Alors On Danse

He who talks about studying, talks about working
He who talks about working, talks about money
He who talks about money, talks about spending
He who talks about spending, talks about debt
He who talks about debt, talks about the bailiff
And also about being in shit
He who talks about love, talks about children
Says until death do us part and says divorce
He who talks about his peers, talks about morning because problems never come alone
He who talks about a crisis, talks about a lot of people, talks about the 3th world hunger
He who talks about being tired, talks about awakening, tired from yesterday
So we party, to forget the problems

Alors On Danse
So Let's Dance
En sommarplåga? Spelar ingen roll - jag älskar den!


Peace out!

Midsommarhelgen!

Jag vet att jag inte bloggat så friskt men de är ju sommar, och jag har varit lite upptagen. Men mina två läsare (Nina & Becka) har klagat tillräckligt på strandgatan så nu sitter jag här igen med ett nytt inlägg. Kom hem idag från kusten där jag firat midsommar med de bästa av det bästa.. fyfaan va bra det va! Härligt folk, grym partymusik, vin, mat, hav och såklart solen - alla ska ha ett grymt stort tack för den här helgen, ni gjorde den till vad den blev! Nu ligger jag och pressar i solen haha, det blir ju inte mycket sånt den här veckan som kommer då man jobbar alla dagar utom Torsdag, fint när Aftonbladet skriker ut att det kommer bli toppväder den här veckan - hoppas dom lever upp till vad alla säger: att det inte stämmer haha.

Nej nu ska jag fortsätta pressa i solen, kanske klicka hem något trevligt för att fira lönen och ragga midsommarbilder! Skulle bara visa att jag lever och inte gett upp bloggandet haha.

Peace out!

Pic!


En bild säger mer än tusen ord vännen min!

Peace out!

Söndag

Kom äntligen iväg på bio idag med Ida, efter det drog vi ner till Vårhaga (har inte varit där på hur länge som helst) för att möta upp gamla HR-kompaniet (Jesper, Mikaela, Annica och co.). Lirade lite Volleyboll och tjöta, härligt värre men det kunde varit varmare... för volleyboll har ju en tendens att vara lite smärtsamt på armar och fingrar, speciellt när det är kallt haha. Efter det rörde vi oss hemåt, och jag trodde jag kunde komma ner under täcket på en mänsklig tid men de lyckades jag inte med idag heller eftersom jag inte kan sova...
Får försöka med lite Paolo Nutini i öronen och se om jag kan komma i ett sleepinmode haha!

Peace out!


Paolo Nutini!

Vilken sjukt bra kväll det blev, den innehöll Paolo & P3 haha. Paolo va riktigt jävla grym på scen, trodde inte han va bättre live men de va han verkligen, och stämningen inne på Trädgårn va sjukt härlig. Vill stå där inne igen och sjunga mig hes till New Shoes & Jenny Don't Be Hasty.. tack tack och åter tack för en oförglömlig kväll!



Peace out!

Paolo Nutini Live - Trädgårn, Göteborg

Ikväll missar jag Argentina - Nigeria i fotbolls VM och party ala Backstage, varför? Jo för ikväll blir det livespelning på Trädgårn i Göteborg med ingen mindre än Paolo Nutini. Det är jag och Becka som drar på den här mer eller mindre spontansaken, men jag vet några andra som ska dit som vi säkert kommer möta upp. Vad som händer efter spelningen får vi se. Har en känsla att det kommer bli en sån sjukt rolig kväll ikväll...



Peace out!

Rewind!

Nu är det väl officiellt sommarlov över hela Trollhättan, nu har dom mindre kidzen slutat skolan haha. Brorsan gick ur 9:an idag, han är klar med grundskolan nu och ska gå in i gymnasieskolans korridorer. Man kan inte göra något annat än att konstatera att tiden går fort, de va ju inte alls så jäkla längesen man själv va i hans skor och tog emot sina betyg. Nu har man även hunnit ta studenten och dom flesta i min vänskapskrets har även hunnit göra de nu.. läskigt men ändå skönt, hellre är jag runt 20 års åldern än 15 hehe. Men jag vill att vi börjar sakta ner lite för går de i den här takten så kommer jag väl snart börjar skriva blogginlägg som har rubriken: "nu har brorsan tagit studenten", "nu har man gift sig", "nu har alla barn" hahaha. Så från och med den 17:e Oktober iår (min 20årsdag) så växlar vi ner och tar det nice and slooow!

Nu ska jag göra mig iordning för att sen dra ner till staden och träffa Becka, vi ska hämta ut Paolo biljetterna för imorgon och ta en fika. Sen ska jag möta Ida J. och vi ska käka och gå på bio.. en lugn men ändå en händelserik Fredag med andra ord, det gillas!
Ändrade planer: Bion skjuts fram till Söndag istället så nu sitter jag här utan någon plan på kvällen, blir en tråkfredag med andra ord.. kanske ska ta och nörda lite Xbox eller kolla på en film!


Peace out!


10/6

Hemma igen, kom nyss från jobbet, skönt att få jobba lite igen efter att de varit rätt torrt på den fronten. Började inte förens 14.00 och va i stan redan 11:00, så jag mötte upp Åsa så hon fick tillbaka sin kamera hon hade glömt i min ficka från i Söndags. Vi bestämde oss för att promenera längs med kanalen och gick vid Kopparklinten, svårt att tro att Trollhättan har en sån sida egentligen haha men kul att se, får bli fler gånger definitivt. Efter promenaden som fick svettlökarna att gå på högvarv (hahaha) så drog vi till Mejeriet och käkade lite.

Vi prata bland annat om festivaler och fan va sugen jag är på att dra på festival, Peace & Love och Hultsfred ska ju båda få in grymt många bra artister.. men tyvärr va biljetterna redan slut till Peace & Love och så jobbar jag på Hultsfredsdatumen.. typiskt! Men jag tänker gå all in för nästa sommar, så dom som är intresserade får gärna hojta till för de är klart man ska dra dit med ett stort gäng haha!

Nej nu blir det sängen, ny dag imorgon!

Peace out!

Lay down beside me

Det regnar och är kallt utomhus, det är tyst och lugnt överallt.. vad gör alla egentligen haha. Hemma hos mig så spelas Paolo Nutini och dammsugaren går på högvarv, eller ja gjorde. Har varit duktig och städat rummet idag men de är också allt jag gjort.. har så jäkla tråkigt just nu, det är söndagsvarning känner jag!

De ser ju förfasen inte ens ut som mig på bilden hahaha!

Peace out!

Lady Gaga - Alejandro

Musikvideon till Lady Gaga's Alejandro släpptes idag, here u go!


Peace out!

Work, Movie and Lasagne

Känner mig som katten Gustaf när jag slickar mig runt munnen efter att ha tryckt i mig massor med Lasagne hahaha. Har inte varit så jäkla duktig på att städa rummet som jag hade hoppats på.. jag bara skjuter fram hela tiden, gör det mer och mer till ett heltidsprojekt haha men imorgon så. Fick ett härligt samtal från jobbet idag också där dom frågade om jag kunde jobba några turer innan mitt vikariat börjar, kändes grymt skönt att äntligen få tacka ja till lite jobb (nu på Torsdag och hela nästa helg) då de inte blev så mycket jobb under kaosmånaden Maj.
Ikväll blir det bio med Becka och efter det blir det Strandgatan...
Kom på lite saker jag måste göra innan bussen går..


Peace out!

Dagens skratt!

Älskar Aftonbladets desperata försök att hemlighetshålla vem som är den största av alla figurer genom att censurera en bild på han...


Peace out!

Monday

Se där ja, efter flera dagars sommarväder va de tvunget att regna lite. Fast de kanske behövdes, för att kyla ner Trollhättan som kokat den här helgen haha. Vädret passade även in på dom flestas humör: trött och seg, det känns som en söndag helt enkelt men de är ändå redan måndag. Har segat i sängen fram till halv fyra tiden då jag tog bussen tillsammans med Linda upp till stan där vi kikade runt lite i butikerna, kollade om min kamera (som gick sönder under helgen) gick att laga.. de gjorde det också men han i butiken var lagomt munter (men ärlig) och sa att de va lika bra att köpa en ny kamera för de skulle gå på 1500 - 2000 spänn. Kameran funkar i sig men displayen är lite fucked up så jag kan inte se bilderna jag tar eller göra någon manuell inställning, kommer kännas jäkligt 90-tal och behöva ta kameran mot ansiktet och sen få reda på resultatet när jag kommer hem till datorn, men de får gå fram tills löning i sommar hahaha.

Sen drog vi till Hanna och hämta upp henne och styrde sen ner mot Strandgatan, det va ju ett tag sen sist (eller inte, men något sorts rekord borde de ju vara? haha). Där blev det käk och snack om allt som hade hänt på gårdagens bal haha. Nu är jag allmänt seg i huvudet så det blir film och Ben&Jerrys i sängen - härligt!


Peace out!

Nu har sommaren verkligen börjat!

Efter att jag och Becka kikade klart på dom som skulle gå på bal mötte vi upp Ida, Nina, Åsa och Ida. Först blev det käk på O'learys - deras burgare är ju en uppenbarelse haha.. och så en öl på det. Hamnade i en lätt matkoma men vi bestämde oss ändå för att dra mot parken för lite kubblir i solen - det slutade lika (hur mycket dom andra än inte vill erkänna de) hehe. Har haft en sjukt underbar Söndag och vi kan nu bara konstatera att sommaren verkligen är här, ÄNTLIGEN!



Peace out!

Balen!





Mina snyggingar! :)

Peace out!


Studenten 2010!





Sprang verkligen i slutet för att hinna med att hänga runt alla studenters halsar, men jag hann faktiskt haha!
Sen mötte jag upp Becka och vi satte oss utanför Högskolan och kollade på när alla studenter gled runt på sina studentflak.. jag vill göra det IGEN!!! Vilket ös dom hade, ena flaket guppa mer än de andra och dom sjöng sig hesa! Blev så avundsjuk, men vi får se till att skapa ett "Vi-som-tog-studenten-flak" nästa år.. coolt och lagomt tragiskt på samma gång hahaha!

Peace out!

Let's do it again...



Har varit i stan och hälsat på alla mina studenter.. kan inte ens förklara hur mycket jag vill göra det igen!
Men fan vad jag är glad för eran skull!

Peace out!

Guess who's back

Sorry för min paus.. men de har varit lite nedför så jag har inte direkt prioriterat att blogga.
Men men, nu är jag tillbaka och jaa vad har hänt? Eurovision & Utgång, glidit runt i Lindas finfina Mustang, allmänt chill, en tenta som for åt helvete och såklart en massa förberedelser inför morgondagen då dom flesta i min vänskapskrets tar studenten. Sommaren är här och jag har fått tillbaka blogghumöret.. yiieeehaw haha!
Cruising!



Eurovision hos Iduliiin




Peace out!

RSS 2.0