Happy Valborg!

Drog till skolan idag även om de inte var obligatoriskt med bearbetningslektionen, men fasen va jag har lärt mig mycket. Det som va som ett stort frågetecken blev till ett antal ljus ovanför huvudet haha.. känns skönt att de börjar klarna nu och jag funderar på att ta tag i tenta plugget redan nu eftersom de är såpass mycket. Slutade 11:45 idag, jäkligt soft tid och jag drog ner till stan för att kolla på kläder, fick med mig en tröja hem från Jack&Jones.
Mötte även ingen mindre än Laki också, har inte sett henne på månader så vi bestämde oss för att ta en Sushi-lunch och börja tjöta om allt möjligt.. mest om hur det gått för alla i klassen, de har snart gått ett år sen vi skiljdes åt och alla har verkligen växt upp. Folk har flyttat hemifrån och börjat jobba/plugga, vissa har bytt ny vänskapskrets och flyttat till nya städer. Det har gått så fort men det verkar som nästan alla har hittat rätt i sina liv och det är kul att se..

Nej nu ska det packas mina damer och herrar, den här helgen spenderas inte i Trollywood utan vi beger oss till Lindas stuga vid havet, strax utanför Uddevalla. Håller tummarna på fint väder och om inget annat så har jag med mig 3 liter vin och härligt sällskap - Happy Valborg hahaha!

En snabb Grattis-hälsning till Ida & Sebbe också som idag får nycklarna till sin egna lägenhet, shit så jävla avundsjuk är jag med tanke på att jag fortfarande sitter och ugglar i mitt pojkrum haha. Väntar på en inbjudan så jag får se lägenheten - SNART haha! ;)

Peace out!

Conquer The World From My Bed

Min nya säng är hur bra som helst, ja kan knappt beskriva hur bra jag sovit inatt. Har inte rört mig ett steg ur sängen nästan, vaknade 10:15 men låg kvar till 12 tiden. Sen har jag suttit i sängen med datorn hela dagen i stort sett. Men nu ska jag faktiskt stänga ner datorn (rekordtidigt) och ägna mig åt något nyttigt, jag ska nämligen plugga lite haha.

Bild på nya sängen + Linda haha!

Peace out!

Dagens ord: Smoothie!

Efter jag och Linda nästan gått 10.000 steg så bestämde vi oss för att gå hem till mig, hon har ju aldrig varit hos mig och så va vi båda sugna på Smoothie, så först fick vi bege oss till Konsum för att handla lite. Vi plocka ihop oss: vaniljyoghurt, björnbär, jordgubbar och banan.. fyfan va god den blev. Sen råkade vi köra mixern på högvarv så de började lukta bränt, trodde inte de va sant när jag lyfte på själva bägaren och såg att de kom rök från mixermotorn hahaha! Snabbt framme och blåste tills de sluta, men jag vågar nog inte använda den på ett tag.. blir de inte brand på Strandgatan så blir de i Kims kök.. underbart!

Här kommer lite schletna bilder på oss, men vad förväntar man sig när man gått i riktigt svenskt väder (pissregn)!


Peace out!

Linda & Kim går lös med webcamen!









Hahahahahahahahaha vi har förmågan att bjuda på oss själva!
Nu är det dags för oss att gå ut och springa lite!

Peace out!

9 dagar kvar!

Gårdagen spenderades först i skolan där vi hade föreläsning, efter det skulle jag hem till Becka och boka tågbiljetter men eftersom vädret va så sjukt bra (vi åt till och med lunchen utomhus i skolan för de va så varmt) så skippa vi Beckas place och drog såklart till strandgatan tillsammans med Nina & Anna. Sen drog vi hem till Becka och bokade tågbiljetterna, så nu är allting klart inför Stockholmsresan & Lady Gaga konserten nästa helg.. har gått så sjukt fort och jag hoppas den här + nästa vecka går minst lika fort också haha för nu VILL JAG TILL STOCKHOLM!!

Idag har jag varit i skolan på föreläsning igen.. imorgon är jag ledig vilket ska bli sjukt skönt. Sen när jag kom hem så städade jag iordning rummet och packa ihop extra sängen som jag sov på inatt eftersom vi hade monterat ner bäddsoffan igår så de skulle gå snabbt och enkelt idag när jag skulle få min nya säng. Så kom dom - en timme tidigare och de gick hur fort som helst typ:
- Hej
*Slår ihop sängen och ställer den på plats*
- Har du betalat?
- Ja
- Hej då!

Hahaha snabbt och enkelt, är så grymt nöjd med min säng.. 120 cm bred, skitmjuk och go, jämnfört med min förra! Ikväll blir det troligtvis ut och springa, skulle gjort det igår men de blev aldrig av.. så vi tar de idag istället, ute i regnet. Men de är ju faktiskt rätt najs att springa ute i regnet.


I Lindas nördbrills hahaha! Vad tycks? Kanske ska satsa på ett par, kanske inte just dom på bilden men ett par andra - de är ju rätt party ändå haha!

Peace out!


Back on Track

Igår va det jobb minsann, därför de inte va särskilt mycket aktivitet på bloggen haha!

Har varit ledig idag och har spenderat dagen med en fika tillsammans med Becka, Anna & Nina - SKRÄLL!!! På Strandgatan - SKRÄLL!!! Hahaha. Vilket väder de har varit idag, även om de inte varit någon sol ute utan mulet så har de ändå varit sjukt varmt, så de blev uteservering med kaffe och megagigantiska kanelbullar som såg ut som inbakade pizzor i storlek! Men blev tvungen att vara svikaren den här gången och dra lite tidigare därifrån för jag skulle åka med mina päron och beställa min nya säng, nu är det gjort - på Onsdag ska den stå i mitt rum.. min rygg kan knappt bärga sig haha.

Fick nyss SMS från min "personlige tränare" Linda där hon sa att vi skulle ut och springa klockan 19:00! Inget och käfta emot eftersom jag vet att jag behöver springa, har varit en fet helg fylld med pizza, tacos, chips & cola haha.



Peace out!

Manlisch!

Inte mycket bloggande den här helgen jag vet, men de är för att de inte händer så mycket.. tråkigt!
Har varit ute och letat efter en ny säng idag också, känns så jävla fånigt och provligga på dessa sängar med både morsan och försäljaren som lutar sig över en. "Hur känns denna", "sover du på sidan?, ja men lägg dig på sidan också och känn efter" och så ligger man där som en försökskanin, guppar lite, vrider lite och låtsas som att man verkligen går in för de och känner efter hur de känns, det va ett under att varken jag eller morsan bröt ihop av skratt haha. Hade turen att vi bara gick till två butiker, för jag tror att jag bestämt mig för en säng och den ska vi beställa hem nu till veckan - yieey!
Sen har jag försökt beställa hem lite grejer från Topman, har gått sisådär.. kan inte betala med mitt kort för de är ett ungdomskort, så de blir till att gå till Swedbank under nästa vecka och fixa det också haha.

Nej nu kommer denna kvällen spenderas framför Die Hard 4 tillsammans med pizza & öl - känner direkt hur håret på bröstet bara växer hahaha!


Ring från Topman - som faktiskt va med i inköpslistan, är inte direkt någon ring person..
men den är riktigt Rock&Roll haha!

Peace out!

En parantes i pluggandet!

Det är frestande.. lite fööör frestande!

Från H&M

Peace out!

Panic at Strandgatan!

Då va man hemma efter ett besök på Strandgatan med Becka & Ida. Det blev Nachotallrik såklart - va riktigt jädra hungrig haha. Lyckades skapa en mindre brand också, ljus och servetter.. inga bra sängkamrater, lyckades släcka det till slut efter att det flammat upp och börjat brinna igen 3 gånger. Luktade som fan och tillslut kom en ur personalen och frågade oss om de hade brunnit för dom fick panik när dom kände lukten, vi lyckades klämma ur oss orden "..men vi har släckt det". Sen bestämde vi oss för att sätta oss ute och då behövdes filtar, tidigare hade vi sett en perosn gå in i ett rum vid sidan om för att hämta filtar så jag gjorde samma sak, tillslut hörde jag en ur personalen fråga vad jag gjorde där inne och när dom fick reda på att de va filtar jag letade efter så va de ingen fara.

Men den stora frågan är då varför they eyef*cked the shit out of us ett antal gånger under detta besöket haha. Nej, jag undrar om jag verkligen vågar gå dit på ett tag, de är ju inte direkt så man får rabatt nästa gång jag handlar där om man säger så haha! Nu ska jag plugga lite och sen ska jag ut och springa med Linda, i början fick jag skräckfilmsmusik i huvudet när jag läste Lindas SMS där hon fråga om jag ville med eftersom jag verkligen inte orkade, men nu känns de som de behövs haha!

Upptäckte precis att jag nog behöver ta och klippa mig.. snart!

Peace out!

Ny Serie!

Inget på TV idag!
Så jag bestämde mig för att streama efter The Pacific och har nu kollat de första avsnittet. För dom som inte vet vad de är så är det en ny krigsserie från HBO, samma personer som gjorde Band of Brothers (som är en av dom bästa serierna någonsin). Den går på Canal+ men vi har inte de längre, därför jag använder mig av älskade internet haha.
Men som sagt så har jag sett första avsnittet nu.. och jag är nu fast!

Ett tips!

Peace out!

Me Like!

Fasen va skönt det känns, har gjort klart arbetet inför de första seminariet i anatomi kursen  - vilket innebär att jag är ledig imorgon, och med tanke på hur slö jag varit på morgonen dom senaste dagarna så är de kanske de jag behöver haha. Fick även ett ryck och städade mitt rum när jag kom hem, vet inte vart jag fått all energi ifrån men mer sånt tack! Ikväll blir inget annat än krypa ner i sängen med en chipspåse (shhh) och så senaste nr. av Café som jag fick i brevlådan igår.
Welcome to the good life haha!


Peace out!

Min Dag

Började med skola - kändes rätt värdelöst idag, va rätt omotiverad ska jag säga er. Så jag drog lite tidigare och mötte upp Hanna & Linda, Hanna har ju gaddat sig idag så jag va med henne och kolla när hon gjorde det - mitt sug att skaffa en egen tatuering blev ju inte mindre om man säger så haha. Sen så va jag tvungen att dra eftersom jag skulle möta upp och fika Becka, men de blev omplanerat pga. vissa orsaker (hahaha) så jag tog med kladdkaka från E-House hem till henne. Vi tjötade lite och sen blev det ytterliggare en skräckfilm haha.

Sen drog jag hem och när jag klev ur bussen så hade de regnat och de luktade blöt asfalt, fick en kick och blev sjukt taggad till att ta en rejäl promenad som jag och Linda hade pratat på tidigare idag. Slängde i mig maten, sms:a Linda och drog på mig riktiga träningskläder och så promenerade/joggade vi, både i terräng och runt i Sjuntorp - vi va full igång i 1,5 timme, känner mig riktigt stolt faktiskt och nu har vi sagt att vi ska fortsätta med detta och verkligen ta tag i de hehe. Alltid skönt att ha någon som kan hjälpa till och pusha en, blir så mycket lättare och roligare då.

Nej nu blir det nog läggdags tror jag, känner mig helt slut och så är de skola imorgon..
och då blir de rejäla tag med pluggandet.. JAG LOVAR haha!

Rocky Balboa Style haha!

Peace out!

Baseball Jacket

Detta eviga tjöt om baseball jacka, tycker de är snyggt men jag har inte riktigt känt ett extremt ha-begär förens jag hittade den här på nätet. Önskar mig en fetinglön och håller tummarna på att jag inte slösar så mycket i Stockholm, för då är den här min haha.

999:-

Peace out!

GODKÄNT!

Sådär då va man äntligen hemma, inte fick man så mycket gjort men vi kom igång lite.. ska sätta mig och fortsätta plugga lite själv hade jag tänkt. Fast vi började dagen med att gå till receptionen för att kolla om tentan hade kommit in, jag trodde inte att den hade gjort de men när killen bakom disken sa att han hade dom framför sig så fick jag en rejäl klump i magen. På mitt provpapper stog bara antal poäng så jag fick snabbt bläddra till sidan där gränsen för godkänt stog - efter snabb uträkning (haha) så upptäckte jag att jag fick GODKÄNT! Jag trodde lite halvt på att jag skulle klara mig men man vågar faktiskt inte säga för mycket, men nu känns de i alla fall skönt att man kan lägga den flummkursen åt sidan helt och koncentrera sig på den kursen vi har nu hehe.

Detta gjorde att jag kunde gå och käka sushi med Hanna på lunchen utan att få dåligt samvete för ekonomin, man måste ju fira på något sätt haha. Nej nu ska jag ta en dusch, kanske en powernap och så blir det lite plugg..

Peace out!


Nu avrundar vi!

Vilket avslut på den här veckan, Strandgatan såklart med Hanna - SKRÄLL!
Va gött hungrig så det blev Nachotallrik för min del haha, mötte så sjukt mycket härligt folk som man kände. Jesper, Mikaela, Pernilla, Julia bla. men det härligaste va att få träffa Shilpa igen. Vilken glädje - kunde inte sluta kramas, och så älskar jag hennes kommentar om mig: Du har biffat till dig. (Som musik i öronen för mig inför beach 2010 hahaha).

Imorgon börjar verkligheten igen, seminarieplugg med dom härliga basgruppsmedlemarna.. mycket roligare än att sitta hemma själv och plugga på de. 09:15 börjar de, så jag får nog avrunda kvällen nu.


Yum yum yum!
God natt!

Peace out!


Le Photos!

Vilken kväll!
Skräckfilm.Vin.Skratt.Oseriösa bilder.Seriösa snack.Paris våren 2011.Och Återigen Skratt.
Säger bara en sak: Ta inte dessa bilder seriöst hahaha!










Peace out!

Låt Mig Skratta!

HAHAHAHAHA!

Är tvungen att bjuda på mig själv, den är för bra för att låta bli att lägga upp de hahaha. Beskriver gårdagens flumm lite väl bra, fler bilder kommer senare!
För nu blir de off till Strandgatan för att träffa Hanna som nyss kommit hem från Idre.

Peace out!

French night!

Kvällen är fylld med vin och cigaretter, avslutas med övernattning på hotell Nordin!
När vi lägger oss? Ja de vet jag inte!


Peace out!

VinpimplarLördag!

Vaknade av ljudet av en Operasång och det kom från min brors rum som ligger precis intill mitt, trodde först han hade slagit i huvudet rejält men när jag kom in dit så upptäckte jag att han kollade på en polisfilm med någon wackocracko cop som spelade opera när han besökte mordplatsen - så varken ni eller jag behöver oroa oss längre. Men hämnden är ljuv säger jag, planerar att ta till kastrull locken och köra mitt egna lilla spel på Måndag morgon!*skrattar högt och elakt*.

Gårdagen va inte mycket att hänga i granen, satt i min säng bokstavligt talat hela dagen och tråkade.. inte fanns det något på TV heller. Men ikväll ska vi kompensera denna tragiska Fredag, då jag och mitt resterande vin färdar till stora staden för att träffa Becka & Nina, förhoppningsvis så kommer Anna också. Då blir de vinpimplande för allt vi är värda och lika mycket skratt som de brukar bli haha.



Peace out!


Im bored!



Peace out!

Happy B'day

Satt och titta igenom gamla blogginlägg av ren uttråkenhet (?) och upptäckte att min blogg fyller ju 1 ÅR idag!
Här har ni mitt allra första inlägg..

Notera att jag redan då avslutade mina inlägg med..

Peace out!

UPP

UPP - den bästa animerade film jag sett.
Den väckte på något sätt barnet inom mig, ett måste i filmhyllan!

Bara ett litet filmtips!

Peace out!

Strange Thursday

Idag har de som vanligt varit VFU, men den här gången avslutas inte dagen på Strandgatan.. inte heller på Lipz, en ovanlig och konstig Torsdag med andra ord haha. Kvällen kommer istället spenderas i sängen framför någon film och med avokader (säger man så?). Lika bra när man är såhär förkyld, har väl blivit lite bättre och halsen gör inte alls ont längre - kan de bero på alla halstabletter jag knarka igår tro? Men jag snörvlar fortfarande som fan! När jag ändå klagar får jag passa på att säga att min rygg har blivit pain in the ass, fattar inte - jag är 19 år, inte 91! Men jag tror de beror på min säng som är något hård, har inte problem med att sova på sånt men de har tydligen ryggen och jag får väl lyssna på den.. så till helgen blir de en tripp och kolla på säng, behöver ändå en riktig säng till min framtida lägenhet.

Nej nu blir det duschen
Sen film - UPP!


En snabb hälsning till H, A & L som dragit till Idre:
Ha riktigt j**** roligt nu, passa på att festa åt mig med!
Så styr jag upp de här i Trollhättan! ;)
(förväntar mig att dom läser min blogg även när dom är och reser hahaha)

Peace out!

Back to..

..Strandgatan såklart haha - förvånad?
Där spenderades gårdagen tillsammans med Ida, Tess, Ellen & Becka.
Älskar't!


Peace out!

Going On

Jag är trött, nej fel.. jag är riktigt j*vla trött!
Har haft VFU (Praktik) idag, skönt att få vara blåklädd och komma bort från skolan hehe. Började klockan 08:00 och vad med om lite allt möjligt, va med inne på labbet, BVC (Barnavårdcentralen) och gjorde hembesök. Är helt slut, lyckades somna i soffan när jag skulle börja plugga. Men nu har jag i alla fall lyckats ta mig en lång dusch och fått i mig mat, inte vilken mat som helst heller utan Medister (Dansk korv - inga misstolkningar tack haha).. och som den dansk jag är så älskar jag det haha! Nu ligger jag i min säng och har bestämt mig för att inte öppna några skolböcker ikväll, de är som potatismos i huvudet och jag kommer inte kunna lära mig något ändå.

Vill köpa mig chips och feta mig i sängen framför en film, helst Paranormal Activity - men en skräckfilm själv? Where is the fun part in that? Ähh jag tror nog jag kollar på den animerade filmen UPP som brushan fixat till mig hehe. Som kompensation för mitt blahablaha-inlägg idag så lägger jag upp en låt som är en ny favorit - så skön.
Gnarls Barkley - Going On

 

Peace out!


Strandgatan

Då va man hemma efter ett premiärfik på Strandgatans uteservering för iår, riktigt skönt väder var de - synd bara att de är solen som ger värme, för så fort den försvinner så va de jacka på haha. Va där med Becka som sagt men vi mötte även Mikaela och Ellen, massor med tjöt blev de och såklart fika. Allting gav en extrem vårkänsla, till och med doften av cigarettrök kändes rätt på något sätt haha, jag hoppas verkligen vi kommer spendera mycket tid där i vår/sommar som dom livsnjutare vi är haha!


Peace out!

Våren är här!

Våren är verkligen här - ÄNTLIGEN!
Kommer den spenderas i Sjuntorp? Svar: NEJ!
Jag drar till Strandgatan med Becka och kommer stanna
där tills de blir frost på marken igen, eller något sånt haha!



Peace out!

Hittar ni korven?

Igår va de som sagt fest, började med förfest hos Jeppeman! Vi började grilla korv och dricka.. sjukt härligt väder va de. Vi får satsa på grillkvällar längre fram tycker jag, för de va redigt mysigt haha! Sen när dom flesta hade kommit och solen hade gått ner så drog vi in och slog såklart igång Sing Star.. partyhöjjarN - grymt kul! Efter ett tag hoppade vi på taxibilarna som skulle ta oss till själva festen, taxiresan dit va ju oslagbar haha. Vi fick för oss att ta med en korv & bröd till födelsedagsbarnet som fyllekäk och i väntan på taxin tyckte vi att den skulle vara lite halväten så där mummsade vi oss halva korven. Påvägen i taxin lyckade vi tappa korven på golvet och hittade den inte, taxichaffisen tände lampan och kläckte fram:
- Hittar ni korven!?
Detta fann Kim och resten av HR-kompaniet i taxin väldigt underhållande och jag grät nästan av skratt.. min humor är lite skev efter jag druckit haha. Sen kom vi hem till födelsedagsbarnet och vi drack & tjöta lite, jag drog hem tidigare än vad jag tänkte mig för mitt partymood sjönk rätt fort, Linda o co. skulle ändå hem och jag skulle också jobba dagen efter (idag). Men jag ser de från den positiva sidan.. jag har 1½ liter vin kvar tills nästa gång haha!

Här kommer lite fler bilder från gårdagen!


Peace out!


Gårdagen!



Förfesten & Taxiresan - bästa säger jag bara haha!

Peace out!

And I'm OFF!


Take care, partypeople!

Peace out!

Urbanears Plattan!

Nu har mina hörlurar gått sönder helt, så nu är ett par nya beställda - Urbanears Plattan!
Vet inte hur lång tid de kommer ta men som tur är så behöver jag inte lida på 630 bussen utan musik.. i alla fall så mycket. För jag har VFU (Verksamhetsförlagd utbildning = Praktik) den här veckan och de är på hemmaplan så jag kan gå dit. Förhoppningsvis så ska de ju inte behöva ta mer än en vecka för ett par hörlurar att hitta hem till mig!

Det blev dom blåa, beställda från Cyberphoto - bara klicka på bilden om ni vill komma dit haha!

Peace out!

Lördag - Ä N T L I G E N!

Ja igår var hela gänget samlade för första gången på lääänge, och vi drog först till Butlers där vi käkade buffémat och tjötade. Sen drog vi till Buddy's för att bowla, trodde jag sög på de men jag va riktigt grym (skrytarN haha). Vet inte om de va tack vare Tequila Sunrise (som förövrigt INTE är god) som skärpte mitt sinne haha. Men de visade sig att Linda inte va så dålig hon heller på bowlingen för hon lyckades nämligen ta första platsen, förbered dig på revansch - snart haha! Vi kom hem i normal tid också, tog 21:55 bussen och fick ett samtal från Becka när jag kom hem där hon undrade om jag ville dra med henne, Anna och Nina ut.. ni får ringa tidigare nästa gång - hade velat stanna kvar i stan ett tag till, jag va ju på humör haha.

Men de va gött att komma hem tidigt faktiskt, känns som de blivit väldigt mycket utgångar den senaste tiden och folk från flera håll har reagerat på att jag blivit en sån partyprisse. Självklart är de roligt men i längden kan de bli lite väl mycket, ikväll är de på't igen men efter det så kommer jag ha en vit vecka - haha låter töntigt för de är inte så lång tid kanske men de är inte så att jag varit på utgångar varje vecka i flera månader haha, utan jag ska bara ta de lugnt en hel helg.

Men nu ska jag tagga för ikväll, då de först blir förfest hos Jesper och sen drar vi till Simona som har födelsedagsfest. Längesen jag va på en hemmafest så det ska bli sjukt kul faktiskt! :)


Peace out!

Bowling Baby!







Kom på 2:a plats med 5 poängs skillnad - vill ha revansch haha!

Peace out!

Gårdagen!

Jag beskriver gårdagen med den här vimmelbilden haha..

Kan inte sluta skratta när jag ser den, ser så sjukt kort ut! Grejen va den att jag var tvungen att luta mig framåt lite för de inte fanns så jättemycket plats haha, Jesper och Ida är ju längre än mig i vanliga fall men inte SÅÅ mycket längre. Men tro mig när jag säger: jag är 19 år och jag är längre hahaha.

Nej nu ska jag duscha, ikväll blir de en reunion med gänget!
Butlers & Buddy's står på schemat!

Peace out!



LillLördag

En heldag med snack om nervsystemet fick mitt nervsystem att koka över haha, nej jag vet så roligt va de inte. Men intressant va det faktiskt, fram till sista halvtimmen då de mest bara kändes som tjöt. Men däremot va föreläsningen efter väldigt bra, eller föreläsning och föreläsning. De va mer som ett informationsmöte, om att studera utomlands.. gissa om jag blev intresserad haha, bästa hade ju varit USA - Philadelphia, men de kostar och sen va de försäkringsregler som hindrade oss från att utföra praktiska saker, även om de hade varit coolt att vara där på praktik hade jag nog inte velat stå där med händerna bakom ryggen och kolla på. Men kanske Norge åtminstonne, få lite kontakter och sen kanske man kan sticka dit och jobba när man är klar.. ja ni märker ju, tankarna går haha.

Efter de informationsmötet så drog jag direkt hem där jag möttes av 2 trevliga överraskningar i brevlådan, den ena va deklarationspapprena och jag fick tillbaka en hel del i skatt, kunde inte kommit lägligare. Den andra trevliga överraskningen va filmen Paranormal Activity, fast jag vet inte riktigt om jag vågar kolla på den ensam. Skräckfilm ska man ju kolla på om man är 2 eller fler haha..
Nej nu är det meningen att jag ska sätta mig och sammanställa lite kladdpapper från föreläsningarna så jag kan få lite struktur i böckerna - men frågan är om jag kan vara så duktig. Känner mig bara lat just nu, vill käka godis och slå på en film istället.. låter lite roligare haha!


Peace out!

Ny skolvecka..

Ja tillbaka till verkligheten kan man väl säga efter den här helgen.
Hade en rejäl sovmorgon och började inte skolan förens 12:40 idag, hade praktiska övningar på schemat där vi lärde oss om hur man kollar puls och blodtryck, hur man tar ven & kapillärprov (blodprover) och hur man ger subcutan & intramuskulär injektion (sprutor), en riktigt rolig och lärorik dag med andra ord haha. Sen efter skolan blev det såklart fika med Becka på E-House, kom på att vi snart drar till Stockholm.. mindre än en månad och JAG LÄNGTAR!! Ikväll blir det bara mys framför TV:n, känner mig tjock i huvudet.. har lite för mycket tankar om saker och ting tror jag och så kan de vara ibland.


Peace out!

Ett Försenat Påskägg Tack!

Mina hörlurar som jag använder till både datorn och mobilen börjar ge upp, inte särskilt förvånad med tanke på priset hehe. Så jag önskar nu att jag får ett försenat påskägg med dessa hörlurar i, frågan är bara..
Vilken färg?


Peace out!

Strandgatan!

Har varit trött och seg hela dagen, inte så konstigt med tanke på gårdagen haha. Fick SMS från Linda när jag vaknade och hon fråga om vi skulle sola & fika, självklart vill man göra sånt dagen efter. Så vi åkte upp till stan och solade, sen drog till Strandgatan! Men det blev inget långvarigt eftersom vi åkte buss och de är ju Söndag vilket man kan säga är dagen Vässtrafik glömde haha. Nu ska jag nog slå på någon film som jag kan somna framför, imorgon har jag rejäl sovmorgon innan skolan börjar.. perfekt!




Peace out!

Vimmelbilder alá Kim

Vilken kväll de va igår, ordet gaaaaaalet är en underdrift haha!
Började med att jag drog hem till Linda, där vi smådrack och tjötade.. smakade på päronkonjak - inget att rekommendera säger jag bara haha. Sen kom Elin och så åkte vi in till staden där vi skulle möte upp Simona (som fyller 19 idag, GRATTIS!) och Polina som jag lyckades få med ut. Vi började med Backstage där vi förfestade, det blev några shottar och P3/P2 - vi beställde även Kamikaze (en favorit!) som blev jäkligt populär och som även blev en återkommande dryck under hela kvällen haha. Sen drog vi till Lipz där vi mötte Ida och så fortsatte vi med Kamikazen som sagt & dansade järnet.. sist blev det ju såklart fyllekäk på Sibylla!

En sjukt lyckad kväll med riktigt goa människor och så sjukt mycket skratt, TACK ska ni ha.. kommer sent glömma den här kvällen haha!

Peace out!

Ute i dimman!



Tonight's the night, let's live it up
I got my money, let's spend it up

Peace out!

Yum Yum Yum

Ska upp klockan 05:00 imorgon, men så hittade jag dessa godingar i min säng.
Dom får stilla min hunger och så får jag avrunda kvällen lite senare haha.


Peace out!

Glá Påsk!

Ja nu är det Påsk-helg. Den ska spenderas på jobbet, så de lär inte komma
något vettigt ur den här bloggen (som om de brukar göra de haha) under helgen med andra ord. Hittade några sketkassa påsk-skämt som jag lägger upp här, så har ni i alla fall något att läsa och förhoppningsvis skratta åt haha.
  • Kyckling åt trädgård, fick rabatt.
  • Kyckling åt batteri, gjorde volt.
  • Kyckling åt bord, dukade under.
  • Kyckling åt eka, fick ro.
  • Kyckling åt linjal, blev mätt.      
  • Kyckling åt stekpanna, fräste.
  • Kyckling åt engelsk hund, dog.
  • Kyckling åt klocka, gick rätt.
  • Kyckling åt sill, blev inlagd.
  • Kyckling åt sladd, tog ledningen.
  • Kyckling åt karta, var utmärkt.
  • Kyckling åt spöke, fick dålig ande-dräkt.

Glá påsk :)

Peace out!


Partypics!

Från gårdagen...





Peace out!

Utgång på Ingång!

Igår var det utgång som gällde..
Började med förfest hemma hos Jesper, där vi träffade både nytt folk och folk jag inte umgåtts med på riktigt länge, så de va riktigt najs. Sen tog vi taxi in till staden, drog först ner till Backstage för att checka läget, men där stannade vi inte särskilt länge utan vi rörde oss snabbt till Lipz som planerat. Väl där upptäckte vi att de inte bara vi som hade Lipz på schemat, halva Trollhättan såg visst ut att vara på partyhumör så de va bara att ställa sig i den låååånga kön haha. Jag vet inte om jag har dålig tidskänsla eller om de va alkoholen men jag tyckte de gick hyfsat fort att komma in medans jag hörde att vi hade stått i kön i mer än en timme, jag vet inte riktigt om jag vill veta svaret på de heller nu när jag tänker efter haha.

Men väl där inne så träffade vi en del folk, tjöta, drack och självklart dansade.. höll även på att hamna i bråk, en kille kom bara fram till mig och fråga om vi skulle slåss - drog på mig min "är-du-helt-jävla-tom-bakom-pannbenet-blick" och gick vidare, fattar inte hur folk tänker ibland.
När klockan började röra sig mot halv 2 så drog vi till Sibylla, vilket än en gång halva Trollhättan också hade på schemat. Så de va bara köa och efter 15 minuters väntan på våra hamburgare, ett antal nyp på arslet och två pet bakom örat (allt detta av folk jag inte känner hahaha) så fick vi våran mat. Jag & Linda prioriterade maten före bussen och missade den såklart så vi tog Taxi hem - billigt och bra haha!

Men TACK ska ALLA ha för igår, riktigt roligt hade jag - ni har verkligen dragit fram partyprissen ur mig, för jag är sugen på utgång snart igen haha.

Fler bilder från gårdagen läggs upp snart..

Peace out!


Göteborg

Äntligen hemma i sin egna säng!
Igår bärde det ju av till Göteborg med Anna, Becka & Nina, lagomt mycket kläder hittade jag (3 tshirtar, 1 skjorta och 1 par solbrillor). Sen så skulle vi ju gå på bio men det blev inte av eftersom dom inte visade Alice i Underlandet 3D, lite bittert med tanke på att vi gick rätt långt i pissväder och såg ut (i alla fall jag) som en slickad katt när vi kom fram. Men då bestämde vi oss för att käka istället och så fortsatte vi att handla lite innan vi åkte hem. Jag följde med Becka hem till henne för de va planerat att jag skulle sova där, så kom även Nina på besök en stund senare och vi slängde upp våra fötter på soffan, öppna vinflaskan och tjöta tills en bra bit in på natten - riktigt kul.

Tack ska ni ha för igår..

Nej nu ska jag göra mig iordning, ikväll är det utgång som gäller..
Peace out!

RSS 2.0