Söndag!

Söndag Söndag...
Den dagen på veckan man oftast vaknar upp och inte vet vad man ska göra, men så va de inte idag.. räckte med att jag vaknade och slog på mobilen så va de bestämt. Fick nämligen ett SMS av Lisa där hon frågade om jag ville med ut och plocka svamp. Självklart ville jag det, och jag ska kanske förklara.. "ut och plocka svamp" eller "ut och plocka blåbär" är mer kodord för att vi behöver snacka. Precis som överklasskärringar har "bokklubb" när dom egentligen dricker vin. Visst kan vi snacka utan att behöva plocka svamp men det är skönt att få komma ut i skogen för där kan man prata högt om allt möjligt.

Självklart snackar vi inte bara, vi plockar svamp också, idag trodde vi först att vi inte skulle få så mycket svamp.. jag tog med mig en enkel liten glasslåda och Lisa va lite mer optimistisk med en hel korg. I början såg de mörkt ut men sen så släppte det och vi lyckades nästan fylla hela korgen!! Så när vi kom hem hade vi inte bara fått en rejäl promenad, utan vi hade även fått prata ut och samtidigt fått hem ca 10 - 12 liter svamp som vi delade på.
Ikväll blir det säkert rostad smörgås med svampstuvning, och de är nog nästan det godaste som finns haha!
Välförtjänt är det iaf. :)

Peace out!

B'day

Jaa idag blir jag 19 år, ingen riktig ålder.. utan tankarna är mer "ett år kvar till den STORA åldern" haha.
Men men, de är ju lite roligare att säga 19 än 18 om folk frågar.. men dom blir fortfarande förvånade med tanke på att jag inte har utseendet till det haha, men de är också lite roligt. Kvällens planer blir 50års middag/fest.. och jaa jag vet att de är min 19 års dag men jag bryr mig inte så mycket om de, 50 år är större att fylla än 19 så självklart ska vi fira denna människan mer än mig. :) 

Sen är jag inte bara glad för att de är MIN dag idag utan också för att jackan som jag velat ha har äntligen kommit in i min storlek och jag har beställt den, nu håller vi tummarna på att den är lika snygg på riktigt som den är på bild hehe.Peace out!


RSS 2.0