag skulle ta vägen.. och då har man varken tid eller lust att blogga.
MEN.. igår va jag på bio för första gången på väldigt läääänge, jag va där med Becka och såg Änglar & Demoner och jag får säga att den va rätt bra, även om boken är bättre men så är det ju alltid. Sen gick vi till Becka och kollade på Eurovision tills min buss skulle gå och jag kan inte låta bli att fråga men hur tänkte Ryssland när dom valde programledare? Dom är ju så pinsamma och man blir så irriterad på dom, och den där "knappen från helvetet" som dom svenska kommentatorerna uttryckte sig så lämpligt.. aa de blir bara kaos och dom gör sig löjliga. Men värt att fira förutom att Sverige är i final är ju också att programledarna ska bytas och de är väl nästan mer värt att fira de än Sveriges vinst - nä finalen imorgon blir ett måste haha!
Men nu ska jag göra något annat.

Peace out!

Värdelösa inlägg!

Angående förra inlägget så vill jag säga att allt ordnade sig och mitt humör blev bara bättre och bättre under dagen haha! När jag väl lyckades ta mig till skolan så började jag dagen med naturkunskap där vi gick igenom de sista inför provet och så gick vi ut för att studera en bit av skogen.. lite kul faktiskt, speciellt när de va så bra väder. Sen så hade jag sjukvård där vi inte gjorde så mycket mer än att skriva klart dom uppg. vi inte gjort.. jag ville hellre klättra i berg som dom på Idrott B fick göra idag (första gången jag är avundsjuk på folk som har idrott) haha. Men men jag gjorde klart alla uppgifter utom en och sen är jag klar med hela den kursen.. så sköönt, nu börjar man på allvar märka av att skolan snart är slut!

Hahaha vilket värdelöst inlägg de blev, men någon måste skriva såna också!

Nä nu blir de dusch.
Peace out!


Inga kommentarer!

Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck 

"Nääää.. skriva så på sin blogg" tänker säkert ni men jag har all rätt!

För jag är så förbannad som ni säkert kan räkna ut.. men de här är äckligt irriterande! Vaknade klockan 6 för att jag ska ta tjugo över 7 bussen till stan så jag kommer i tid till föreläsningen eller vad man nu ska kalla det som jag skulle vara med och hålla. När jag går mot busshållplatsen i go tid så ser jag att bussen kommer... FÖRTIDIGT!!! Vilket gjorde att jag missade den, ringde Åsa som också skulle vara med men hon svarade inte.. förens 8:e samtalet, så de har varit ett jävla KAOS! Men hon svarade till slut som sagt och jag har förklarat och allt är fixat.
Men jag vet inte vem jag ska vara förbannad på, mig själv för att jag inte gick ÄNNU tidigare till busshållplatsen?
Eller på Västtrafik som kör den nya trenden att komma förtidigt istället för att komma försent?
Oavsett så kunde i alla fall den här morgonen börjat en aning bättre!

Peace out!

För trött för ett Söndagsparty?

Idag var det konfirmation, inte för mig utan för min lillebror så Grattis (eller vad man nu säger) till han haha! De blev en lååång dag då vi började i kyrkan klockan elva och kom hem från firandet ca. halv fem. Så nu är jag redigt trött, hade tänkt skrivit klart lite uppgifter jag ligger efter med men jag kan knappt koncentrera mig på något.
Men jag kunde ioförsig koncentrera mig tillräckligt för att handla ett par svarta skor från HM haha.

Nä men de kommer nog inte hända så särskilt mycket mer nu ikväll utan det blir att slappa framför TV:n en stund och sen så kommer jag garanterat att somna riktigt tidigt för såhär trött har jag inte varit på länge. Fast jag kanske får anstränga mig för att hålla mig vaken för jag vill se Söndagsparty med Filip och Fredrik för idag så kommer Petter, Zach Braff och Mikael Persbrandt och de låter som att det kommer bli ett riktigt bra program ikväll!

Skorna från HM.

Peace out!

Vad har jag gjort?

Vad? Vad har jag gjort för att förtjäna dessa konstiga morgonar?
Har inte haft någon lugn morgon på ett bra tag, missar antingen bussen (jag vet.. mitt fel) eller så vaknar jag plågsamt av folk som kör mopeder utanför mitt fönster eller av grannen som bestämt sig för att börja bygga ut sitt hus klockan 07:00 en Lördagmorgon. Men de här, de här slår fanimej allt.. jag vaknade perfekt och käkade frukost lugnt framför TV:n.
Helt plötsligt så går en yr gubbe förbi mitt fönster.. först trodde jag han tog en genväg över min trädgård (även om det inte är särskilt okej). Men jag gick till köket för att se vad han egentligen tog vägen och helt plötsligt så kollade han runt hörnet på mitt hus och vände.. då kunde jag inte låta bli och skratta för då kom jag på att han gick runt mitt hus för att hitta dörren hahaha! Sen knackade han på och jag öppnade, fattade inte rikigt vad han ville.. förens han började prata, då insåg jag de här var Jehovas vittnen som knacka på dörren haha.
Han pratade om Gud och om jag funderade mycket över min tro.. så började han snacka om att det var dags att tänka på det, speciellt nu när det är så grönt och fint. Som om det är Gud som gör det, de är ju naturvetenskap på höög nivå.. men jag vill inte säga det haha! Så efter att ha fått höra 5 minuters snack om att jag ska tro på Gud så sa jag hejdå och tog emot ett informationsblad.
Så jag frågar vad? Vad har jag gjort för att förtjäna dessa konstiga morgonar?
Men jag blir inte förbannad.. jag skrattar bara mest åt det, förutom åt moppedisterna och utbyggarna haha!

 Eller.. det kanske är mitt kall?

..nää jag tror inte det!

Men det är inte så att jag hatar allt som har med Gud och göra.. människor får vara religiösa om dom vill och dom får tro på vad dom vill men det är helt enkelt inte min grej att vara religiös.. bara så ni vet!

Peace out!

Ett steg närmare studenten!

Glömde bort att berätta vad jag mer gjorde idag. (Vi skyller på segeryran haha).
Gjorde mitt absolut sista nationella prov idag (SKÖÖNT), det var i Engelska B och det var hör/läs delen. Får väl säga att det gick sådär blev lite osäker på läsdelen men den kändes mycket bättre än hördelen. För vad hände? Jag har ju såklart lite svårt med dialekter fast den här gången var de inte det som var problemet, även om det var många olika dialekter också. Den här gången hade jag problem med en röst som va en gammal man som lät som en fyllegubbe, hörde inte ett piss vad han sa, lyckades bara höra att han sa ordet polis (tror jag han sa i alla fall haha) så jag gissade på de ord jag hade att utgå ifrån haha! Vi får se hur det går helt enkelt men jag tror inte det ser speciellt ljust ut!

Sen fikade vi på Espresso House och den här gången va vi nästan alla från vårt gäng vilket inte händer så ofta haha. Efter det var det utmaningen som gällde!
Ikväll blir det att ta det lugnt, ska ta och träna lite först men sen blir det TV hela kvällen!

Peace out!


UTMANINGEN!

Idag va det utmaningen, en av dom största händelserna under skolåret i Trollhättan.

Det är när MÅG (Magnus Åbergsgymnasiet) möter Nisse (Nils Ericsonsgymnasiet) i fler olika sporter. Tänker inte förklara allt i detalj utan det räcker med att säga att NISSE VANN!!!! (Den skolan jag går på såklart haha). Andra året i rad också, så jävla skönt.. extra skönt är det iår också eftersom det här va de sista året, jag tar ju studenten i Juni så!


Peace out!


En Torsdagsrevolution!

Hela dagen började med sovmorgon.. fram till 9 var de planerat, fast jag vaknade av att min brors kompis kom hit med moppe klockan 8 (dom är båda i moppe-åldern) och börjar gasa för fullt och den moppen va inte direkt ljudlös. Jag flippade totalt och innan jag hann dra upp rullgardinen och öppna fönstret för att be honom dra åt helvete (jag har rätt taskigt morgonhumör) så hann dom åka iväg till skolan.
Men efter den väckningen så kom jag till skolan där första lektionen var historia, min favorit. Som vanligt fick jag en massa frågor och på en av frågorna svarade jag faktiskt halvt rätt. Men det verkade inte han höra så när han förklarade att det jag hade svarat var delvis rätt så började teknikarna (låt mig förklara innan hur det är på våran historielektion, det är teknikare och omvårdnadselever på historielektionen och det förekommer väääldigt sällan att vi pratar med varann, utan det är bara klasserna för sig som pratar med varann).
I alla fall teknikarna började backa upp mig och säga till läraren att det va de jag sa tidigare.. läraren trodde inte på det men helt plötsligt började fler folk säga att det va sant. Det slutade ioförsig med att läraren inte trodde på oss men ändå, detta är ju en sorts revolution haha. Sen hade vi engelska där vi fick tillbaka dom 4 uppgifterna vi hade gjort de här året och jag fick 2 MVG:n och 2 VG:n (den ena hade ett plus i kanten). Blev riktigt chockad när jag såg det och fick sån glädjeenergi, det gjorde min dag och jag är fortfarande överlycklig haha.

Nu är jag hemma och har fått hem mitt schema för sommarjobbet och det är ett riktigt lyxschema. Är ledig hela första veckan, vilket är riktigt positivt med tanke på att jag vill ha lite sommarlov + att jag är ledig efter den söndagen vi har bal haha. Jag är även ledig midsommarhelgen och fallenshelgen, fast på fallenshelgen fick jag reda på att vi ska upp till Örebro och hälsa på släkten. Just på den helgen va lite bittert men det ska ändå bli trevligt att träffa alla släktingar igen, speciellt min faster från USA som jag inte träffat på några år.

Peace out!

Onsdag!

Nämen vilken låång och jobbig dag vi haft i skolan idag.. eller inte! Vi har bara haft en lektion och det va Naturkunskap där vi fick reda på att vi har ett prov kvar som vi ska ha nästa vecka, så hade vi en snabbgenomgång på vad vi skulle kunna inför provet, inte så många sidor så de ska nog inte vara några problem.. peppar peppar. Sen efteråt sprang vi till matsalen (det var pannkakor) och av någon konstig anledning gjorde vi det eftersom vi fått för oss att dom skulle ta slut annars och hur trovärdigt låter det sisådär 15 minuter efter att matsalen öppnat.. fast.. vem ville riskera det?
Sen hade vi det klassmötet vi skulle haft igår och sen tog jag bussen hem.
Sen när jag kom hem så fick jag se ett paket i brevlådan och det VA TILL MIG! Blir alltid lika glad när jag får brev och paket.. det brukar inte vara särskilt ofta det händer. Det var i alla fall slipsen jag beställde till balen och jaa.. den är INTE lika.. gröön.. som den är på bilden. Ska ta med den till skolan imorgon så promzilla (så illa är det inte ville bara prova säga det haha) får bedöma om den blir bra till hennes klänning.


GRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!


Peace out!

En månad kvar!

Oj då, de har inte blivit så mycket bloggande på senaste.
Men men, idag har jag inte gjort så mycket mer än att ha varit i skolan, där hände de inget särskilt intressant och kul förutom när vi hade lunch. Vi såg att det va kallops och alla hulkade ungefär samtidigt så vi bestämde oss för att åka till McDonken och hämta mat. Vi hade ungefär en halvtimme på oss eftersom vi skulle ha klassmöte, så stressigt blev de.. för när alla hade hade fått sitt käk och var påväg mot bilen så märkte vi att klockan var klassmötesdags. Det innebar att vi fick åka i en jädra fart till skolan med massa donken mat i handen haha. Sen när vi var halvvägs framme så fick vi ett samtal att mötet hade blivit inställt, men då va vi nästan halvt klara med vår mat så vi fortsatte käka.

Fick även reda på att det är exakt en månad kvar tills vi tar studenten från och med idag.
EN MÅNAD!
Det är sjukt va tiden går fort, de va ju inte alls längesen man började i den klassen och ville byta direkt eftersom jag inte kände någon haha, men sen ångrade jag mig och de är jag så jävla glad för. Nä vafan, inga långa minnestal nu.. vi får helt enkelt se till att göra så mycket roligt som möjligt den sista tiden nu!

Nu ska jag ut i solen!
Peace out!

RSS 2.0