Partyweekend!

Dagens alarmtid: 10:20 - vakna, somna om.. 11:20 - vakna, somna om.. 12:någonting - vakna!
Antar att min kropp behövde sova efter den här helgen där sömn inte varit något som stått på schemat, i fredags efter praktiken åkte jag direkt till Becka. Hade ett stopp på systemet först där jag handlade för första gången, läskig känsla de där.. spänd när man ska gå till kassan men jag hade mitt leg redo och hon bara log haha. Sen när jag kom hem till Becka med min packning som jag hade fått order om att ta med så fick jag ögonbindel och hörlurar så jag varken hörde eller såg. Kanske måste meddela också att jag fyllde 20 för en vecka sen, och skulle firas, det handlar inte om mobbing utan om överraskning haha. Sen efter 1½ timme kanske så fick jag ta av mig det och stog helt plötsligt i ett hotellrum i göteborg. Riktigt najs, drog först ut på stan lite och sen blev det middag på hotellet. Efter det gjorde vi oss iordning och så va det party som va på gång. Vilken kväll säger jag bara haha, mötte flera C-kändisar (bloggare, deltagare i paradise hotell och kungarna av tylösand).. vilket folk. En riktigt rolig kväll och dagen efter avslutades resan med en riktig hotellfrukost!

När jag väl kom hem så hann jag knappt plocka fram nya kläder och duscha förens jag skulle iväg på nästa firande. Åkte hem till Hanna där flera vänner hade samlats, till och med fint folk ända från Halmstad. Där vi käkade den godaste chokladkakan, och drack lite innan vi drog till O'learys där middag och dricka väntade. Även denna kvällen blev riktigt lyckad och roligast va nog när dansgolvet drog igång.
Vill bara tacka ALLA som varit en del av den här helgen som gått, för den här helgen betyder mer än bara 20årsfirande för mig! Tack!

Pics. från helgen!Peace out!

Gillart

Första dagen på min praktikplats och jag älskar det - riktigt bra placering jag har fått, härligt!
Hade redan fått vara med om en del omvårdnadsarbete som både undersköterskan och sjuksköterskan gör, riktigt roligt med praktik den här gången när man får ta tag och göra lite saker. Slutade på förmiddagen och åkte in till stan för att träffa Becka, det blev lunch och sen mötte vi även upp Anna och tog en kaffe.
Dagens bästa nyhet idag va ju utan tvekan när jag hörde av mig till Hanna efter jag hade slutat där hon berätta att hon fått körkort.. ÄNTLIGEN, så jäkla glad för din skull! :)

Nej nu ska jag pälsa på mig och dra ut för att möta folket, den nyblivna chaffisen ska ju få bekänna färg nu när hon har körkortet i hand såklart haha!

Peace out!

VFU - Here I come!

Vilken skön dag, kaoset från gårdagen löste sig.. precis som gubben sa haha!
Hade introduktionsmöte i kommunhuset där vi fick lite information inför praktiken och sen åkte vi till praktikplatsen där jag fick träffa handledaren och se mig runt om, och jag får en riktigt bra känsla över den här praktiken! Sen efter det så åkte jag in till stan för att möta Ida.O, blev lunch på Mejeriet. Sen kom även Becka och helt plötsligt taggade vi inför resan, det kommer allt närmare.. men resfeber har jag inte fått, än!

Sen mötte vi Anna och det resulterade i en fika på Espresso House, SKRÄLL!! haha.
Nu blir det chillidill, imorgon börjar praktiken.. waaah va kul!

Peace out!

"Dom bilderna SKA upp"

"Dom där bilderna SKA upp"
Well, here u go!

We should have a date of celebration. Celebration god’s best creation.
Girl you got a beautiful vibration. Everyday should be your birthday, Hun.


Peace out!

I hate this day!

Folk frågar sig: Hur många norrmän krävs det att skruva en glödlampa..
Jag frågar mig: Hur många undersköterskor/sjuksköterskor krävs det för att svara i telefon?

Det märks att det är söndag, det märks att man inte ska gilla den här dagen...
Har försökt få tag på min praktikplats angående vilken tid och dag jag ska börja, allt jag vet är min handledares namn och vart jag ska va.. men det räcker ju inte så jättelångt när ingen svarar i telefon eller läser mejlen. Så nu har jag lämnat ett meddelande på telefon och hoppas någon vänlig själ försöker få tag i mig. Annars får jag försöka få tag på dom imorgon efter introduktionen...
Upptäckte även nyss att mina hörlurar bara vill funka på ena sidan.. mina dyra, fina hörlurar, great!
Nu tänker jag krypa ner i sängen, kolla på film och vänta tills det blir Måndag!

Försöker intala mig dom orden min kompis brukade säga:
- Det löser sig ..sen fortsatte han iof. meningen med att säga.. som gubben sa när han sket i badkaret!
Haha!

Peace out!


Pics!
Peace out!

Finally Friday!

Tentan är avklarad och jag kan återgå till det normala mer... roliga livet! Ska inte snacka för mycket skola (det är ju fredag kväll och de får vi respektera), men jag kan säga att jag känner mig nöjd men vill inte ta ut något i förskott.. kan ju svarat fel vem vet!?

Det märks att mitt sociala liv återgick till de normala, en sorts kompensation måste det ha varit idag mot dom senaste pluggdagarna där man inte varit lika social. Efter tentan idag:
- En sushilunch med Hanna!
- Åkte snabbt över till Upphärad för att hålla barnvakten Becka sällskap!
- ... och nu bär det av till stan där det blir chillvinpimplarkväll med Nina & Anna!


Gårdagen då man faktiskt kunde plugga utomhus, lite roligare då...

Peace out!

It's saturday baby!

Dagens to do-lista: Dammsuga rummet, få i sig den halvtorra frukosten, finna motivation till att plugga... Zzz!
...och så börjas dagen med kallt kaffe, brr.. varför måste gud pissa mig i ansiktet (förlåt för uttrycket men det är så det känns) just idag, DET ÄR JU EN LÖRDAG!?
Mycket mer händer inte idag, eller rättare sagt får inte hända idag eftersom jag verkligen måste plugga, blää.. inte roligt att heta Kim. Nej nu ska jag hinka i mig de kalla kaffet och smått drömma mig vidare en vecka framåt där jag ser mig själv lyckats bra på omtentan, har fått reda på att jag ska gå på visning på en lägenhet i en av Trollhättans coolaste byggnader (vattentornet) och där Manchesterresan som bokades nu i veckan bara kommer allt närmare och närmare.. precis som min 20års idag!

Jisses, fick nyss motivation när jag skrev de där sista... bara en veckas plågande med pluggandet och sen är de över, NU JÄÄÄVLAR!

Peace out!

RSS 2.0