This is...

why I'm not a cat person.Notera att jag har riktigt.. RIKTIGT tråkigt!

Peace out!

JAG VILL gå på U2 konserten.

Jag vill verkligen gå på U2's konsert, men såklart kommer man på det försent och allt är redan slutsålt. De finns biljetter på blocket såklart men går det verkligen att lita på? Man hör ju att det är väldigt många som har blivit lurade med biljetter till konserter och liknande evenemang. Jävligt tråkigt att människor ska behöva tjäna pengar på sånt... det är klart att alla som lägger upp biljetter till försäljning på blocket och liknande inte är falska. Men dom som är äkta kostar tyvärr dubbelt så mycket att köpa än vad personerna som säljer själva köpte biljetten för.. och även om dom inte är falska så kan man ju aldrig vara 100% säker förens man kommit förbi kontrollen med biljetten. 
Så de blir nog ingen konsert iår tyvärr..Peace out!

Rysligt dåligt.

Jaa jag tycker de går sisådär med bloggandet nu haha.. men jag gör inte så mycket mer än jobbar och när jag kommer hem från jobbet är jag dödstrött och så gör jag inte så mycket annat.

Idag är min lediga dag efter helgen som varit väldigt stressigt.. igår när jag kom hem så kände jag mig spänd som en pilbåge i hela kroppen så då provade jag en sån där spikmatta som har blivit jäkligt populär och jag somnade! Det trodde jag aldrig.. såklart var dom första minutrarna lite plågsamma men den smärtan försvann och man blev helt varm i kroppen, när jag vaknade en timme senare var jag helt mör i kroppen och de kändes riktigt skönt, så den kommer jag använda fler gånger.
Annars så har jag inte gjort så mycket just idag, bara tagit det lugnt.. köpte mig chips förut som jag sitter med nu och kollar på TV:n där bara ne massa skit går. Men de absolut sämsta programet var "The Cougar" som gick på TV3..de var ett sånt där daiting program, där en kvinna på 40 år dejtade 20åringar.. jag vet inte om de skulle vara så seriöst men jag satte ett chips i halsen vid ett antal tillfällen för jag skrattade så mycket.. pinsamt, riktigt pinsamt haha!

Nu ska jag fortsätta käka chips, sen så ska jag göra mig iordning & gå och lägga mig.
Imorgon börjar jag mitt nya veckopass på jobbet.

Peace out!

ÄNTLIGEN!

Då var det Måndag igen, och de betyder arbete. Men efter två dagars ledigt va de skönt att börja jobba igen och jag var ovanligt pigg.. kanske för att jag försov mig och sov i 45 min mer än vad jag skulle, de va skönt men de innebar att jag hade cirka 20 min på mig att göra mig iordning - mindre skönt haha. Efter arbetet så åkte vi och hämtade pappa och sen drog vi hem. Där fick jag äntligen hämta ut mina kläder, fast jag ska skicka tillbaka två plagg, första plagget blev jeansen.. för tro de eller ej men jag fick inte på mig dom eller joo.. men dom satt inte direkt bekvämt.. tajt som bare den och de uppskattade inte mitt "downunder" direkt haha. De andra plagget blev den rosa piké tröjan och de va helt enkelt för att rosa inte är min färg. Så de ska jag lämna in imorgon..

En nyhet också till alla dom som försökt ringa och SMS:a min mobil.. jag har idag beställt en ny (det blev den Nokian jag skrev om tidigare) och så har jag även beställt ett comviq kontantkort. Så snart så kan jag ta mig ur de här osociala träsket och vara kontaktbar tjugofyrasju.. nästan i alla fall haha. ÄNTLIGEN! :D

Peace out!

Nokia 5800 XpressMusic

Jaa löning har man fått + att jag inte har någon fungerande mobil = en ny mobil!
Jag har bestämt mig för att spendera lite pengar på en mobil och har idag varit runt på nätet för att hitta någon ny och snygg mobil. Nu har jag nog bestämt mig tror jag och hakar på Ida och Becka med en touchmobil.. den kommer INTE vara samma modell och defenitivt inte samma färg (rosa).
Utan jag funderar på att köpa en Nokia 5800 XpressMusic (blå).Visst är den snygg?
Meen om ni har något annat att tipsa om så kommentera såklart!

Peace out!


Heeelg!

Sådär då va de helg igen, denna gången är jag ledig vilket är riktigt skönt haha. Har legat lite i solen idag.. va ledig i Tisdags också men då va de inte särskilt bra väder vilket är lite av min vanliga tur haha. Igår efter jobbet så åkte jag och träffade Becka, vi skulle egentligen varit fler men vi ringde en efter en och helt plötsligt kunde ingen förutom jag och Becka då. Men vi drog till Strandgatan ändå och käkade och snackade om allt möjligt.. finns så mycket och ta igen när man inte träffas så ofta haha, förhoppningsvis så träffas vi snart igen och den gången hoppas jag även att vi kan vara lite fler haha.
Annars så har de inte hänt särskilt mycket, fick brev om att jag hade paket och hämta på konsum.. när jag gick dit så hade dom inte fått paketet än utan de låg i Göteborg så jag får hämta det på Måndag och om de inte kommit då så sa hon i kassan att jag skulle ringa till posten, och det kan dom räkna med att jag ska göra. Hur lyckas man få en avisering på att paketet har kommit och man är välkommen och hämta det när det egentligen ligger 7 mil härifrån? Sen kan man också fråga sig hur svårt det är att få hit ett paket från Göteborg på mer än 12 timmar när det egentligen tar drygt 1 timme och köra dit? Men vi får se de på den ljusa sidan, dom på posten stressar inte direkt på sitt arbete och det är ju bra.. för dom.

Nu ska jag göra något vettigt, lovar att jag ska vara lite mer effektiv med inlägg här på bloggen haha.

Peace out!


RSS 2.0