Söndag tillsammans med lovelygirl12!

Söndag.. innebär med andra ord att jag inte lyfter ett finger, legat i sängen och streamat serier hela dagen.. ska väl akutplugga inför morgondagen då vi ska renskriva ett arbete! Hur som helst måste jag bara lägga dagens fokus åt en sak, inte att jag streamar serier istället för att laddar ner dom vilket vissa kanske betraktar som en historia att prata om för sig. Utan jag vill lägga fokus på dessa rutor som poppar upp i hörnet på streaming-sidorna, rutor som låtsas komma från MSN med tjejer som alla är 21 och vill "chatta".. jag skrattar lika högt varje gång, jag menar kolla på dom.. vem fan går på det och klickar på dessa rutor? IQ-badboll och desperation har i alla fall hamnat i en helt ny sorgligare nivå...
Peace out!

...


what to say... ?
Brist på saker och säga.. ska skärpa mig!
Peace out!

Play it on repeat!

Adrian Lux & Nause remix av Bullets, äntligen är den här!

Peace out!

The Big C.

Sett klart serien, torkat bort tårarna (pga. serien), druckit upp mitt thé. Kryper ner i sängen, imorgon väntar en ny dag i skolan. Tack Becka för tipset om denna serien som verkligen är lätt att älska!
Rekommenderas att se!

Peace out!

Söndag!

Vilken kväll igår, tänk att piggelin kunde bli så party, lite vodka bara så haha. Utgång med Ida & Becka stod på schemat, för ovanlighetens skull va de bara vi tre.. förfest blev det hos Iduliin såklart för att sen styra partytåget mot ett dansgolv, efter några om och men blev det tillslut lippan. Där träffade vi en hel del folk från förr och stämningen va riktigt go, men de va folket som gjorde det. Annars är lippan inte mycket och hänga i granen, tyvärr! Fyllekäk alá 3luckor blev det på slutet och med potatismos som smakade parfym åkte det mesta i grön påse, fyfan va bitter jag låter men det är ändå sanningen! Ingen baksmälla idag i alla fall vilket är tack och lov eftersom dagens äventyr har varit att städa rummet och fira lillebror som blir 17 idag - grattis! Ikväll blir det solsidan... såg att jag hade skola imorgon så de blir ingen lång natt direkt, nu drar vi ju igång med den berömda läkemedelsberäkningen.. dags att damma av mattekunskaperna som finns där.. någonstans!
Peace out!

Partyanimal!

Vin - TP - Butlers
Vilken bra kväll det va igår.
Och ikväll är det på't igen!

Peace out!

Knepigt och konstigt!

Konstigaste tentan och tentaplugget i mitt liv. Inatt låg jag med kaffekoma, kunde inte få in någonting från böckerna, kunde inte fatta, ville inte fatta och orkade inte fatta. Men va ju tvungen eftersom jag va vaken och pigg pga. världens största mugg kaffe. Men tillslut gav jag upp och försökte sova, med ögon stora som tefat stirra jag i taket och vred och vände på mig.. lyckades somna vid något tillfälle eftersom jag vet att jag drömde. Sen var jag vaken igen med tefatsögonen stirrandes i taket. Sov max 2 timmar tror jag. Med noll motivation och en inställning till tentan som kan beskrivas som "Hej omtenta", satte jag mig ner på bänken och tog emot tentan. Det märkliga är att jag såg frågorna tänkte jag: men detta kan ju jag! Så jag svarade på ALLA frågor! Det känns så jävla bra även om vi måste ha 70% rätt för att bli godkända, jag menar jag kände mig rätt säker på mina svar så nu håller vi tummar och tår.
Sen styrde vi mot systemet, bland dom första ut från tentan och bland dom första in på systemet - sann studentanda!

Nu blir det mat, mys och en tv serie som heter The Big C!
Klockan är 11:36 och det är HELG!

Peace out!

Stockholm?

Har smidigt planer, fin fina planer.. på strandgatan, med hela gymnasiegänget (som samlats för första gången på läääääänge). Stockholm i slutet på april, med hela gymnasiegänget, jag tror nog detta kan bli ett minne för livet. Dessa planer har botat min tentaångest, min ilska över att inte skolans dator har någon "vill du spara ruta" när man klickar bort ett word dokument och jag vet att jag får skylla mig själv, men såna rutor trodde jag va obligatoriska för tillfälligt korkade människor som mig. Nej, nu ska jag käka, ladda kaffekokarn och ha en tentauppesittarenatt.. och tänka på Stockholm såklart! :)
Peace out!

Mr. Osocial

Livet är bannemig upp och ner, ena stunden är lyckan total och i andra stund vill jag bara dunka huvudet i väggen, känner ibland inte igen mig. Det är så mycket som händer och runt detta är det skolan som pumpar ut tentor. Så kan det vara ibland och jag överlever. Hade i alla fall en finfin helg med lite sömn, mycket jobb och en oscarsgala som man kan prata både guld och bajs om. Även en utgång med roligt folk på fredagen där tequilan blev vår bästa vän. Ikväll pluggplugg och förhoppningsvis en lång sömn!

Peace out!

RSS 2.0