Lipz!

..bilder från Lipz på Torsdagskvällen!





Kamikaze, Cowboyhatt och Rullstol.. vilken lyckad kväll haha!

Peace out!

Liseberg!

I Torsdags va det alltså Liseberg som gällde tillsammans med Becka, Nina och Anna. Vädret var perfekt och köerna korta haha vilket innebar att det blev ett lätt missbruk av bl.a. Kanonen - älskart! Under Lisebergstiden fick jag även SMS från folk på hemmaplan som fråga om jag skulle med ut och efter många om och men så tacka jag ja, så vi drog med 20 tåget hem som planerat och från ett L till ett annat så styrde jag mot Lipz, bilder från de kommer i ett annat inlägg.

Nu är de Lisebergspics som gäller!


























Haha Tack ska ni ha, på't i hösten igen?!

Peace out!


26/5

Dagen har varit bra, mycket bra till och med! Vaknade av ett SMS från Linda som frågade om jag va redo att följa med till Överby, sa att jag bara skulle ta en snabbdusch och en halvtimme senare att jag även hunnit stryka och dra på mig lite kläder, göra iordning frissan och få i mig ett äpple haha. Sen bar de iväg i hennes härliga buss med CCR på högsta volym (Moooooolina) haha så skön. Drog runt lite i affärerna och kikade på vad man kan hänga runt halsen på mina blivande studenter, sen fick jag i mig dagens riktiga frukost på Överby.. såklart när det gäller mig och Linda så blev det ju en Briggen Börgare: L-Y-X haha! Sedan kom Annelie och så blev det några köp till studenterna.

Sedan fick jag skjuts tillbaka till staden där jag skulle möta upp Hanna, det blev en fika på Espresso House.. sedan va jag tvungen att styra mig hemåt och nu sitter jag här och ska plugga. Har fet ångest inför tentan som kommer den 3:e Juni, är arg på mig själv att jag va så korkad att jag planerade in en massa saker nu den här helgen och att jag inte började plugga tidigare så jag inte hade behövt stå här nu. Men det är bara bita i det sura äpplet och börja.. failar jag så har jag ju omtenta i slutet på Augusti, men hur kul är de då? Plugg på Sommaren.. som sagt, FET ÅNGEST!




Peace out!


Felt like a Rockstar!

Hello peeps!
Dagen har varit smått händelserik, började med sista seminariet som gick sisådär.. fick redo på plats att jag skulle redovisa om cellernas åldrande, min reaktion:
- Eehh åhh okej
I mitt huvud:
HEEEELVETEEEEEEEEE!
De va verkligen den enda delen jag inte hade skrivit något om för jag trodde inte de fanns en chans i världen att vi skulle få redovisa om just de. Hade rejäl tur då vi fick förbereda oss i 30 minuter vilket resulterade i att jag fick snabbt kasta mig in i böckernas värld och lyckades skrapa ihop en kort redovisning - och jag klarade mig, I felt like a Rockstar haha! Slutade vid halv 12 och drog mig hemåt, påväg hem så såg jag att man hade slagit upp en stor filminspelningsplats.. eller jag tror de i alla fall, såg så ut. Hörde rykten om att det va den nya filmen Åsa Nisse som håller på och spelas in, dom ska spela in flera scener här ute i bushen under sommaren tydligen så vi hoppas att man får skymta en och annan skådis då de skulle vara med väldigt många kända skådespelare i filmen hehe (penna och block ska följa med vart man en går med andra ord - autografjägare? Javisst! haha).

Senare på eftermiddagen blev det en tur tillbaka till stan då jag skulle möta upp Ida & Becka för en fika på Strandis (SKRÄLL). Tjöt och jättekanelbullar fyllde min eftermiddag och sen när vi delade på oss bestämde jag och Ida oss för att dra och sola lite. Men det blev inte så mycket med det, istället fick vi använda oss av våra sjukvårdskunskaper då en person fick ett kraftigt blodtrycksfall (tror jag, såg så ut?) inne i solariumet, ringde 112 där dom hjälpa oss med att få henne att återhämta sig.. det hela slutade med att hon piggnade till bra, ambulansen behövde inte komma och hon fick ta sig till vårdcentralen för närmare kontroll. Läskigt när det händer men skönt att de "bara" var ett blodtrycksfall, hoppas det är bättre med henne nu!

Ikväll blir det bara slappa, kolla på Eurovision som är i full gång - och man märker att de är ekonomisk kris i Europa, ingen verkar vilja ha Eurovision nästa år haha. Tur att jag fick senaste nr. av Café i brevlådan, extra tjockt då dom firar 20 år - me like.

Rockstar haha!

Peace out!


New Haircut

Frissan som gällde idag och före/efter bilder efterlystes.. here u go!
Före

Efter

Väldigt nöjd får jag säga, dom är grymma på Kungsgatan 57
Nu är det dags för mig att dra mig ut och springa lite..

Peace out!

Sunday!

Jag är nöjd med mig själv.. grymt nöjd!
Lyckades slita mig ifrån datorn och la mig ute och pluggade lite, det blåste rätt mycket så det blev inte särskilt långvarigt.. fast jag pluggade inomhus (viktigt att uppmärksamma att JAG HAR PLUGGAT haha). Sen fick jag ett nytt ryck och bestämde mig för att dra ut och springa lite, elljusspåret två gånger, inte för att jag sprang hela vägen då jag inte är någon atlet men jag sprang rätt mycket och de känns i kroppen nu efteråt. Men jädrar vad kass kondition man har, måste ha skrämt iväg varenda älg så som jag flåsade haha, men de är väl alltid så i början.
Lagom till jag kom hem ifrån dagens insats så upptäckte jag molnens version av Dödsstjärnan (Star Wars nörd? JA!) på väg mot mitt hus.. ett åskoväder kom såklart, men den varade i 15 minuter och jag fick bara sommarkänslor från det haha.

Nu knarkar jag min fruktsallad som är gjord på halva Konsums fruktdisk.. men gott är de, snart gräver jag ner mig i kroppens åldrande också (plugg med andra ord) min Söndagskväll låter minst lika underhållande som just ordet Söndagskväll!

Peace out!

Sistah from anotha mistah!


Måste bara lägga upp den här bilden, för jag gillar den så vansinnigt mycket!
Du blir nog nöjd också för du får lite space på min blogg haha!


Peace out!

Saturday

Lördagen spenderades tillsammans med ett gäng på Knorren där vi grilla (Linda grillade dom godaste burgarna - dom ska vi missbruka till sommarn) och spelade brännboll. Sist jag gjorde de va avslutningen på andra året i gymnasiet.. minnen! Vi firade Hanna som fyllde 19år, Grattis än en gång! Det blev inte mycket dricka för min del då jag fortfarande var seg efter Fredagen haha. Sedan styrde vi till Strandgatan och senare till MAX. Konstigt att sitta där vid fylle-käk-time då man själv måste stryka fylle! Mötte Jenny också som bjöd med oss upp till hennes fin fina lägenhet där vi spendera dom sista 20 minutrarna innan bussen skulle gå haha.



Peace out!

Friday

Då vankades det vinkväll hemma hos Nina tillsammans med Becka, lite senare dök även Mikaela och Anna upp. Mycket tjöt på hennes balkong (som tack och lov har tak - med tanke på att de spöregna ett tag). Senare så splittrades vi, så jag, Mikaela och Becka drog in till stora staden. Först skulle vi styrt mot Backstage men det slutade på O'learys istället där vi också träffade Hanna, lite dans och Tequila fick avrunda kvällen haha. Ingen hemfärd blev de heller då jag stannade kvar i stan och sov, en härlig Fredag med andra ord!





Peace out!

Livin like a rockstar!

Pluggade idag, kom inte särskilt långt men en början.. börjar inse också att de är dags att ta tag i detta på allvar och inte leka runt. Orkar inte faila på tentan för då innebär de att jag får bli Kloster-Kim och spendera hela sommaren framför skolböckerna, inte särskilt porrigt. Fick förfrågan från Linda om utgång idag också mitt i pluggandet, jag sa ja eftersom de kändes rätt, jag menar.. vilken värme de va. Hon kom och hämtade mig vid 7 tiden. Började på Strandgatan där vi mötte Kickie och Hanna, småtjöta och smådrack lite på uteserveringen såklart hehe. Sen så splittrades vi tyvärr, Linda och Annelie (som dök upp lite senare) ville besöka Lipz medens jag drog mig till Backstage med Hanna. Mötte upp lite fler folk där och kvällen blev allmänt lyckad får jag väl säga. Kvällen slutade med nattpromenad längs med bryggan i väntan på att partyfolket från Lippan skulle hitta utgången och det va sjukt härligt, speciellt med tanke på hur varmt de fortfarande var och såklart sällskapet haha.



Dags att lägga sig nu tror jag, imorgon ska vi upp hyfsat tidigt även om de inte är school.
Då blir det nya äventyr!

Peace out!

Hello Summer!

Sommaren är här, eller ja inte långt ifrån i alla fall!
Tyvärr spenderades en större del inne i en sal på skolan där det va föreläsning för hela slanten, tråkigt som fasen även om de är nödvändigt. Efter skolan så mötte jag upp Hanna och vi käkade på Ritz nya café som öppnad, laxsallad... mmh så gott haha! Käkade även glass ute i solen.. sen skiljdes vi åt och jag gick till bussen. Men det blev inte så mycket bussåkande då jag fick ett samtal från Becka som ville att jag skulle skita i bussen och dra till Strandgatan med henne, självklart säger man inte nej till det med tanke på vädret.

Så det blev chill på Strandis där vi även mötte Jackie & Mikaela, snacka lite Sjuntorpsminnen och många skratt blev de, nästa gång blir det en heldag där med öl och mer snack hehe. Var tvungen att ta 19:30 bussen hem då nästa buss inte skulle gå förens nu, ikväll blir det fortsatt chill och True Blood, längtar verkligen tills nästa säsong.. men hörde tyvärr att dom inte ska börja sända den förens i början på nästa år, men som man säger: den som väntar på något gott...


Peace out!

Dagens skratt!


Art by: Linda!

Peace out!

Hemlighetsmakeri

Idag va det minsann redovisning som gällde i skolan, det gick riktigt bra faktiskt även fast de va en seg väntan på vår tur då vi va sista gruppen hehe. Satt ute och luncha idag med Linn då de va klarblå himmel och sjukt varmt, såklart försvann detta då när vi hade redovisat färdigt och slutade för dagen haha. Imorgon så blir det en vanlig skoldag = föreläsning en hel dag haha!

Efter skolan mötte jag upp Nina & Becka och drog till Strandgatan och fikade lite.
Som ni märker på mitt något ordfattiga blogginlägg så känner jag mig helt tom i huvudet haha, vet inte riktigt varför.. borde nog somna i tid ikväll och få sova ut. Men nu måste jag duscha, sen blir det återigen staden för lite hemlighetsmakeri, men jag lovar det är lite stort faktiskt och det pirrar i min mage hahaha!

OP-kompaniet haha!

Peace out!

Saturday night live!

Lördagen, vilken kväll - inflyttningsfest hos Runsten och Jenny, tema: Morgonrock... hahaha!
Så jäkla underbart tema, alla tog det "überseriöst" också vilket va roligt och se.. kanske va de för att dom som hade morgonrock skulle bli bjudna på bål - som senare under kvällen blev berömd, eller ja.. i alla fall melonbitarna som hade sugit upp all alkohol haha! Efter några timmar där styrde vi ner till deras nya granne: Backstage! Där mötte vi upp fler härligt folk, kvällen blev grymt lyckad - förutom en incident med rödvin.. jag säger bara en sak: tur att det va jeans och svarta byxor som vi hade på oss.. annars hade de varit en riktig partypooper!

Kvällen avslutades på MAX (såklart) där det spelades in en film på min mobil, som är lite surrealistiskt.. jag menar det är ju bara en gång i livet man sitter bland folk i morgonrock (jaa alla lämnade den inte hemma hos Runsten och Jenny utan lät den vara på även när vi va ute hahaha) inne på MAX, något bakom flötet och har en lagomt sjuk konversation... eller jag tror åtminstonne de bara är en gång i livet haha. Sen drog vi i alla fall oss hemåt och jag gick helt enkelt och la med med ett leende på läpparna.. tack ska ni alla ha för en lyckad kväll! :)














HAHAHAHA!
C-c-c-c-craaazy!

Peace out!

Lycka!

Vilken kväll de blev igår, jag är så glad.. allt va så perfekt!
Önskade bara att dygnet kunde haft några extra timmar!

Bilder kommer senare..
Nu blir det promenix med Linda :)

Peace out!

P.A.R.T.Y

Utgång igår, och vilken jävla kväll det blev. Alla sköna människor va verkligen ute och stämningen va mer än på topp, dansade järnet och drack sig in i dimman.. denna kväll platsar in i utgångarnas Hall of Fame haha.
Dagen efter blev det återträff och frukost på Strandgatan där vi sammanfattade gårdagen.. säger bara en sak: Bästa citatet: Hade jag varit vegetarian så hade jag hoppat från klaffbron för längesen! - Det är bara sånt som kan kläckas fram på Sibylla klockan halv 3 på natten.. älskart!



Peace out!

Spend my day with Robin Hood

Vilken dag..
Blev det någon skola? Nej! Hade inte gjort uppgifterna plus att jag vaknade 10 minuter efter sista bussen hade gått, nästa buss skulle inte gå förens vid halv 2 och då va de redan försent. Men jag tog den bussen för att möta upp Linda och Rasmus på stan, åkte med dom och Annelie till Överby där vi käka donken bla. Va tvungen att dra rätt tidigt tillbaka till stan igen eftersom jag skulle möte upp Becka & Anna. Dom överraskade igår på facebook genom att tagga mig i ett inlägg där de stog att vi skulle på bio idag.. inget jag hade fått reda på i förtid men självklart tackade jag ja, så det blev Robin Hood med Russell Crowe - och självklart va den bra.. eller rättare sagt SKITBRA!

Men har lärt mig en sak idag, och de är att Kim + Anna = ingen bra kombination i en biosalong, vi slutar ju aldrig skratta när vi väl kommer igång och den här gången va de 2 tillfällen då jag och Anna fick rejäla skrattanfall.. vid rätt seriösa tillfällen på filmen också haha (men de är tur att vi kan skratta relativt tyst). Sen följde jag med Becka hem en stund tills bussen hem gick, och nu sitter jag här framför datorn.. har lååångledigt så jag behöver inte oroa mig för tiden, älskart haha! Chattar med bland annat Lovisa som skickar musik... musik som är rena öronorg*smen.


Nej nu blir det nog sängen, imorgon är en ny dag fylld med händelser minsann haha.

Peace out!

The Monster Ball
























































Peace out!

The Monster Line

Jag vet att jag är lite sen med blogginläggen från Gaga konserten men Lördag/Söndag va lite stressigt och hann inte blogga men nu så hehe.

Då var dagen inne, dagen som vi väntat på så länge haha (överdramatiserar). Riktigt taggade och riktigt försenade kom vi tillslut fram till Globen, på våra biljetter stog det att vi skulle stå vid entré nummer 4, när vi kom fram blev vi något förvånade då de va helt tomt. Va de så att jag och Becka va dom första i kön? Något stämde inte riktigt, vi brukar aldrig vara först med något och vi kände ju att vi var försenade till och med eftersom vi kom vid halv 1 tiden. Men vi bestämde oss för att gå in i butikerna först för att köpa paraply och filt så vi skulle överleva vädret. Samtidigt som vi gjorde det fick vi då reda på att det va en rejäl folksamling vid entré nummer 5 så vi gick dit och där mötte vi fler personer som också skulle stå vid entré 4 men dom hade blivit tillsagda att alla som skulle stå vid parkett skulle stå vid entré 5. Så då satte vi oss ner och började köa.. ca 5 timmar tog det, dom första två timmarna satt vi på marken i regnet. Dom sista tre timmarna så började trycket öka då dom 100 första som hade stått där sen i morses skulle sorteras in i en liten "VIP-bur", och i samband med att trycket ökade så slutade det med att alla stod upp. Men vi klarade av de också, det va riktigt jäkla trångt men de gjorde inte så mycket för då höll man värmen bättre och eftersom dom flesta hade paraplyer så blev det som ett tak mot regnet haha. Men i slutet blev det lite jobbigt, speciellt då alla soper samlades längs med fötterna och man kände att man behövde gå på toa.. men smidiga Kim lyckades slinka igenom alla människor och klättra över staketet och komma till en toa haha.

Efter allt köande så lyckades vi äntligen komma in och hamnade bokstavligt talat längst fram längsmed gången från scen till plattformen, vi ställde oss med några som vi lärde känna från kön - riktigt trevliga och snälla tjejer från Lidköping(?). När vi väl stog där så kändes det så värt att köa alla dom timmarna, dom gick ju fort och de va inte så hemskt som man hade fått för sig. Vet att de är många som tvekar på att jag & Becka skulle klara detta, till och med jag själv tvivla men nu har vi i alla fall bevisat att vi visst klarar det haha.













Bild: 1.Trött Becka & Kim 2.Mot Globen och INTE mot Slakthusområdet haha! 3.Globen 4.Survivor-Becka 5.Survivor-Kim 6.Inte allt för många som va framför oss 7.Här börjar det bli lite trångt.. 8...grimashen beskriver det mesta 9.Våran utsikt från kön haha 10.Skräphögen vid våra fötter, kan ju knappt se skorna haha 11.Äntligen inomhus! 12.Nära scenen 13.Sen började det...

Peace out!


Globen - Gaga!

Hittade nyss en video från Globen igår på tuben, nu försvann mitt trötta jag och är taggad till 2500%
GLOBEN, GAGA.. HERE WE COME!


Peace out!

Hit The Town












Bild: 1.Vårt hotellrum 2.Becka visar våran fantastiska utsikt haha 3.Ghetto-View 4.Hit the town 5.Middag, Becka tog Lasagne och jag valde Ceasarsallad 6.TuggTuggSmaskSmask 7.Stockholm är för vackert 8.Me 9.Becka 10.Coca-Cola & Stomatol skyltarna va ju en självklarhet att ha med på bild haha.

Allt gick superbra, både resan och att hitta till hotellet haha - det tror jag många av er som känner mig och Becka förvånas av haha. Sen efter vi landat i hotellrummet och gjort iordning lite så bestämde vi oss för att gå runt på stan och kika lite.. utan karta. Vårat mål var att hitta Drottninggatan men vi hamnade i Gamla Stan och fick en promenad där - inte för att de är och klaga på då de är så jäkla fint där. Men tillslut hittade vi rätt och började gå runt i butikerna, men vi fick inte med oss något hem den här gången.. misstänker att det kan bero på att vi va/är så sjukt trötta. Har varit en lång dag med lite sömn och brevid mig nu har Becka somnat riktigt djupt haha, tror nog det börjar bli dags för mig också, imorgon börjar ju äventyret på allvar!

Peace out!

Traintravel











Bild: 1.Började med frukost på Le Croissant 2.Godaste kaffet i stora koppar 3.En trött men taggad Kim 4.Påväg till Stockholmståget 5.Det är såhär man laddar upp inför en 5 timmars tågresa 6.Becka somnade då och då, inte så konstigt med tanke på den lilla sömn vi fick under natten hehe 7.Det stog fönsterplats på min biljett men jag vet inte om de var så mycket till fönster haha 8.Grym reselitteratur 9.Trevlig att få se hur Sverige ser ut, även fast våra geografikunskaper gjorde sig påmind genom en upprepande fras under resans gång: Vart är vi? 10. Efter några om och men (bla. ett tekniskt fel på loket) så lyckades vi komma till Stockholm!

Peace out!

Dinner alá Becka

Då va middagen hos Becka avklarad och gästerna har gått, förutom jag haha.
Hela härliga gänget va samlade och så god mat alá Becka, kunde inte bli annat än lyckat hehe. Nu är de väl meningen att man ska sova men jag vet inte om de är Gaga-feber eller om de är koffeinet i kaffet som har satt in för jag är inte ett dugg trött - så jag passar på att slänga in lite bilder från den här kvällen!





Peace out!

Nu börjar resan...

Nu är det mesta packat och klart, har precis duschat och väntar bara att att klockan ska bli 7. För då är jag bjuden på middag hos Becka tillsammans med Anna & Nina. Becka har skrytit lagomt om att det ska bli 3 rätters så jag har svält mig lagomt mycket nu också, men känn ingen press haha. All packning följer med mig redan nu till Becka eftersom jag ska sova över där, detta pga. att våran resa till Stockholm börjar extremt tidigt imorgon bitti.

Är jag taggad?
Svar: JA!!!

Peace out!

Yesterday

Reunion med gamla gänget från gymnasiet igår, äntligen lyckades vi samla hela gänget: Jag, Becka, Ida, Åsa, Laki, Shkurta & Irena.. eller ja nästan hela gänget för Shilpoo saknades. Vi va på strandgatan och käkade, tjötade och skrattade. Självklart körde vi en favorit i repris på Strandgatan och startade brand nummer två, varken jag eller Becka va inblandade den här gången utan nu va det Ida & Irenas tur haha. De komiska är att jag och Becka blåste ut dom två första ljusen när vi kom eftersom vi inte ville att det skulle börja brinna igen men sket i det 3:e eftersom ingen skulle sitta vid den sidan av bordet men Irena kom lite senare än oss andra och satte sig såklart där haha.

Obetalbart är ju reaktionen hos Irena, först körde hon en Kim och började blåsa på elden men när hon upptäckte att de inte funkade så börja hon slå på den med sina händer men de hjälpte inte de heller. Så fick hon tag på en del av servetten som inte brann och ställde sig upp och börja vifta med den så de flög glödande servettbitar runt om henne, tillslut slängde hon den på golvet och stampade på den likt en matador, allt som fattades va bara att hon skulle viftat med händerna och skrikit OLÉÉ som avslut på showen. För de va exakt vad de såg ut som, en show.. och som vi skrattade haha! Sen körde hon gypsy-style och checkade så inte hennes 20-lapp hade fattat eld haha. (Det blev ingen skada på varken Strandgatan eller oss, bäst och påpeka de då Strandgatan är Trollhättans bebis haha).

Efter Strandgatan drog vi oss hem till Ida för att kolla på hennes nya lägenhet och jag kan bara säga att jag är avundsjuk as hell, hakan va nere vid marken haha. Dom fönstrena och så högt upp i tak, du har verkligen hittat en bra lägenhet, gör något bra av den nu när du inreder Ida haha. Så fick morbror Kim också träffa Alice - glädje! Missade bussen också men eftersom de är ett så vanligt inslag i den här bloggen så tänker jag inte dra den storyn, jag kan bara säga att jag kom hem tillslut och alla levde lyckliga i sina dagar haha. The End!

Shkurta, Alice & Jag

Peace out!

4 dagar kvar!

Satt med mitt jädra arbete till klockan 3 natten till idag. Upptäckte ju att de visst va lite fler uppgifter än vad jag trodde men de brukar ju bli sista sekundarbeten för min del så varför inte vara lite extra extrem den här gången haha. Jag gjorde klart de och redovisa det idag och de gick bara bra, redovisade om puberteten så jag slapp både mannens och kvinnans könsorgan haha. Slutade tidigt också ungefär 11:30, hörde av mig till Linda som också hade slutat och vi gick snabbt runt på stan och sen skjutsa hon hem mig - tack! När jag kom hem drog jag igång en film (Babel - riktigt bra) och käka sushi som jag hade köpt i stan, helt rätt gjort med tanke på att vädret va piss haha.

Funderar på om jag ska ge mig ut på spåret nu och springa lite, slutar väl säkert med att jag däckar i sängen om en kvart nu när jag sagt de men ändå haha. Vore nog inte helt fel att springa lite och sova tidigare på kvällen istället så jag får mer sömn än 3 timmar som denna natten hehe. Borde även börja packa lite för Stockholmsresan, på Torsdag åker jag ju till Becka och på Fredag morgon så börjar resan på allvar - äntligen haha! Nedräkningen kan börja - 4 dagar kvar!

Vad tycks om min nya profilbild på Facebook haha!?

Peace out!

Neerd!

Efter den här kräkningen av bilder från 1:a Maj & Valborg så är det dags att ta tag i viktigare saker - plugget. Ska sätta mig och skriva på seminariearbetet som ska redovisas imorgon, arbetet handlar om kvinnan & mannens könsorgan haha. Kan både bli lite lätt pinsamt men också en rätt underhållande redovisning haha. Sen blir det en snabb visit till Strandgatan.. igen, för en fika med Becka & Anna. Får ta tag i detta missbruk av strandgatan, det är inte hälsosamt direkt.. men samtidigt så är de såhär när man är populär hahaha (ironisk).

Peace out!

Pics: 1:a Maj


Peace out!

Pics: Valborg




Peace out!

Sunday Sunday Sunday!

Som vanligt så är Strandgatan helt rätt ställe att vara på när man är på softhumör haha. Tidsoptimisterna Linda & Kim höll på och missa bussen än en gång men efter att ha dragit nitro så hann vi med den hehe. Väl framme på Strandgatan där Hanna redan satt tillsammans med Eric upptäckte vi att hon även hade träffat Mia & Louise också. Så där satt vi och tjöta på som vanligt - Mia, Eric & Hanna drog efter en stund och kvar blev jag, Linda och Louise - SKRÄLL haha. Men efter att ha suttit där från ca 16:00 -21:30 så drog vi till bussen igen.
Mycket mat & fika blev de ju också eftersom vi sätt där länge:
Jordnötskaka & Xide
Öl & pommesfrites-tallrik x2










Hade riktigt trevligt och de va jättekul att få träffa dig Louise igen, blir alldeles för sällen tycker jag.
Men snart blir det minsann utgång för din del som vi prata på haha.


Peace out!

The real deal with Sundays!

Welcome to the good life.
Sitter på Lindas altan och fikar på hennes hemmagjorda "chokladbollar med afrikanskt ursprung" och LindaHouse Lattar haha. Snart styr västtrafiks bussar oss mot staden för en fika med Hanna, de är så söndagar ska tas haha.



Peace out!

Helgen!

Nu börjar man komma till rätta i sitt egna rum haha, har varit ute på "kusten" som sagt och de hela började med att vi drog till stugan och lagade mat - tacos såklart haha! Sen gjorde vi oss iordning och drog in till Uddevalla för att dra ut på utgång, planerade att dra till Harrys men så gick vi förbi de nya SOHO club och kände ett kraftigt sug att dra dit istället. Men de visade sig vara 2 timmars kö in dit så vi drog till Harrys istället som planerat, de va ett helt okej ställe.. tyvärr va de rätt lite folk där men vi drog oss ut på dansgolvet ändå och va där till strax innan stängning. Men nästa gång tycker jag vi satsar på SOHO, verkar vara grymt mycket mer drag där.. men då får man gå dit i tid om man ska komma in hehe.

Dagen efter (idag) så drog vi till Torp en vända eftersom vi ändå va i Uddevalla, fick med mig en del hem (en tröja, en tshirt, ett par shorts och nördbrillor hahaha). Sen drog vi tillbaka till stugan där vi käkade snabbt och började städa iordning eftersom vi bestämde oss för att dra hemmåt, de va inget superbra väder - blir bättre längre fram mot sommaren och då jädrar ska vi spendera våran tid där ute haha. Men ändå va de skönt att komma bort från Trollywood och gå ut på nya ställen. När vi väl kom hem dröjde de inte särskilt länge förens jag skicka SMS till Linda och fråga om vi inte kunde dra igång något nytt - IGEN.. vi bestämde oss för att dra till Gravlången och grilla, lyckades dra med Annelie och hennes pojkvän Marcus. Hade sjukt kul och trevligt med dessa människor där det blev mycket tjöt och vin haha.

Tack ska ni alla ha för en trevlig helg :)
Bilder från båda dagarna kommer upp imorgon!


Peace out!

RSS 2.0