White & Blue

Dålig uppdatering.. eller nej förlåt riktigt jävla urdålig uppdatering, förlåt!
Det är plugget som är i fokus men jag har ju hunnit med en hel del roligt också, kameran har följt med och jag lovar att bilder kommer inom kort. Råkade klicka hem lite vårkläder & skor idag, men det kan jag unna mig med tanke på att jag fick en hel del mer pengar i lön än vad jag räknat med!






Men när det inte är plugg så är det jobb.. idag jobbar jag fram tills 21:30.

Peace out!

She's back

Musik som gör att man drömmer sig bort till värmen!


Hett haha!

Peace out!

What a good day

  • Min förkylning är på bättringsvägen
  • Min VFU plats är jättebra
  • Jag har käkat min första semla - med vanlijkräm (MUMMS)
  • Norska dagbladets huvudartikel på hemsidan ser ut såhär just nu:
Jaa för dom som inte riktigt kopplat så har Sverige tagit sitt andra guld i OS, jag som inte ens är så sportintresserad (vilket många av mina vänner kan bekräfta haha) blev överlycklig, jublade högt för mig själv när det stod klart att han verkligen skulle vinna allt. GRATTIS BJÖRN FERRY!

Peace out!

Annoying Orange

Update från föregående inlägg: De där häxkoket smakade inte såå dåligt, ska bara dricka upp resten av vänta på "resultatet" haha. Men något som däremot hjälpte mig mot mitt jagärsjukhumör = irriterad va de här youtube klippet som jag hittade förut.
OBS den är bara rolig dom två första gångerna.. typ!



Peace out!

Snörvel...

Är ledig idag.. har inte varit ledig sen i Lördags förra veckan och vad händer? Joo Kim börjar naturligtvis bli förkyld, de är ingen kraftig förkylning men de är redigt störande ändå. Så nu är jag omringad av nässpray, näsdukar, halstabletter och filtar. Kollade runt på nätet om de även fanns något man kunde göra för att förkylningen skulle bli bättre, typ käka något speciellt eller om de fanns någon bra huskur. Så hittade jag ett tips där man skulle blanda honung, varm mjölk och halstabletter, låter mer som något häxkok än huskur men jag ska faktiskt prova detta och se om de hjälper något. Känner mig nämligen lagomt desperat eftersom jag ska ut på VFU imorgon och då gäller de ju att man inte är sjuk!

Annars blir det bara att vila och plugga lite..

Peace out!

Thank god it's Friday!

Började dagen med en fika på Espresso House med Lollo, vi möttes nämligen på bussen och jag upptäckte att jag började 10:15 och hon 10:00 så vi bestämde oss för att fika efter att hon hade fixat några ärenden. Det blev en varm choklad och lite snack - härligt. Sen så drog jag till skolan och gick på den första föreläsningen som handlade om hur patienter hade upplevt sin situation efter hjärtinfarkt, sjukt intressant när hon förklarade i början vad som händer med en patient som får hjärtinfarkt.. kan säga att jag längtar genast till Anatomi & Fysiologi kursen som börjar längre fram på våren hehe. Sen hade vi lunch och så var det dags för den sista föreläsningen för den här veckan.. de va en fortsättning på Etikföreläsningen från igår. Skolan känns äntligen rolig att gå till.. skönt, upptäckte också att det redan gått 4 veckor (galet fort).

Ikväll blir en riktig go kväll, ska kolla på Inglourious Basterds och käka jordnötsringar haha..
Resten av helgen blir work work, så man får ju passa på och njuuta av den lilla ledigheten man får.



Peace out!

That's my cool and I can't take it off

Som vanligt så hade vi föreläsningar idag, orkar inte ens förklara vad för föreläsningar för intressesmurfarna skulle inte ens anteckna det - så tråkigt va de. Men nu blir det duschen, sen ska jag lägga mig framför TV:n och somna.. är sjukt trött, har inte fått någon riktig sömn dom senaste dagarna, sov dåligt igår natt och inatt så kom jag hem så jäkla sent så de blev inte mycket sömn där heller. Men veckan har gått fort ändå tycker jag, det är redan Fredag imorgon.. skönt :)

Glömde förresten hylla 3D glasögonen i föregående inlägg, dom har ju fått ett rejält lift sen man använde sånt sist (mååånga år sen) då dom va gjorda av papp och där ena glaset var rött och de andra var blått (eller va de inte så?) haha. Men nu är dom svarta och coola haha.


Hahaha..

Peace out!


Yesterday in pictures



Haha gårdagen i Göteborg va riktigt rolig, började med bilresa dit och eftersom vi inte hade träffats på ett tag allihopa så va det rätt mycket snack vi va tvungna att ta igen. Sen när vi väl kom fram så käkade vi grillade panini tills det började dra ihop sig för filmen, så köpte vi popcorn och satte oss på plats och HOLY SHIT vilken lyx det är jämfört med Trollhättan. Trots att vi satt på ena kanten i biografen så va de ingen risk att man fick en stel nacke på köpet, sen att man också hade en mugghållare va ju ett stort plus, så man slapp lägga den iskalla colan mellan bena medans man ska ta av sig jackan t ex. och löpa risk att bli steriliserad haha.

Sen började filmen och jag ber om ursäkt att jag beter mig som alla andra bloggar nu men.. FAN VA BRA DEN FILMEN VA! Kan se den om och om och om igen.. och att de va i 3D gjorde ju inte saken sämre, biointresset ökade rätt snabbt hos alla 3 och snart blir det ytterliggare ett biobesök då den otecknade Alice i Underlandet kommer med Johnny Depp i huvudrollen. Vi pratade även på att någon gång gå på VIP bio, om det blir på just Alice i Underlandet vet jag inte men vi får se.. att gå på den "vanliga" bion i Göteborg va ju tillräckligt med lyx för en Trollhättebo haha!

Peace out!

Avatar 3D

Sådär då va man hemma från skolan, hade två föreläsningar.. den första va biblioteket som snackade om hur man sökte i deras databas, lagomt kul. Den andra handlade om kommunikation - nu kommer säkert dom som läser detta (speciellt dom som gick omvårdnadsprogramet med mig och relaterar kommikationsämnet med det feta och plågsamma temat vi hade i gymnasiet) tänka: NEEJ INTE KOMMUNIKATION!!!
Så tänkte jag i alla fall när jag såg det på schemat, men tro det eller ej de va faktiskt riktigt intressant och roligt..

Men nu lägger vi skolan åt sidan och går till veckans höjdpunkt haha, ska nämligen åka till Göteborg ikväll med Becka och Ida. Vi ska först ut och käka middag och sen gå på bio, ska gå på Avatar 3D och det ska faktiskt bli skitkul. Känner att jag nästan är ensam i världen om att inte ha sett Avatar för alla snackar om den och många tycker ju den är sjukt bra, läste att folk till och med hade tyckt den varit så bra att dom blev deprimerade över att dom själva inte levde som i filmen. Men riktigt sååå bra hoppas jag att den INTE är haha!



17:30 hämtar dom mig och jag måste hinna duscha och göra mig iordning..

Peace out!


Trötter..

Jäklar vad trött jag är, sov knappt 4 timmar inatt.. fattar inte riktigt varför med tanke på att jag inte sov bort hela dagen igår (råkade dock snooza i 1½ timme haha) och så tränade jag ganska mycket. Men men..  det gjorde väl inget att jag va trött för det va ingen större kraftansträngning på skolan idag, vi hade bara information om VFU.. vilka som skulle vara vart, vad man ska tänka på osv. För dom som inte vet vad VFU är så står det för Verksamhetsförlagd Utbildning och är precis som APU:n på gymnasiet. Jag hamnade på vårdcentralen i Sjuntorp, vilket jag är tacksam för, kan jag till och med gå till jobbet.. det va längesen man kunde det haha. Sen hade vi en föreläsning om omvårdnadsprocessen och sen slutade vi.. åkte till Överby för att kolla efter en skjorta men jag hittade den inte till min plånboks stora glädje haha. Har föressten en hel och riktig skolvecka.. där jag börjar 9:15 eller 10:15 och går till 16:00, 15:00 varje dag, får vi se hur det går.. men jag har ju bara föreläsningar så som sagt.. ingen kraftansträngning.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hade tänkt vara duktig och träna men jag är inte riktigt i rätt tillstånd, ska väl ta en dusch i alla fall.. och bara slappa framför TV:n. Funderar på om jag i alla fall ska ta och gå till konsum och hämta ut ett paket från H&M som innehåller den här:


Perfekt på våren hehe..

Peace out!

Mini Afterwork

Mini Afterwork:
  • Käk (Kött och potatisgratäng)
  • Öl
  • Jersey shore
Ett bra recept för att varva ner efter en dag på jobbet.. gött! Imorgon är jag ledig från skolan, funderar om jag ska passa på att träna då, känner i kroppen att jag inte riktigt är van med att träna så mycket som jag gjorde igår, känns både i armar och mage haha. Men jag ska nog köra igång nu på allvar.. (hur många gånger har man inte sagt det). Behöver åka upp till Överby också, men det vet jag inte om jag orkar göra.. tråkigt och gå där själv haha. Men det blir ett I-landsproblem jag får ta tag i imorgon, nu ska jag fortsätta kolla på Jersey Shore.

Peace out!

Come to papa!

Nu är en av dom hetaste lägenheterna i Brooklyn till salu, ja till och med den hetaste i hela New York skulle jag nog kunna säga. Lägenheten ligger högst upp i klocktornet på en av byggnaderna som ligger intill Brooklyn bridge. Utgångspriset ligger på 25 miljoner dollar eller drygt 182 miljoner svenska kronor, så självklart är det inte vem som helst som kan slåss om den här lägenheten, flera kända namn som Jay-Z och Ralph Lauren sägs vara väldigt intresserade av den här lägenheten och det förstår jag. Lägenheten är ju svincool och utsikten över hela Manhattan + Brooklyn bridge är ju ovärderlig.. nästan.

Här har ni lite bilder som ni kan frossa i och drömma er bort om the good life








Bilderna kommer ifrån: www.nytimes.com

Peace out!

It's Saturday!

Jag höll mitt ord.. rummet är städat och klart (har till och med vattnat blommorna), jaa ni läste rätt!!
Även fast dom såg ut att vara vid livets slutskede så gjorde jag en insats och klippte bort de som redan va dött (ungefär 80% av hela växten) och satte den i vatten, gott folk vi håller tummarna nu. Som ni förstår så är alltså blommor INTE rätt inflyttningsgåva för mig om man säger så, sålänge den inte är gjord av plast vill säga haha!
Sen tränade jag också, riktigt rejält.. känns i hela kroppen men de är bara gött haha, och som belöning för det så ska jag käka morsans kladdkaka som hon nyss bakat om en stund, men först blir det lite käk hehe.. och så ska jag självklart kolla på Melodifestivalen. Fast frågan är om de där med melodifestivalen va en del av belöningen? Tjuvlyssnade nämligen på låtarna som spelas ikväll och jag kan inte säga så mycket mer än.. vilket jävla märkligt startfält..


Fast sålänge jag har kladdkakan så är jag nöjd haha!

Peace out!

F as in Friday, and Fatass!

Nu är det Fredagsmyyys!!!
Den meningen är man ju sjukt trött på, man hör och läser den överallt hela tiden.. men man kan ändå inte låta bli att säga de själv haha. Idag hade jag i alla fall mitt första Seminarie, lite nervös va jag med tanke på att ordet Seminarie låter så jäkla pampigt, men de va ju ingenting och va orolig över.. vi har en riktigt bra klass så de kommer nog inte bli särskilt svårt att diskutera där men jag va tvungen att känna av lite idag + att ämnet va skittråkigt idag också, vårdvetenskap.

Men men.. nog om skolan för nu är det äntligen helg, käkade Kina mat förut.. blev sådär äckligt mätt så mina planer på att städa rummet och träna får jag skjuta fram tills imorgon som vanligt haha.. (fast imorgon lovar jag att jag ska göra de), och så fortsätter jag nog feta mig ikväll med chips, dipp och öl.. ska kolla på Taking Lives som börjar 23:30SVT1, tills dess får jag väl kolla på Solsidan som går på TV4 och glassa runt på nätet..

Peace out!


Let's celebrate with chinese noodles

Jaaaa! Äntligen så blev jag klar och skickade min skriftliga del från Seminarium 1 som jag missade pga. av sjukdom.  Är riktigt nöjd med arbetet och är glad att jag lyckades skriva ihop de så snabbt, hoppas verkligen läraren blir minst lika nöjd också haha - även om den kom lite sent. Det känns riktigt skönt, som om en propp är utdragen och man inte längre ligger efter, egentligen hade jag bara velat släppa loss och fira med massor med skön musik och träning.

Men de har vi inte tid med, får fira med chinese noodles och med ännu mer plugg inför Fredagens Seminarium
It's the real university life haha.

Fast jag kan inte bara snacka plugg när jag snackar högskolan, då låter de ju som att de är tråkigt.. ehm haha. Så en rolig grej med högskolan nu är att det är snack om en inspark, frågan kom igår om man var intresserad och de såg ut som i alla fall 80% av hela klassen (ca 70 pers) va intresserad, så nu håller vi tummarna haha. Tänk om vi hade haft sånt i gymnasiet, första festen va ju inte förens skolavslutningen i 1:an haha fast de är ju ett av dom roligaste minnena från gymnasietiden.




Peace out!

3 dagar kvar till helg!

Jag har ont i handlederna och min hjärna är som potatismos efter allt skrivande på datorn, men det känns skönt nu.. råplugg lönar ju sig, har kommit en bra bit påväg fast jag är långt ifrån klar, men nu får de räcka för idag.
Har 2 dagar tillgodo för mer råplugg..*suck* nu vill jag verkligen ha helg.
Nä nu ska plocka undan alla böcker och sen ska jag unna mig finalavsnitten av Paradise Hotel.. spännande haha!

Peace out!

The Cool Hearts - Halfway Home

När jag jobbade häromdagen så gick jag förbi TV rummet, TV:n va såklart på men så såg jag en reklam och jag stannade till, men de va inte reklamen i sig som fick mig att stanna utan de va själva reklam musiken.
De är inte ofta musik ger mig en sån känsla men när jag hörde den så kände jag lycka - låter jäkligt töntigt men de är sant, jag fick världens leende på läpparna och blev helt glad inombords. Kom och tänka på de nyss och letade som fasen på youtube (jag menar, där finns ju allt haha) och jag hittade tillslut reklamen.

Lyssna och le haha!


Låten heter: The Cool Hearts - Halfway Home

Peace out!


Review: Monday

"Egen tid" utsatt på schemat på en måndag - ja de tackar vi för!
Detta innebar att det blev lite sovmorgon, sen fortsatte jag med att läsa den där oporriga boken (föregående inlägg) och apropå den boken, även om jag sov gött inatt och va utvilad när jag vakna så lyckades jag somna med boken i handen i drygt en halvtimme - behöver inte säga så mycket mer för att ni ska förstå vilken dålig kritik de är för boken.
Men jag lyckades komma en bra bit ändå, sen åkte jag till stan för att möta upp Becka och Ida, vi fikade på Espresso House som vanligt och snackade om allt möjligt, planerade lite saker och nu hoppas jag verkligen det blir av.. och jag får en känsla att det blir av också :) Sen så skulle Ida iväg och jobba så jag och Becka drog till Överby, lyckades få med mig hem 2 snygga tshirtar.



Båda kommer från Carlings :)
Nä nu ska jag fortsätta läsa den där boken och se om jag kommer lite längre, men vi ser de positiva med den.. jag behöver ju i alla fall inte oroa mig för att ha svårt att somna ikväll.

Förresten, jag vill ha vår - NU!

Peace out!

RSS 2.0