Vetenskapsteori för nyb.. Zzzz..

Sådär, nyduschad..
Vilket innebär nya krafter efter att ha jobbat igår och idag med 4 timmars sömn imellan, för här finns ingen tid att återhämta sig genom sömn, ikväll efter jag kollat lite på TV:n så ska jag sätta mig och läsa igenom en bok som heter Vetenskapsteori för nybörjare, bara namnet säger ju hur porrig min kväll kommer bli.. Zzzz Zzzz...

Update: Min känsla för hur porrigt de skulle bli stämde.. på bara 35 sidor har bland annat orden: Paradox, Dogmatism, Relativism, Positivismen, Hermeneutik, Induktion, Deduktion, Reliabilitet, Validitet, intersubjuktiv testbarhet dykt upp och det finns ännu mer. Men nu stänger jag boken för idag och kastar mig in den obegripliga världen imorgon istället haha.

Peace out!

My Weekend - Work Work Work

Så tråkigt att man inte hinner blogga så mycket, de är bara plugget som gäller..
Lyckades även bli sjuk så jag kunde inte gå till mitt första seminarium igår, vilket innebär att jag får lämna in ett skriftligt arbete till läraren, inte bra att halka efter redan nu. Sen så väntar jag fortfarande på min kurslitteratur som jag beställde för över en vecka sen på bokus, dom ber om ursäkt för förseningen och de är väl det minsta dom kan göra när dom informerar att jag ska få den inom 1 - 2 arbetsdagar.. det har gått 7 arbetsdagar nu.. men jag ska till bokhandeln på högskolan och kolla om dom fått in resten av böckerna på Måndag och sen skickar jag bara tillbaka min beställning från dom!

Men jag får nog börja med arbetet lite ikväll, efter jag kommit hem från jobbet.. om jag nu inte får ytterliggare en tid imorgon då jag får gå upp tidigt, då får jag sätta mig ner på Söndag och plugga. Men jag börjar känna mig rätt delad.. vet inte om jag har gjort rätt val med att välja Sjuksköterskeprogrammet, min motivation går upp och ner hela tiden, men jag tänker stanna där tills jag verkligen känner att de inte passar mig - om jag nu kommer känna så, detta kanske bara är tillfäligt, får hoppas på de.

Förövrigt så har jag en ny design (som mina trogna bloggläsare ser) som jag hämtade från den här sidan, ska bara ändra den lite här och där så den passar mig, men från grunden är den från Tescho.

Nu ska jag göra mig iordning och sen åker jag till jobbet..
14:00 - 21:30

Peace out!


No school, just spending money.

Då va man hemma med ungefär 3 klädespåsar mer än vad man tänkt sig och en mycket fattigare plånbok.
Började med att jag mötte Becka på torget och så åkte vi vidare till Överby, vi båda bestämde oss för att fika först och sen gå runt i affärerna och efter att jag handlat så blev det ytterliggare en fika haha. Hämtade även min klocka som har varit på reparation. Tiden gick sjukt fort och hann bara med att gå igenom Siba huset haha... men tur va väl de annars hade jag kanske 3 påsar till, för Becka är ju inte den sortens högra hand som hejdar en och säger "tänk på din ekonomi" utan är mer "ja men de är klart du ska köpa den" haha.

Men de jag fick hem va i alla fall ett par röda chinos, och så la jag undan ett par gröna chinos (båda från Brothers) och ska fundera på om den ska följa med till garderoben också - FÄRG ska de va haha, och angående inlägget för ett par dagar sen, jaa jag passar i röda byxor haha. Sen så köpte jag även en svartvit randig tröja på Kappahl, och sist dagens kap.. en skjorta från MQ (Peak Performance) som va snygg, satt bra och även va på 50% rea - de ni!

Nu blir de Guldbaggegalan..

Peace out!



Music never dies!

Har ju helt glömt bort att berätta om att jag börjat på högskolan nu, en hel vecka har gått och vilken skillnad de är från gymnasiet. Eget ansvar har fått en helt ny innebörd och jag vågar säga att gymnasiet känns som lekis jämnfört med högskolan. Men de är sjukt kul ändå, man känner sig mer vuxen hehe.. känns också riktigt skönt att man bara har en kurs i taget, men jag misstänker att de kommer bli intensivt och jag kommer säkert gnälla här ett antal gånger men de är bara för er att hoppa över dom raderna haha. Det bästa är att jag verkligen känner att jag valt rätt och de är jag så otroligt glad för!


Men nu till något helt annat, min första riktiga lediga helg på ett tag (känns de som i alla fall, tiden har gått så fort att jag bara ser den som en dimma haha) och jag måste tyvärr ta tag i tråkigheter som städning.. de är tur att jag har musiken i alla fall. Hittade en låt jag inte hört på riktigt länge som jag lätt kommer spela om och om och om igen nu när jag städar, blir aldrig trött på den...

Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher


Peace out!

Hope for Haiti!

Snart så börjar den...
Hope for Haiti - galan som George Clooney var med och drog igång för att samla in pengar till dom drabbade på Haiti - ett mycket bra initiativ. Galan kommer sändas ifrån London, New York och Los Angeles, MTV & Kanal 5 kommer att sända denna galan live med start från 02:00!
Artister som är med och uppträder är bla. Beyoncé, Jay-Z, Bono, Alicia Keys, Justin Timberlake, Rihanna, Coldplay, Bono, Bruce Springsteen, Madonna & John Legend.
Dom som leder galan från dom olika städerna är George Clooney, Wyclef Jean och Robert Pattinson.



För dom som inte orkar vara vaken vid den här tidpunkten behöver inte oroa sig, både SVT och TV3 kommer att sända galan imorgon vid en lite mer mänskligare tid, så alla får en chans att se denna galan.

Peace out!

Hot or Not?

Haha kan knappt fatta själv att jag kör ett blogginlägg med den rubriken men jag stötte på ett dilemma idag..
Ska man införskaffa sig ett par röda byxor (?), jag tycker de kan med rätta kläder blir riktigt j*vla coolt men ändå så kastar man sig inte över ett par om man ser dom.. för en tanke hindrar en .. jag.. i röda.. brallor?



Peace out!

Torsdag

Yes, jag känner mig tillräckligt frisk nu att jag kan gå till jobbet imorgon.. känns riktigt skönt eftersom de börjar bli väldigt långtråkigt att sitta framför tv:n och datorn hela dagarna, speciellt på dagen när de inte finns så mycket på tv:n.

Har varit ute nyss och mötte upp Lisa, fick låna hennes busskort så jag kommer billigare upp till stan imorgon - tack för de Lisa. Sen handlade jag också lite på konsum, nämligen nacho och guacamole.. de är ju riktig tv kväll ikväll på kanal5 med CSI:Miami som börjar nu och sen efter det kommer Fringe, då får man ju passa på att köpa sånt gott haha!
Me like thursdays!

Peace out!

Snart frisk

Fortfarande sjuk, fast de är på bättringsvägen.. de är mindre snörvel men nu är de däremot halsen som krånglar. Men jag gör ALLT för att bli frisk så fort som möjligt:
  • Raggsockarna är på dygnet runt
  • Dricker myck..nää massor med the
  • Tog en sjukt varm dusch (bara efter den känner man sig piggare och fräschare)
Jag har även beställt hem ett par nya jeans från The Local Firmaplace.com, inte för att de gör mig friskare.. de vet jag också. Man man kan ju inte neka till att man blir på "bättringsvägen" när man beställer hem ett par snygga jeans som är på 50% rea haha.

Bilder från aplace.com
Pris: 1 295:- 648:-

Peace out!

Partypics álá Lördag

Ja i Lördags så va de fest som gällde, eller fest och fest.. jag förferrade och sen stack jag och några kompisar till en fest men jag va tvungen att dra hem rätt tidigt eftersom de va jobb som väntade dagen efter, och nu när jag har "all tid i världen" som man brukar ha när man ligger hemma och är sjuk så gick jag igenom bilderna från kameran som jag självklart hade med och här kan jag bjuda på några bilder från den kvällen.



Så jädra tråkigt att man gick hem så tidigt, det får helt enkelt bli en nästa gång väldigt snart! :)

Peace out!

Addicted..

- Hej jag heter Kim och jag är beroende av Paradise Hotel
- Heeej Kim!!

Trodde aldrig jag skulle blogga om Paradise Hotel, för de är ett jävligt sorgligt program om man tänker efter. Men har man börjat kolla så kan man tyvärr inte sluta. Idag kom veckans avsnitt upp på tv6 play och jag va så "patetisk" att jag sträckkörde dom fram tills nu.. klockan 1 PÅ NATTEN!
Men om man ska gå igenom vad som hände så kom Franscesca tillbaka, med rätt attityd också.. kanske kan ta tillbaka henne som favorit nu.



Jag kan efter detta inlägg trösta mig med att några av mina kompisar kommer i alla fall uppskatta ett Paradise-inlägg haha för dom är lika "patetiska" som mig ;)
Dags för sängen..

Peace out!

Sickoo!

Min sista vecka innan plugget börjar och jag är sjuk, jaa ni läste rätt SJUK! De är förjävligt att ringa till jobbet och sjukanmäla sig, och sen ringde dom från ytterliggare en avdelning och fråga om jag kunde jobbat ikväll.. så typiskt! Men jag tackade i alla fall ja till jobb fram mot helgen (Fredag, Lördag och Söndag), så får vi se om jag blir friskare, annars så skulle jag höra av mig.
Fram tills dess så kommer jag få ligga i sängen och snörvla som en äcklig snorunge, ska be mamma köpa nässpray och varma koppen så ska vi ta dö på den här förkyldningen. Men jag är också såå uttråkad..  vet inte vad jag ska göra nu när jag är sjuk, funderar på att slå på True Blood boxen jag fick häromdagen (en försenad julklapp) men den kommer jag lyckas knarka igenom idag.. och då har jag inget och göra imorgon hahaha, vilka dryga problem man har!


Hahaha..
- Fangtasia!
- Fang... tasia?


Okej nu när jag såg trailern, så kan jag nog inte låta bli att dra igång den boxen ändå haha!

Peace out!

Im busy!

Den här dagen går lite för fort och jag känner mig skitstressad (men har ändå tid för att skriva ett blogginlägg haha). Har kommit från jobbet nu men jag känner mig ändå inte sådär supertrött, vilket är positivt med tanke på att jag inte har tid att sova. Måste göra iordning mig, mitt rum och Sangria (som jag prata om tidigare) innan halv 7 då L&L kommer hit och förferrar, sen ska vi dra vidare på fest.. tyvärr så ska jag inte dricka så mycket då jag tackade ja till jobb imorgon och börjar klockan 06:45, och de är ju inte så porrigt och komma bakfull till jobbet om man säger så haha. Men jag har redan blivit pigg på att komma till jobbet ändå, för jag hörde att Becka skulle jobba imorgon också vilket jag verkligen hoppas.. kan bli en riktigt rolig dag på jobbet imorgon med andra ord, trots att de förstörde festplanerna idag.
Olé för de haha!

Fast jag kommer inte vara en partypooper och dra hem skit tidigt, kör taktiskt och förbereder frukost och mat till jobbet redan nu, så kan jag sova liiiite längre imorgon bitti vilket innebär att jag kan stanna längre på festen hahaha.

Nää nu får jag skynda mig!

Peace out!

Månd.. jag menar Torsdag!

Torsdag idag.. fick för mig nyss att det va Måndag haha, inget står rätt till efter alla helger och storhelger som varit på varann, men nu blir det äntligen som vanligt igen. Hur som.. så va de inget jobb idag, i alla fall inget som jag får betalt för haha. För idag har jag ägnat min dag åt att plockat iordning en del på mitt rum, drog även igång med att sortera en massa papper jag hade. Sen har jag även diskat, tränat och duschat haha. Men nu tänker jag inte göra så mycket mer, utan nu ska jag ligga i sängen och chilla framför datorn, ska leta efter bra partymusik på Spotify och ett bra recept på Sangria, har hört att det ska vara gott och jag ska nog (trots att det är rödvin i den) våga mig på att göra de, men inte idag såklart haha utan på förfesten på Lördag!

bild tagen från google

Peace out!

Hard work work..

Vaknade imorse av att jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba lite, och självklart kan jag de. Så nu jobbar jag kvällen idag och dagen imorgon, men de blir lite taajt för jag ska klippa mig idag också innan jobbet.. men de blir skynda skynda och så får vi hålla tummarna på att Västtrafik är flexibla idag haha.

Peace out!

The Fame Monster

Idag har det varit en riktig chilldag, träffade några gamla klasskamrater och fikade på Espresso House, de va riktigt kul och man fick flashback från gymnasietiden.. som jag faktiskt saknar ibland, men de är så sjukt kul att vi fortf. håller kontakten så mycket de går. Vi planerade även att träffas på onsdag, men då ska vi dra till O'learys istället :)
Sen efter det så splittrades vi, jag och några gick runt snabbt på stan och jag lyckades få med mig Lady Gagas nya skiva, hade ett presentkort från trestads musik så jag passade på hehe. Sen drog vi hem till Becka och väntade på bussen hem.



Imorgon ska jag införskaffa mig en ny frilla, härligt haha!

Peace out!

RSS 2.0