Äntligen säsongspremiär

Nyduschad och så har man tränat, skönt.
De va meningen att det skulle bli en tur till IKEA idag med, men så blev de inte.. det blir på fredag istället hehe. Och gårdagens tur dit resulterade i att jag inte fick (som jag misstänkte) med mig något till min garderob utan de blev morsans grejer hehe. Men eftersom de inte blev IKEA idag så innebär det att jag nog måste ta tag i de tråkiga sakerna istället.. städa och diska *suck*. Men det är bra tidsfördrift för just nu vill jag bara att klockan blir 21:00, för då är det äntligen säsongspremiär för Grey's Anatomy.



Peace out!

IKEA

Idag blir de lite äventyr, eller äventyr och äventyr.
Men jag åker till IKEA med en kompis lite senare idag, det blir vår första egna roadtripp med hennes första egna bil. Även om de inte är särskilt porrigt med en "roadtripp till IKEA" så är det vår första och sen behövde båda åka till IKEA så vi slog två flugor i en smäll. Om jag får hem något till min garderob är inte helt 100% säkert, men jag håller däremot på att mäta och kollar på IKEA's hemsida efter saker för att se vad som får plats och inte, jag har hittat en del grejer men jag får passa på och åka ner och kolla på de först innan jag bestämmer mig för något.
Däremot åker jag inte hem helt tomhänt därför när morsan fick reda på att det blev IKEA så lös hennes ansikte upp och ..woosh.. 2 sekunder senare fick jag en liten lista på saker hon ville ha haha.

Nu ska jag träna, ta en dusch och så bär det av mot Bäckebol.

Peace out!


Projekt: Garderoben

Idag började jag med "Projekt: Garderoben", nej jag har inte döpt det seriöst jag tycker bara de lät lite coolare med ett namn här på bloggen haha. De jag egentligen gör är att jag rensar ur min garderob, men de va visst lättare sagt än gjort, för min garderob är en minimi version av en walk-in-closet, till och med när jag säger det så låter det överdrivet för du kan bokstavligt talat bara ta ett steg och sen kommer du inte längre. Så att de lätt blir kaos där inne är bara fakta och de finns mer saker där inne än vad som egentligen får plats (?), de känns lite som en Narnia garderob när jag tänker efter haha.
Det stora problemt är att de inte bara är kläder jag har där inne (som jag egentligen vill ha) utan hela mitt liv, hittade en låda med gamla kort som man får när man får presenter och så... och de va kort vi fick när jag döptes fram tills dom korten jag fick i Juni på studenten.. och alla kort där i mellan naturligtvis haha, många minnen.. hittade även massa gamla skolböcker och massa massa mer. Så även om det är slitsamt så är det faktiskt roligare än vad jag tänkt mig.. 
Detta kommer ta tid så nu har jag tagit en paus, för nu ska jag käka Lasagne och kolla igenom de nya numret av Café jag fick i brevlådan.



Peace out!

My money is my business

Idag är jag riktigt glad..
De beror på att jag fick en glad överraskning i brevlådan, först gick jag dit i hopp om att hitta min tidning där men de fanns inget mer än några brev och naturligtvis reklam. Men när jag gick igenom breven så låg de ett till mig och de va inget mindre än lönespecifikationen.. och de visade sig att de lönade sig att slita som ett djur och gå in extra på jobbet. Tänker inte gå in på exakta summor eftersom.. my money is my business. Men jag fick några tusen mer än vad jag tänkt mig och funderar nu seriöst på att köpa mig en systemkamera som jag redan från början av sommaren hade planerat att köpa. Har kikat runt lite idag och de lutar åt en Canon eos 450d!
Detta kan inte bli bättre :)



Peace out!


Where's the sand.. Mr. Sandman?

Mr. Sandman är den engelska versionen av John Blund..
och jaa jag kan inte sova, riktigt segt och långsamt när de inte går något bra på tv:n.
Fast nu har jag ju ioförsig gjort något åt saken.. jag orkade inte vänta en hel vecka på ett nytt avsnitt av min nya favoritserie True Blood. Så jag letade och hittade gratis avsnitt på nätet.. säkert många som gör detta men för mig är de något nytt. Så nu blir de en del avsnitt jag ska gå igenom imorgon.. men ikväll blir det att jag gör något mer vettigt av min energi, nämligen plugga körkortsteori (wiiiieee.. nä).



Eller okej.. jag lägger undan boken och kollar på ett avsnitt redan ikväll, de är trotsallt lill-lördag haha

Peace out!

Släng er i väggen Idol?

Nog för att Idol har sina stunder men är det något jag vill se mer av är det den brittiska sångtävlingen X factor, riktigt riktigt bra :)




Ja sen betyder ju inte detta att alla i England kan sjunga..



Peace out!

Min kväll

Ikväll, SVT2 klockan 21:05
Ett måste..

Hjälp mig!

Okej nu är hösten tydligen officiellt här...
och jag har inte hittat någon höstjacka, men jag behöver hjälp för jag funderar på skinnjacka.. men när jag kollade igenom internet så upptäckte jag att de kanske va de svåraste man kan leta efter, eftersom man ska hitta något som är snyggt (en fördel), något som är i rätt storlekt (ännu större fördel) och något som är i rätt prisklass. Va ute och lallade runt på nätet (ja just nu kallar jag de lalla) och hittade några jackor.
Men jag är inte säker alls på dom, någon som kan ge respons på vad jag ska satsa på och inte?
Kanske har ni tips på vart jag kan hitta snygga jackor?
Eller ska jag helt enkelt inte ha skinnjacka över huvud taget? haha

1.



2.


3.


hjälp, respons och tips på skinnjackor tack :)



Peace out!


Today's word: Sh*tm*therf*ck*rf*cksh*t!

Efter jag skrev de senaste inlägget så vet jag inte vad som hände.. men helt plötsligt så hade jag en jävla otur. Först tappade jag min klocka som jag fick på studenten så glaset sprack.. men de ska lagas och fixas så de är inga problem. Men sen så skulle jag ta bussen och hade en sån där SMS biljett.. klev på bussen och visade biljetten. Helt plötsligt så hör jag busschaffören säga: Men den här biljetten gäller inte här, utan de är bara tätorterna.
Nähä vad gäller här ute i "bushen" då? De fanns ju inte direkt något annat alternativ.. bor jag i samhället som gud glömde eller rättare sagt bor jag i samhället Västtrafik glömde.. eller vad är felet? För i såna fall så kan dom ju förklara hur vi som bor här (ca 2000 personer) ska ta oss härifrån om vi varken har ett busskort eller kontanter. Men nää Godzilla som satt och körde bussen gav sig aldrig så jag fick kliva av bussen tillslut.
Så dagens ord igår var: Shitmotherfuckerfuckshit.

Men jag lyckades få skjuts upp så jag kunde träffa Ida, Åsa, Shkurta & Laki tillslut.. och tydligen var de inte bara jag som hade problem med bussen. Men de får bli en annan gång när jag skriver ett klagoinlägg om västtrafik, för tro mig.. de kommer hända.
I alla fall, när jag mötte upp gänget så bestämde vi oss för att dra och käka på O'learys där vi fick dom godaste hamburgarna jag käkat på länge. Tyvärr så blev de inte så långvarigt utan folk skulle dra vidare till andra fester och jag drog hem.. men kul var de att se dom. Vi planerade in en utgång nästa vecka också och jag hoppas de blir av, men jag får fundera hur jag ska ta mig dit och hem redan nu kanske så de inte blir förhinder med Västtrafik.

Peace out!


Finally Friday

Har inte hänt så mycket idag, mest chillat..
kanske beror på att jag är ganska trött..
som i sin tur beror på att jag inte somnade inatt förens vid 3 tiden..
och vad de beror på har jag ingen aning!
Men nu har jag tagit en dusch och piggnat till, ska träffa några vänner och vi ska gå ut och käka lite.. de kommer bli riktigt najs.

Nä nu ska jag göra mig iordning de sista och sen ska jag springa till bussen.


Peace out!

I missed saying peace out!

Im back!
Nu är det för längesen jag bloggade, men de jag har helt enkelt bara glömt bort..
Under sommaren hade jag iallafall fullt upp med jobbet och jobbet och jobbet haha. Sen när jag slutade jobbet i slutet på Augusti så har jag bara gått hemma.. riktigt tråkigt faktiskt men anledningen är att jag inte haft någon motivation för högskolan, finns ingen anledning att börja där då.. men jag kom in och tackade nej, bättre att lämna platsen åt någon som verkligen vill. Men jag ska söka in till vintern/våren istället. Fram till dess så ska jag försöka ta de där jäkla körkortet.. så skriva in mig på en körskola är prio 1. Har även tagit tag med annat.. ringde mitt sommarjobb och frågade om timanställning och hon tog emot mitt nr och ska nu försöka se till att de blev av men hon kunde inte lova något eftersom de inte är hon i slutändan som beslutar om sånt, men vi håller tummarna i alla fall.

Well well, ett helt blogginlägg.. inte dåligt, nu ska jag försöka blogga regelbundet också haha
Dags att träna lite



Peace out!

RSS 2.0