..kunde varit bättre!

Åhh, har tappat humöret helt. Tillsammans följer även morgondagen och bloggen.. sry för det!
Vet inte varför men jag gissar på att de är för att man är stressad.. för allt! Inte nog med att studenten närmar sig och 156478 saker måste fixas så kraschar min dator och nu får jag sitta i min brors rum med en dator från forntiden. För dom som läst min blogg vet ju även att min mobil inte går att ringa med så när min dator kraschat innebär det att jag nästan är helt handikappad på kommunikationsfronten.. fint.

Imorgon är det meningen att jag ska till Gbg men just nu ser det inte så ljust ut, men de går inte göra något åt.
Men till något positivt, jag köpte min skjorta jag ska ha på studentkvällen, från MQ.. den kostade... ... 600 spänn, så där grät min plånbok ioförsig men skitsamma haha, jag växlade in mina mynt jag samlat på mig i ett halvår och satte in dom på mitt konto, det blev sammanlagt ca 880:-, okej den här dagen kunde varit bättre!

 Peace out!

Comedian Battle!?

Åsa kör med Johan Glans.
Jag kör med Magnus Betnér.

 
Bäst.. bara bäst!

Peace out!

En katafuckingstrof slutar med lyx!

Vilken dag..  kändes aldrig som den skulle ta slut.
Började med nationella i Engelska B och de kändes INTE bra, jag vet jag brukar säga så men då känner man sig bara osäker, just nu så känner jag katafuckingstrof - och då är de illa. Men jag var inte ensam och jag tycker Becka fick till det precis så som jag kände när hon sa "det kändes som en lång inledning, man kom aldrig igång" och jag håller med helt. Men nu tänker jag inte klaga över de mer, sen hade vi redovisning i naturkunskap och de gick simpelt bra vilket kändes skönt. Sen hade vi Sjukvård där vi har börjat med L-ABC alltså vad man ska göra vid akuta situationer, idag arbetade vi med vad man kan stöta på och vad man ska göra t.ex. när någon kollapsar eller blöder allvarligt, nästa lektion så ska vi utgå från större situationer nämligen en bilolycka, detta tycker jag är skitintressant eftersom jag vill satsa på att bli ambulanssjukvårdare i framtiden.

Sen slutade vi, jag och Becka skulle precis dra ifrån skolan då våran lärare kommer med två kuverter som hon gav oss och så sa hon att de va som ett tack för att vi ställt upp så mycket på Öppet hus tillfällena osv. Så när vi öppnade så låg det typ två kort (ni vet bankomatkort typ) fast det va presentkort för bio,  med andra ord fick vi båda två biobiljetter till valfri film. Sån lyx, jag tyckte de va jätte generöst eftersom jag inte hade räknat med att få något för det vi gjorde, men det kom ju vid ett perfekt läge då både jag och Becka har lovat varann att gå på Änglar och Demoner som snart har premiär här i Sverige. så tack taack TAAACK till lärarna på OP haha!

Trailer till Änglar och Demoner.
 

Imorgon är vi lediga från skolan (sköönt) men jag ska ändå upp till stan för att kolla lite grejjer!
Peace out!

Söndagsparty!

Jaha då va helgen slut, idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag läste boken jag har i svenska och nu äntligen händer det grejer i boken haha. Men annars är jag egentligen ledig imorgon men det blir skolan ändå, har fortfarande en hel del kvar att göra innan studenten men snart borde det vara slut.
Nää nu börjar snart Söndagsparty med Filip och Fredrik och jag måste hinna poppa popkorn innan, så jag åtminstonne får ett riktigt gött slut på den här chill-helgen haha!

Peace out!


Ett enkelt missförstånd.

Haha ibland kan missförstånd skapa ett helt världskrig men så kan missförstånd också bara bli för roliga, ett exempel på det:

Idag skrev jag ett inlägg där jag bland annat skrev de här: "...där vi handlade finskor till studenten/balen.." okej jag kanske skulle förklarat bättre men för mig va det självklart vad jag menade.
Men så får jag den här kommentaren från min vän..

Japp och med Åsa's missförstånd in i min meningen så tolkar man det: DIN SJUKE JÄVEL!
Och till dom som uppfattade samma sak som Åsa och fortfarande inte förstår vad jag egentligen menade så köpte jag finskor, alltså sånt man har på fötterna och inte kvinnor från finland hahaha!

Men låt oss skylla på att det är en Lördagskväll!

Peace out!

Sommarvääder!

Woooaaah! Vilken dag det är, rena sommaren.. härligt härligt!
Gick upp tidigt tidigt imorse för att åka till stan.. där vi handlade finskor till studenten/balen och sen storhandlade vi mat och kom hem i hyfsad tid. Nu ska jag sätta mig ute i solen och läsa i min bok jag har i svenska (Isprinsessan av Camilla Läckberg), har hört att den ska vara bra så.
De händer inte särskilt mycket idag, så de blir inget långt inlägg haha.

Men nu blir de Kina mat först, MUMMS!

Peace out!


Klamydia-dagen!

Jaa som ni vet så nämnde jag Klamydiadagen igår och de innebar inte att jag skulle iväg kolla om jag hade det utan skolan hade en heldag för alla 3:or om klamydia och andra könssjukdomar. Först så fick våran klass och parallel (?) klassen sitta i ett klassrum och diskutera lite om klamydia och andra könssjukdomar, så såg vi också på någon konstig film med Karl Einar Häckner. Sen hade vi lunch och sen skulle vi bort till en teater med just Karl Einar Häcknar.. fast teater skulle jag nog inte vilja kalla det..för han stog bara och snacka (han sjöng lite också) om sex och könssjukdomar, skämtade en hel del med sin grova humor som såklart uppskattades av ca. 100(?) 18-19 åringar haha. Sen så visade han bilder på hur de kan se ut om man har dessa könssjukdomar, inte lika uppskattat, de måste ha varit dom värsta av dom värsta exemplena för fyfaaaan hur de såg ut. "Engelsk frukost" som han kallade de.. och de måste räcka.. tänker inte gå in på hur de såg ut men de va nog smart av han och använda sig av dom bilderna, lite utav en skrämseltaktik haha.




Nää nu ska jag göra mig iordning, ska gå och möta upp några kompisar som pratar på att bada.
Men jag hakar nog inte på den idéen haha.

Peace out!


Igår, idag och imorgon!

Äntligen får man chansen att sätta sig ner och ta det lugnt.
Igår
, trots min lediga dag, var jag tvungen att ta halv 11 bussen för jag skulle klippa mig, jag måste säg att jag blev nöjd. Nu är det riktigt riktigt .. RIKTIGT kort haha fick många komplimanger till och med min lärare stannade mig och bara vräkte ut sig att min frisyr va så snygg och gjorde att jag såg äldre ut. (Neeej jag överdriver inte men däremot skryter jag haha). Sen köpte jag linser.. eller aa, köpte och köpte jag fick dom gratis och jag förstog inte varför men jag ville inte klaga på det.. gratis är ju skitgott. Sen när jag kom hem så var jag tvungen och sätta mig ner och skriva på talet, vilken ångest man hade.
Idag så hade vi våra tal och det gick väl hyfsat bra, jag är skitnöjd med mitt tal i sig men jag vet att kunde gjort bättre när jag väl höll själva talet. Men jag satt inte med pappret upp i nyllet under hela talet så jag hoppas jag inte får för dålig betygt.
Sen så skippade jag historian för att plugga på 150 andra ämnen som jag har uppg. i, men jag lyckades inte gömma mig från läraren som fångade mig och gav mig 26 papper som jag ska del ut till resten av min klass.. eftersom ingen kom till historia lektionen haha.
Sen när vi slutade skolan så var jag tvungen och stanna i skolan fram till 19:00 därför jag tillsammans med Becka skulle ha hand om omvårdnadsdelen på öppet hus som vi hade i skolan idag. Det kom inte så mycket folk utan vi snackade mest folket från andra linjer, men de va kul!

Men nu äntligen kan man komma hem och slappna av.

Just det igår fick jag även reda på att från och med idag så kommer jag inte ha någon mobil därför mitt abonnemang går ut. Jag har skrivit ur mig för jag känner att min plånbok inte ropar av glädje när man får en räkning på typ 700 spänn, ironiskt nog har jag inte behövt använda mobilen på ett tag men idag.. första dagen jag inte har en mobil, ja då blir de helt plötsligt halvt kris för att jag inte hade mobilen. Så alla mina vänner som läser detta och som har mitt mobilnr. de är ingen idé att ringa eller sms:a för de kommer inte komma fram. Får se till att köpa Comviq kompis och låsa upp min mobil.

Men men, imorgon är det Fredag
Klamydia-dagen
Don't ask! Haha

Peace out!


Sovmorgon är ju aldrig fel.

Jag va visst inte ensam om att vara splittrad i header frågan som är i inlägget nedan. Så jag kommer nog inte välja än.. men hjälp mig, vilken är snyggast?

Idag har jag haft en rejäl sovmorgon.. vi började inte förens halv 1 idag och min buss gick halv 11 så jag sov fram till halv 10, de är ju aldrig fel. Förens man ställer sig halv 11 vid busshållplatsen och slår på sin mobil och får ett SMS från min klasskamrat där de står: Vart är du? Vi har natur nu..
Fick lite panik och blev förbannad på mig själv vilket dom insåg när jag svarade med ordet FUCK!
Trodde först jag hade missat den lektionen vi skulle redovisa ett arbete på men de hade jag inte gjort utan jag missade bara lite genomgång vilket va tur och jag hann komma till lektionen 20 minuter innan den slutade så jag skrev av de dom antecknat och missade inte särskilt mycket. Har inte försovit mig under hela 3:an så jag får väl säg att någon gång måste vara den första haha!
Sen hade vi sjukvård där vi skrev prov och de kändes väl rätt okej, så vi får väl se vad de blir. Såg sen på en fim om rehabilitering som även provet handlade om.

Sen slutade vi och nu är jag hemma, ska sätta mig och skriva på mitt tal jag ska hålla i Svenska på Torsdag, har kommit på ett nytt ämne jag ska skriva om som är lite roligare än de jag hade förut. Men innan de blir de duschen..

Peace out!


Vilken ska jag välja?

Jaha nu är klockan halv 12 på kvällen och jag är inte ett dugg trött, har nästan överskottsenergi.. allt pga. att jag råkade somna i en och en halv timme förut, kul. Men jag gör i alla fall nytta nu.. eller ja nytta och nytta beror ju på hur man ser de, men som ni märker är design så jävla tråkig.. eller som Ida sa: den är stilren (jag vet att hon ljög) haha. Så jag har tagit tag i detta och fixat ihop två stycken headers som förhoppningsvis gör designen lite roligare, men jag kan inte bestämma mig vilken jag ska ha.. så jag tänkte att mina trogna läsare = Ida, Becka och kanske någon mer kan säga vilken som är snyggast och som jag ska använda?

Bild 1.


Bild 2.


Nää nu ska jag göra något vettigt och använda min energi till att plugga på mitt prov jag har imorgon.. de låter ju vettigare än att göra headers hela kvällen.

Peace out!


Nörd nörd nööörd!

Sååå skönt med helg, pluggade lite på morgonen men det blev istället att man gjorde en massa annat som vanligt haha. Bestämde mig för att gå ut och gå med Linda, som vanligt hade vi tusen saker och prata om.. men så gick solen ner och jaa.. vafan hände kan man ju fråga sig för de blev helt plötsligt decembertemperatur och vi skakade som fan när vi gick hem eftersom vi inte hade på oss någon overall vilket tydligen hade behövts haha, de va ju VÅRväder en timme innan!
Sen när jag kom hem så hamnade jag framför datorn igen och nu har jag fått någon sorts energi och har bestämt mig för att plugga. Kan ju behövas nu när man 164 saker att göra.. sitter just nu och skriver ett tal som ska hållas i svenska som nationellt prov. Är det bara jag som får för mig att alla lärare ger massor med uppgifter och prov under samma period? Så blir man alltid sjuk under den perioden och har 150 saker att göra på sin fritid och då menar jag inte bara festande utan även såna saker som tandläkarbesök, kolla synen mm. Såklart får man en sån period innan studenten, hoppas den inte pågår under Maj då man bara ska chilla och vara allmänt hög på att skolan snart är slut, äntligen!
Nää nu får jag lägga ner med mitt tjötande, mitt tal va de!

Peace out!


Sommarplågan 2009?

Lyssnade på The Voice och hörde att dom kan ha hittat en blivande sommarplåga för 2009. Vi får väl se hur de blir till sommaren såklart, men jag måste säga att jag blir inte förvånad om det stämmer.. för om en sommarplåga kan heta Dunka mig gul och blå varför skulle den inte då kunna heta Svennebanan?



Den sitter redan fast i mitt huvud, SVENNEBANAAAAN!
Haha
Peace out!

Nu kör vi.. igen!

Jaha, tredje gången gillt eller vad ska man säga när man kör igång med bloggandet ytterliggare en gång? Förhoppningsvis kommer de gå bättre med den här men jag lär nog inte superblogga med 2469 inlägg om dagen.. för vem orkar det haha? Nää, och de kommer framförallt gå lite trögt i början eftersom jag kommer mest fixa med designen.. men sen ni, då kör jag... igen!

Peace out!


RSS 2.0