31/3

Urk tidigt, tur att de är Vakna med The Voice på TV:n haha.
Ska till skolan först och gå på den första föreläsningen, som är en fortsättning på gårdagens. Sen missar jag den andra föreläsningen eftersom jag åker ner till goa Göteborg med Anna, Nina & Becka. Vi ska såklart gå runt i affärer och förhoppningsvis får man med sig något hem, sen ska vi även gå på bio - precis en sån här dag behövs haha.
Nej skynda skynda.. bussen går om 30 minuter!

Peace out!

Anatomi & Fysiologi

Då har man startat igång med den nya kursen, Anatomi & Fysiologi som gäller fram till sommaren nu då. Jag hoppas den är lika intressant och rolig som jag förväntar mig, den lär ju vara bättre än flumkursen vi hade innan - that's for sure! En utmaning blir det i alla fall, mycket man ska lära sig och som pricket över i:t (?) så är dom flesta ord på latin.. och om jag går tillbaka i mitt liv och kollar i filen "tidigare erfarenheter" (vilket inte direkt är den tjockaste filen med tanke på att jag inte är född på stenåldern) så har jag inte direkt studerat latin. Sen va de inte det lättaste att bara kunna räkna ut genom att se själva ordet, förutom ett ord.. canalis analis, räkna ut vad de är!? Skrattar fortfarande åt de.. min humornivå är inte så hög, jag vet. Sen va kurslitteraturen inte särskilt billig heller, gick på 1300 spänn så snacka om bakslag om kursen är ett helvete - men de ska bli intressant och se haha.

Nu ska jag luta mig bakåt och slå på 2012, skulle egentligen kollat på Ishockeyn men ser att Linköping leder med 4 - 1, då va de väl slutspelat för Frölundas del!?


Peace out!




J o h a n n

Nu har äntligen Johann öppnat igen, till en större och mycket snyggare butik. Så jag och Becka drog dit idag för att kolla lite och då passa jag på att slösa mitt presentkort jag fick i julas därifrån. Hittade en sjukt cool skjorta/tröja (kan inte bestämma mig för vad de är..typ en sorts korsning mellan dom hahaha) från Humör som jag köpte.


599:-

Peace out!

Ett steg närmare våren

Finns det något skönare än att börja veckan med en ledig dag? Nej trodde inte de heller haha.
Tog en längre sovmorgon och vaknade runt 10:30 tiden, sen höll jag mitt löfte om att dammsuga rummet, så nu kan man äntligen se golvet igen haha! Sen tog jag bussen till stan och mötte upp Becka, vi fikade såklart och sen gick vi runt i olika affärer, mest inredningsbutiker - fasen va sugen man blir på att skaffa eget nu, men har ju skrivit in mig hos Eidar och håller lite utkik på blocket efter privata uthyrare.. så jag är ju ett steg närmare. Men jag tror nog jag avvaktar tills efter sommaren, då man har hunnit spara ihop lite pengar + dom pengar man tjänar ihop under sommaren hehe.

Känns lite långt tills dess men ändå inte, våren är ju i alla fall inte långt ifrån nu och jag kom på idag när jag gick hem att den stora snöhögen som varit ett hinder för mig under hela den här vinterperioden nu är helt borta. Ja ni ser ju själva och kan räkna ut vilken bild som är före och vilken som är efter hahaha.

Peace out!

Sunday!

Vilken seg dag, kan kanske bero på att vi ställde fram klockan en timme.. gick inte upp förens vid 13:00 tiden, men nu har jag fått fötterna på jorden igen haha. Har spenderat dagen mest i sängen framför facebook, skulle egentligen städa rummet och jag tog tag i det tillslut och började städandet.. men så fick jag SMS från Linda som frågade om jag ville dra med och kolla på bio. Självklart sa jag ja till de, så jag får fortsätta städa imorgon haha. Vi kollade på Fares nya film Farsan, inte lika bra som hans gamla filmer men vi skrattade en del ändå haha. Nej nu kanske jag ska nörda lite TV spel innan jag lägger mig, är trotsallt ledig imorgon också.. hur lyxigt är inte de på en skala!


Peace out!

Trollywood by night

Vilken kväll, maten och vinet på A&O va skitgott.. eller ja varmrätten i alla fall, förrätten var rätt skum.. många olika smaker, men den var okej. Fast betalar man så mycket så tycker jag faktiskt de borde vara ett orgasm-moment i munnen (fan va bitter jag låter, men jag är nöjd med maten i helhet ändå haha). Sen drog jag och Becka vidare och bestämde oss för att hyra film, det blev en skräckis såklart.. The hills have eyes. Vi lyckades även få med oss Nina - så resten av kvällen resulterade i en massa snack, lösgodis och så filmen såklart haha.

Förresten, påväg till Hemmakväll så noterade jag och Becka att de va lite ovanligt mörkt, och helt blåsa är vi inte så vi kom faktiskt på rätt fort att de va Earth Hour, och äntligen va Trollhättan med den här gången och släckte ner. Som ni ser på bilden, eller aa som ni kanske INTE ser på bilden så är detta i alla fall centrum, torget och högskolan på bilden under Earth Hour, riktigt j*vla mörkt va de.. vilket va meningen iof haha, men vi hittade hem till Becka ändå!

Nej nu blir det sängen som gäller, god natt!

Peace out!

A&O

Skönt med en riktig helg nu, har fått sova ut och så har man även fått löning.. underbart!
Har haft en riktig chilldag idag, legat i sängen och nördat TV spel hela dagen haha. Men nu ska jag ta och göra mig iordning, för ikväll ska jag ut och käka middag med Becka. Vi har bokat bord på A&O, har alltid velat prova käka där så de ska bli riktigt kul.



Peace out!

Earth Hour

Ikväll är det Earth Hour klockan 20.30
Ni släcker väl?



Earth Hour has shown that the issue of climate change
is not about what country you're from, it's about what planet you're from!

Peace out!

Thank god it's Friday

Tentan är äntligen över...
Satt i 2 timmar och jag kände mig helt slut, sjukt - tyngsta tentan jag varit med om, kändes som jag gick i dimman.. helt fel dimma alltså haha. Efter tentan yrade jag runt på stan bland butikerna och visste inte riktigt vad jag gjorde haha. Men sen fick jag fötterna på jorden och handlade mig ett spel till mitt Xbox - Battlefield, Bad Company 2 (helgen är räddad!!!) sen lite kaffe från E-House som jag tog med till både mig och Hanna. Så nu sitter jag här hos henne och har tryckt i mig lite mat, snackat och så har de bakats bullar såklart, fast Hanna är lite av ett kontrollfreak när de kommer till köket så min insats blev endast att pensla och pärlsockra bullarna innan dom åkte in i ugnen - vilket jag skulle vilja kalla för lyx haha. 

Nu ska vi käka allihopa...
Fatasses som vi är ;)
Peace out!

Happy B'day Becka!

Idag är det Beckas födelsedag och jag ville bara säga Grattis! :)


Peace out!


Mr. NO Life

Ja ni ser ju själva, klockan är 02:00 och jag har gett upp pluggandet för dagen/natten. Det är TENTA-vecka med STORT T och jag har nog aldrig pluggat såhär intensivt för ett prov någonsin, men de är mycket information, mycket blaj och man vet inte riktigt om de som man tror är nyttig information kommer vara till nytta. Men de blir till att vara som en jävla tvättsvamp och suga in ALL information och behålla de kvar tills Fredag då man kommer ordbajsa som aldrig förr - härligt!

Men på Fredag släpper det, och då blir de inget mer tentasnack på bloggen, JAG LOVAR!

God natt!

Peace out!

Ny Header!

Efter omröstningen igår (där alla var eniga) så ville ni att jag skulle ha kvar min gamla header. har fått väldigt många komplimanger för just den första bilden jag hade på den gamla headern, den med mössan och brillsen. Så jag rota igenom mina bilder och hittade ytterliggare en sån bild, och eftersom jag verkligen ville byta header och är jävligt envis av mig så har jag gjort en kompromiss. Jag har en ny header och utgått från möss&brills-bilden haha.



Är den godkänd av er? :)

Peace out!

New York, New York

Sitter fast i pluggandet och då är det jävligt lätt att man drömmer bort...

Bilderna är lånade härifrån

Peace out!

Hjälp mig!

Sitter och grejar med designen lite, och jag får beslutsångest.. därför tar jag till min livlina "fråga läsarna". Ni får alltså hjälpa mig och välja vilken header jag ska köra med.. och det spelar ingen roll om du är ett fan eller om de är första gången du läser bloggen. Du kan även vara anonym om de är det som är kravet på att du ska skicka kommentarer - jag vill att ALLA som läser detta ska enkelt svara på vilken header jag ska köra på!

Alternativ 1


Alternativ 2



Peace out!


Good Morning!

Klockan är 17:24 och Kim säger godmorgon.. nästan!
Ingen fräsch Lördag här inte. Har legat i sängen framför datorn hela dagen, borde ge mig in i pluggandet igen men de är så tråkigt, får tänka positiva tankar (det är bara en vecka kvar). Linda har lämnat Trollywood för att åka skidor i Idre - lyx. Det är även positivt för mig med att hon åker iväg konstaterade vi båda igår, jag menar nu slipper jag "hänger du med och.."-sms:en som man inte kan tacka nej till haha, de är ju bra nu när det är tentavecka. Nej.. nu blir det en efterlängtad dusch och sen in Vårdvetenskapens värld igen, oporrigt värre!


Mitt härliga morgonrufs
Mot duschen..

Peace out!

Fredag. Del 2

När vi va och käkade Sushi, fick vi SMS från Annelie som frågade oss om vi inte skulle dra med ner till Backstage senare på eftermiddagen/kvällen och käka på deras Tacobuffé och självklart tackade vi inte nej till det. Så efter vi hade varit hos Hanna och fördrivit tiden så mötte vi Annelie och hennes gäng där nere, och jag måste bara säga... vilket skönt gäng vi va - grimarsernas kväll kan vi nästan kalla det (ni ser ju bilderna där nere haha). Men tyvärr blev de inte långvarigt, eftersom folk hade annat att göra.. så det blev en tidig hemgång, kanske lika bra det för då vet man att man vaknar upp imorgon utan känslan av att man blivit överkörd av ett tåg (baksmälla för dom som inte fatta haha) och imorgon är det ju dags att ta tag i pluggandet igen.



Peace out!

Fredag. Del 1

Idag har jag varit ledig, eftersom de nu börjar dra ihop sig inför tentan (1 vecka kvar). Så jag passade på att spendera lite tid med vännerna. Mötte upp Hanna & Linda och drog med dom först till Inka för att sola, sist jag gjorde de va innan studenten med Ida o co. haha, fasen va skönt de va! Sen så skulle jag käka Sushi och låta Hanna få prova på detta för första gången, och som jag insåg så va hon en riktig sushitjej haha, där satt vi i någon timme och passade på att plugga lite också! Sen mötte vi upp Rasmus på Espresso House och tog en kaffe och drog vidare till Hannas place där vi snackade och spelade Mario Kart på Wii, roligaste spelet på länge säger jag bara haha, och självklart vann jag också! ;)



Peace out!

Fatass-day

Nu har man borstat tänderna, tagit ur linserna, krypit ner i sängen och har laptopen i knät. Känns riktigt skönt efter en fullspäckad dag.

Började dagen med att försova mig (som vanligt), hade 20 minuter på mig tills bussen skulle gå. Naturligtvis blev de inte mycket till mat vilket va rätt typiskt eftersom de va en seminariumdag. Men jag lyckades få i mig lite mat och tog med mig en cola ifall blodsockret skulle sjunka ner till knäna - de hade ju varit käckt om man hade svimmat mitt under redovisningen haha.
Men i alla fall så klarade vi av seminariumet utan svimningar och kritik vilket jag aldrig trodde vi skulle göra , men även om de gick bra så va de ändå ett enda långt blaha, ska jag vara ärlig hängde jag inte ens med på vad mina gruppmedlemmar snackade om haha. De va ju tur att de va en sån flummig stämning i klassen då, räckte med att läraren nös och hela klassen bröt ihop av skratt. Hoppas innerligt att att vi har samma klass inför nästa kurs, för de är nu den börjar kännas trygg.

Efter skolan så träffade jag Becka & Ida och käkade på Espresso House, mycket trevligt då det händer alldeles för få gånger, på gymnasietiden va vi där nästan en gång i veckan haha. Men sen så skulle Ida iväg och jag skulle följa med Becka hem till henne i mupphärad där vi bokade hotell inför stockholmsresan. Fick även lite käk där och de finns nästan inget härligare än att käka hos familjen Massey - man känner sig så välkommen och man vill nästan själv ha 5 syskon till vid sitt egna köksbord haha. Sen fick jag dra därifrån och bege mig upp till stan än en gång och möta upp Linda & Hanna för ytterliggare en fika.. fast den här gången på Strandgatan där vi stannade fram tills 21:30 tiden, efter det var det hemgång.

Igår vägde jag mig och upptäckte att jag ÄNTLIGEN börjat gå upp i vikt efter att ha legat på samma vikt under en låång tid, men nu när jag läser igenom detta inlägg så börjar jag inse att de är självklart att jag går upp i vikt. Min livssituation ser helt annorlunda ut nu, jag fikar och trycker i mig mer mat än någonsin - but I like it haha!

Nu ska jag sova ut!


Bjuder på denna bilden.. dagen i all ära hahahaha!

Peace out!

life of a student!?

Haha vad förvånad jag blev när jag checkade till bloggen snabbt i morses och såg att jag hade 6 kommentarer, det är ju lite kommentarer jag vet men ändå ett rekord för mig och min blogg haha. Min andra lilla chock imorse va att våren hade kommit, hörde till och med hur snön smälte när jag gick till bussen - hur jäkla underbart är inte de på en skala haha. Men jag kunde inte vara ute och njuta av vädret utan min dag har inte varit särskilt mycket roligare än att jag suttit i skolan tillsammans med min basgrupp och skrivit klart vårat arbete till seminariet imorgon - känns riktigt bra att den är klar och att jag är nöjd med arbetet. Men de va ju mindre kul när man gick från skolan vid 17 tiden och upptäckte att solen hade dragit sig tillbaka och helt plötsligt va allting kallt och grått igen.

Ikväll är det plugg som gäller, fast nu ska jag ta en liten paus och duscha, göra mig lite mat till imorgon och kolla på Grey's Anatomy. Sen är de på't igen haha..

Peace out!


Kvällsunderhållning

En artikel i Aftonbladet:


Jag kan inte sluta skratta åt två saker i den här artikeln! Den första är kommentaren jag hörde från en vän som läste den här artikeln: Men sluta köp bananer då.. så är problemet löst!
Den andra saken jag inte kan sluta skratta åt är ju själva bilden, vad sa Aftonbladet till han egentligen? "Erik, skicka en bild på dig där du inte har några kläder på överkroppen och håll i en skalad banan"
Riktig kvällsunderhållning hahaha!

Peace out!

Im bored

Känns som jag bara sitter framför dessa vetenskapliga artiklar, vilket jag kanske gör också..

Nämnde jag att jag är gött uttråkad? Haha

Peace out!

What a Coldplay day...

Plugg plugg plugg och åter plugg, sista seminariet är på Torsdag så visst lägger man ner all energi på detta arbetet. Läser en vetenskaplig artikel på engelska och som om inte de vore nog så ska jag granska den också. Inte alls roligt att sitta inomhus när det varit så jäkla skönt väder ute, men men.. om jag pluggar hårt idag och imorgon kanske jag kan få lite ledigt på Onsdag - hoppas hoppas. Men min räddning i detta pluggträsk har ändå varit Coldplay, har bokstavligt talat knarkat Coldplay-låtar idag och innan jag lägger mig ikväll/natt så ska jag göra mig en låtlista på mobilen som jag kan ha när jag sitter på bussen!

Thank god for this music hahaha!

Nu blir det en dusch, sen åter till pluggandet... *suck*

Peace out!

Söndag!

Vilken jobbhelg, alltid skönt när allt flyter på bra och man får komplimanger för att man gör ett bra jobb (skryter som vanligt, jag vet haha). Nu väntar jag på maten - min mage skriker och mitt humör sjunker, sen ska jag ge mig på och läsa 4 vetenskapliga artiklar.. mindre kul! Men det ska nog inte allt bli för sent, ska se till och mysa & kolla på film ikväll också - det lutar åt Sherlock Holmes filmen med Robert Downey Jr. & Jude Law!

Update 19:50:
Ingen film själv här inte, det blir bio med Hanna & Linda istället, de fick jag reda på nyss. Det blir ingen mindre än
Alice i Underlandet - den animerade med Johnny Depp! Så nu blir det till att göra sig iordning, Linda hämtar mig om en liten stund. Dom vetenskapliga artiklarna får vänta.. fan vad jag älskar såna här spontana saker ibland!




Peace out!


Hard Work

Då är helgen igångkickad, min helg kommer som så många andra helger spenderas på jobbet. Gött att tjäna pengar men min kropp börjar faktiskt säga ifrån nu. Så nästa helg kommer bli jobbfri har jag bestämt, ska tacka nej till det jag får för nu måste jag ge mig själv lite tid samt till tentan som kommer krypandes närmare och närmare. Men den här helgen blir det jobb i alla fall.
Idag: 14:00 - 21:30
Imorgon: 06:45 - 15:30



Peace out!

Thursday & Friday

"Nu ser vi vart kvällen för oss.." skrev jag igår innan vi drog ut till Backstage och vilken kväll det blev. Lite för mycket av det goda men jäklar va roligt vi hade. Träffade nytt trevligt folk och allt var bara allmänt bra helt enkelt!

Imorse var däremot mindre trevlig, men det visade sig visst att de inte bara jag som hade fått för mycket av det goda haha. Kändes som man hade blivit påkörd av ett tåg, och den känslan varade fram tills någon gång på eftermiddagen. Skulle möta upp Becka direkt på morgonen för att köa till biljetterna till Lady Gaga's konsert - vi fick biljetterna! (Känns fortfarande overkligt) men det är inte förens nu som jag är sådär äckligt glad över detta, imorse hindrade nog mitt tillstånd mig haha! Sen efter att vi fixat biljetterna och tagit en frukost på Espresso House så bestämde jag, Linda, Annelie & Hanna för att åka upp till Överby, en tröttare och segare tur där borta har jag nog aldrig varit med om tidigare. Men jag lyckades såklart få med mig hem en skjorta i alla fall, från Carlings.. skitsnygg! Sen kom jag hem och fick min efterlängtade dusch...

Fick nyss en känsla att jag ville på utgång ikväll igen (vad har egentligen hänt med mig, har blivit en riktig partyprisse haha) men det är nog ingen bra idé haha. Så jag tar det bara lugnt ikväll och kollar på National treasure som går på 5:an. Sen ska jag sova ut, har bara sovit 4 timmar inatt och den här helgen ska jag ju jobba också.



Peace out!

Lady Gaga!

Lady Gaga
Stockholm, Globen 8:e Maj!


och JAG & BECKA SKA VARA DÄR! Jag är så sjukt glad att vi fick biljetterna!



Peace out!

Mr Jayem himself

Förlåt men det här är riktigt jävla roligt.. speciellt klockan halv 5 en Fredagsmorgon efter en hård natt på Backstage. 

Peace out!

Backstage nästa... ?

Det blev en föreläsning trots allt, men den va rätt seg om jag ska vara ärlig.
Sen drog jag mig hemåt men det blev en snabb vända på 40 minuter då jag fick ett SMS från Linda där hon sa att jag skulle med till Backstage. Självklart tackar jag inte nej, så snabbt in genom ytterdörren, lite mat och en dusch och så va men tillbaka till stan igen. Nu är jag hos Hanna och vi får helt enkelt se hur kvällen slutar...



Paint alá Linda
Märks att hon går Barn & Fritid haha

Nu får vi se vart kvällen för oss..

Peace out!

Ingen godmorgon direkt!

Lyckades skapa en actionfylld morgon på ett sätt som nästan bara jag kan. Jag lyckades nämligen med att försova mig så jag missade halv 11 bussen - jag gissar på att min kropp behövde få sova ut. Men de actionfyllda med det var inte att jag försov, utan att jag vaknade 4 minuter innan den skulle gå. Såklart så skulle jag försöka hinna med bussen och jag kasta på mig kläder, packade ner de jag behövde i väskan men jag kom bara ut ur dörren när jag såg den åka förbi. Nästa buss skulle inte heller gå förens 3 timmar senare, vilket innebär att jag skulle missa hela min föreläsning och sånt suger!
Så jag ringde morsan som tog ut flextid från jobbet och körde mig till skolan, hur cool är inte hon på en skala 1 - 10 som gör en sån sak haha! Jag får fundera ut något jag kan köpa till henne som tack. :)

Nej nu blir det föreläsning som gäller!
Sen vill jag göra något kul - det är ju nästan VÅR utomhus.

Peace out!


Dagen i bilder.

Ja det blev inte Mejeriet, utan det blev Strandgatan istället - men jag klagar inte haha! Skulle egentligen tagit tjugo över 6 bussen hem men det blev ändrade planer då Annelies pojkvän kunde köra oss hem, då drog vi ut på tiden och istället så gick vi hem till Hanna och tryckte i oss två Ben & Jerry's glassar. Inget skönare sätt att varva ner efter dessa intensiva dagar som varit.


Ska lägga mig tidigt ikväll tror jag, behöver verkligen sova ut.
Imorgon börjar jag inte förens 13:15.. skööööönt!

Peace out!

Skräll!

Då va man klar med det näst sista seminariet på kursen, ett kvar och så är det tentan om 2 - 3 veckor (?). Känns skönt i alla fall och det gick hyfsat bra, fick lite kritik för första gången men de va bara att jag skulle träna på att inte bara läsa från pappret. Men de är inte så konstigt att jag gör det när jag har 5 redovisningar som ska göras och sen får vi bara redovisa en men vi vet inte vilken förens samma dag - ett riktigt konstigt arbetssätt haha! Men jag ska träna och nästa gång kommer jag bli en riktig j*vla rockstar på redovisningen haha!
Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Annelie & Hanna ska komma hit och så ska vi vänta på Linda för att sen dra och fika/käka. En riktig skräll med andra ord.. tror att våran slutdestination lutar åt Mejeriet! (Det blev Strandgatan istället)


Rockstar - hahaha!

Peace out!


Art

Dålig uppdatering, förlåt! Folk börjar till och med kommentera att jag ska uppdatera och det efter 2 dagar nu.. min skara med fans verkar växa haha! Men igår hände det inte något speciellt, jag hade en latdag efter att jag jobbat hela helgen så de hade inte blivit mycket till blogginlägg haha, fick även samtal igår och tackade ja till ytterliggare jobb den här helgen som kommer. Mycket jobb, mycket pengar, vilket i sin tur leder till att jag kanske kan införskaffa mig en egen lägenhet lite tidigare än planerat - hoppas.
Idag har de inte hänt särskilt mycket heller, det har bara blivit massa plugg.. 09:00 - 18:30, något segt men nu är vi klara.. så det blir bara att träna ikväll och imorgon är de redovisning!

Men nu ska ni få se något coolt, någon på Högskolan hade alldeles för mycket fritid idag (eller igår) och målade den här bilden på en whiteboardtavla i ett av grupprummen som låg brevid vårat. Jag är så sjukt imponerad och kunde inte låta bli att ta bild på den och dela med mig här på bloggen. Ja och med dessa bilder så kan ni väl göra kopplingen till min rubrik - Art! För det är precis vad de är, riktig cool konst haha!



Peace out!

Over'N'Out

Nu är det jobbet som gäller
14:00 - 21:30
Roligare Söndag blir det inte



Peace out!

Im a sucker for love!

Haha trött är bara förnamnet..
Igår natt så satt jag vid datorn och chatta med roligt folk eftersom jag skulle börja jobba 14:00 dagen efter, jag hade all tid i världen till att sova med andra ord.. trodde jag. Kollade igenom min kalender innan jag gick och la mig för att försäkra mig om att jag verkligen började 14:00 och mina ögon blev stora som tallrikar och chocken var gigantisk när jag såg att jag egentligen började 06:45! Så jag fick gladeligen ställa klockan på 05:00 och sova 2 timmar i natt.. men jobbet gick fort och jag var aldrig trött, kan bero på alla muggar med kaffe som jag hinkade i mig - skakade faktiskt när jag kom hem pga all koffein, gaaaaalet haha!
Sen kom jag hem och då blev det pizza & dusch, och med sån mat i magen kan man inte bli annat än trött.. så det blir en powernap på någon timme och sen blir det lite plugg, har en hel del tung litteratur att pilla mig igenom.
Fast innan pluggandet blir det Melodifestivalen.. ett favoritbidrag är med ikväll (när jag tänker efter är de den enda som jag verkligen gillar) och det är ingen mindre än Pauline - Sucker for love, den är så skön haha!



Men först.. Zzzz

Peace out!

Mission Impossible

Linda vill ha med sig mig till studentkryssningen.
Vår plan:


Jag knör ner mig i hennes handväska.
Hahahaha!

Peace out!

Ben & Jerry

Igår innan förfesten va jag med gänget, vi snackade och käkade Ben & Jerry glass. Kan meddela att jag varit en B&J-oskuld fram tills igår och jag har bara hört att det ska vara skitgott, men de är ju bara glass har jag tänkt, hur gott kan de egentligen bli? Nu har jag svaret: ÜBERSUPERMEGAJÄTTEGOTT, det var som om jag kommit till ice-cream-heaven. Kostar gör det också men de är ju värt varenda krona, mumms..


En snabb hälsning till alla som åker på studentkryssning under helgen:
Ha det bäst och festa järnet åt mig med! :)
Är gött avundsjuk haha


Peace out!

When DRUNK, My phone should say, "Are you sure you want to send this text?"

Kom nyss från duschen, och jag känner mig som en ny människa..
Vilken dag det var igår, hade skitkul med Becka & co. som vanligt, men det blev en hel del dricka och jag gick lös med telefonen, något jag verkligen ångrar. Gick med en grupp på Facebook för ett tag sen som heter When DRUNK, My phone should say, "Are you sure you want to send this text?" -mest för att de va en rolig grej, men efter gårdagen känns de som att den som utvecklar en sån funktion på mobilen borde få ett jävla Nobelpris!

Efter förfesten var de meningen att vi skulle dra till Lipz men de va en rätt fet kö och den rörde ju sig inte särskilt snabbt, vi mötte även Lovisa & co. i kön och vi beslöt oss för att käka på Sibylla istället för att frya ihjäl i väntan på att kanske få komma in haha. Efter det så drog jag och Becka hem till henne och Niklas (kan fortfarande inte sluta skratta åt hans entré i bilen som fick mig och becka att nästan snubbla). Där kollade vi halvt på skräckfilmen The Children.. men som sagt det var med ett halvt öga vi kollade på den vilket inte gjorde den så läskig haha, får kolla på den någon annan dag helt enkelt! Jag sov över där och dagen efter så försökte vi få tag på biljetter till Lady Gaga's konsert men fyfan vilken plåga det va och vips så va biljetterna slut - men vi ska försöka få tag på dom på annat sätt och om vi inte gör de blir jag riktigt besviken, de är ju årets konsert vi snackar om!

Nu ska jag bara ta de lugnt och sova länge inatt så jag är redo för jobb imorgon.

Peace out!


Utgång på Ingång!

Jädrar, nu är jag redo för utgång i alla fall.
Stressigt värre på slutet haha..
Hade skola i början på dagen där vi startade upp de sjätte seminariet och de känns skönt att vi har lite mer tid på oss - då kanske man till och med hinner lära sig någonting. Sen när jag kom hem var det bara att göra sig iordning och nu ska jag vidare till stan. Första stoppet blir hos Hanna där vi ska planera en eventuell Stockholms resa (håller fasen tummarna på att de blir av), och så ska jag säga hej då till dom innan dom drar iväg på sin sutdentkryssning som varar hela helgen (lyx). Sen drar jag mig vidare till Becka där jag ska på förfest innan vi drar till slutdestinationen: Lipz!
Nu är det äntligen helg för min del, även fast jag har lite jobb på Lördag & Söndag!




Nu kommer Linda och hämtar upp mig.

Peace out!


The boy with the blue pants!

Överby blev ju lyckat, gick runt i Siba huset och jag fick med mig lite saker (precis som jag misstänkte), köpte mig ett par blåa brallor från H&M haha.. jäkligt coola och jag ska lätt använda dom imorgon när det är Lipz på schemat! Så hittade jag och Becka även ett par nördbrillor på H&M, vi hade väl köpt dom men det fanns bara ett par och då va de inte lika roligt och köpa dom - så vi håller utkik efter nördglasögon i framtiden haha. Sist köpte jag även dom där converse liknande skorna från dinsko som jag pratade om tidigare.
Sen körde vi skrällen och käkade på Espresso House - men det blev nog lite för mycket med tanke på hur sega vi och trötta vi blev haha. Lyckades nästan somna på bussen och de hade ju suttit fint om jag följt med den enda ut till Upphärad, speciellt med tanke på hur smidig jag var imorse (föregående inlägg).



Peace out!

Mejeriet is the shit!

Lyckades göra om min 10 minuters snoozande som jag brukar ha på morgonen till en 2 timmars försovning - lyckat! Missade en föreläsning som såklart också var en intressant och rolig föreläsning. Men jag spenderade min tid istället med att träffa Åsa och luncha på Mejeriet, de va första gången jag gick dit och jag måste bara säga att det stället var asballt haha! Sen hade vi ytterliggare en föreläsning på engelska och de gick hur bra som helst, det va skitlätt att förstå vilket jag aldrig hade trott att de skulle va.
Men nu väntar jag på att Becka ska bli klar så ska vi åka till Överby, får väl se om jag får med mig något hem.. de blir nog troligtvis så om jag känner mig själv rätt. Ska i alla fall hämta ut mina converse liknande skor som jag lagt undan på dinsko, jag vill ha vår NU!

Peace out!

Finally Home!

Mitt liv har varit upp och ner många gånger men nu har jag landat, allt känns för bra.. ja bättre än någonsin i ert sällskap.




Det här kan vara början på något jävligt bra!

Peace out!

RSS 2.0