E-House!

Spenderat eftermiddagen på högkvarteret aka. Espresso House!

Peace out!

Coldplay | Göteborg

Sovmorgon, ledig morgon, ledig dag!
Börjat lära mig äta havregrynsgröt frivilligt.. det sägs ju vara förbannat nyttigt och det är ju rätt billigt att göra det så inför mitt framtida studentliv (om jag någon gång får en såkallad lägenhet) så borde jag börja träna på att leva med det redan nu haha. Men morgonen va inte mindre lyxig för att jag käkade havregrynsgröt.. ensam hemma, bra musik och goda nyheter på telefonen gjorde den här morgonen lite lagomt perfekt. Becka ringde nämligen förut och berättade att Coldplay kommer till Göteborg i sommar, GALET! Vi har alltid sagt att vi ska gå på dom när dom kommer till sverige och nu verkar det vara dags haha. Dem kommer spela på Göteborgsfestivalen: Where The Action is. Biljetterna släpps den 7 Februari och gissa vilka som kommer slåss om dom biljetterna!


Peace out!

Mår som man förtjänar!

Vilken kväll det blev igår, förfest hos Nina med fint folk! Drog sen in till staden tillsammans med Åsa och Becka för att möta upp Kicki. Styrde sedan partytåget mot Butlers och jädrar va kul vi hade! Massor med folk, bra musik och massa dans. Sen dök även Ida upp senare under kvällen så det kunde ju inte bli bättre, tack ska ni ha för en sån lyckad kväll, det behövdes! Dagen-efter, alltså idag har inte varit lika charmig. Det va längesen jag hade en sån här baksmälla, huvudet i toaholken och kunde knappt stå på benen förens klockan 16 då det blev frukost haha. Men som man brukar säga angående dagen-efter "man mår som man förtjänar" och med tanke på gårdagen va de ändå värt de haha!

Nu blir det Solsidan och Wallander: Hämnden, har inte sett den än och den verkar ju skitbra!

Förhoppningsvis kommer det lite bilder här från gårdagen.. håll ut!

Peace out!

Mobilbeslutsångest.. big time!

Peace out!

Lönehelg!

Behöver jag säga mer?
Fram med musiken haha!

Peace out!

6 deciliter kaffe va vad som hände!

Mobilen trasig, hur? Det hela började med en vanlig klassisk fika.. (vad annars?) ..tillsammans med Becka, Åsa och Nona! Hann beställa in kaffe, hasselnötslatte och bakelser.. som tur va fick jag i mig min Napoleon bakelse, eller ja tills jag blev sådär äckligt-bakelse-mätt innan katastrofen inträffade! Becka som genom sitt vilda kroppspråk (som bara Becka kan göra) råkade välta hela Åsa's hasselnötslatte + en halv mugg kaffe, bara det i sig måste pointeras som en bedrift och förklarar även en hel del om Beckas kroppsspråk som används när hon minst sagt engagerat förklarar saker. 6 deciliter kaffe i form av en våg dränkte de mesta på bordet.. bakelser, kvitton, brickor.. MIG, MIN MOBIL och ÅSAS KNÄ!

Självklart kommer en katastrof sällan ensam då bordet bredvid naturligtvis måste fråga om det hamnade mellan benen? Som offret känner man ju inte direkt för att svara på något jag vill kalla för en korkad fråga, väntade nästan även på att den självklara frågan "va kaffet varmt?" skulle dyka upp. Bad även om papper.. och får istället en trasa. Vad kan gå fel? Chinosen tog det mesta och sög åt sig de riktigt rejält innan papper tillslut kom, även mobilen dränktes och som gav upp helt efter några återupplivningsförsök.
Efter vi bytt bord och fortsatte på vårt fika så börjades de igen, snack, kaffedrickande, skratt och Becka som med sitt vilda kroppsspråk höll lite bättre koll på vart Åsa's nya hasselnötslatte befann sig på bordet.

Till folk som undrar: Nej jag hatar inte Becka, hon kan skölja över mig med ytterliggare 6 deciliter kaffe (det betyder inte att du får göra det medvetet) utan att jag skulle bli sur. Även fast jag upptäckte att kaffet till och med sög sig i kalsongerna när jag kom hem!

Crime scene photos!

Peace out!

Katafuckingstrof!

Låter dagens facebook-inläggsproduktion beskriva dagen:
Sitter just nu i ett krismöte angående min ekonomi..
Behöver jag ens nämna karma den här gången.. ?

Peace out!

Today is a good day!

Ytterliggare en rolig dag i skolan. Godkänd på pedagogik-tentan. Lön. Högre lön än vad jag förväntat. Kvällsfika med Becka & Ida. Fick en snygg tröja gratis. Sovmorgon imorgon. Criminal minds & Big bang theory på Kanal5 ikväll. Sen har även Becka börjat blogga. Jag känner mig helt enkelt bortskämd idag, snuskigt bortskämd!

Klicka på bilden så kommer ni direkt till hennes blogg!

Peace out!

Dancing with la bouche en coeur!

Cooler couleur whatever
What what what do you prefer
Dancing with la bouche en coeur
Snaping with your wayfarer
Cooler couleur whatever
What what what do you prefer
Dancing with la bouche en coeur
Snaping with your wayfarer
♫♪

Peace out!

Cooler Couleur!

Dagen i skolan va preppad med snacka om provtagningar och även tillfälle att lukta på olika bakterieodlingar, visst lockas ni till sjuksköterskeprogrammet när ni hör det haha. Hade lång håltimme mellan föreläsningen och gruppundervisningen så det blir lunch på den nya indiska restaurangen tillsammans med basgruppen. Riktigt trevligt som måste göras fler gånger. Gillar restaurangen också, stilen, maten och priset haha!
Nu ligger jag i sängen med musik i öronen och inväntar en kvälls fika med Ida & Becka!

Crookers - Cooler Couleur!
Cooler couleur whatever
What what what do you prefer
Dancing with la bouche en coeur
Snaping with your wayfarer
Peace out!

Bad karma!?

Lediga onsdagar uppskattas minsann!
Vaknade i lagom tid men lyckades snooza i 2 timmar.. som vanligt! Så jag va inte upp förens klockan 12. Vilket resulterade i att det känns som jag missat hela dagen, i alla fall den delen då solen är uppe. Finbesöket från Norge, Ida, hörde av sig och jag åkte in till stan för att möta upp henne. Blev thaifood med lite folk och sen gled vi runt i Trollywood och tjöta om allt möjligt, finns ju mycket och prata om när man inte träffats på några veckor! Efteråt styrde jag kosan hemmåt och när jag väl kom hem hade de redan hunnit bli kvällen och det har inte hunnit göras särskilt mycket förutom dusch, se lönespecen, och nu sänggång.
Fick högre lön än vad jag hade förväntat mig vilket känns riktigt skönt, då kan jag lägga en del av pengarna på sparkontot utan att oroa mig för att det ska påverka min vardagsekonomi. Tror det beskedet va en kompensation mot den otroligt slöa rakhyveln jag rakade mig med idag, såg ut som en vampyr på mördarturne när jag va klar.. hade nästan varit mindre painful att raka sig med en brödkniv! Fortfarande.. bad karma!?

Sänggång! Började visst lite tidigare i skolan än vad jag trodde haha!

Peace out!

Ny skolvecka!

Föreläsning om immunologi och bakteriologi stog på schemat idag. Låter kanske inte som världens roligaste men det är faktiskt intressant och trots att jag inte hängde med i allt så blev de ändå ingen hänga gubbe, vilket är ett sorts framsteg i sig haha. Efter skolan blev det en fika på E-House med Ida, Åsa och Becka (SKRÄLL)! Sen jag kom hem har huvudet inte riktigt hängt med, meningen va att jag skulle läsa lite på det vi prata om idag men jag lägger mig nog hellre i sängen tillsammans med senaste nr. av Café. Som också påminner mig om att prenumerationen måste förnyas. Varför kommer alla utgifter när man får som mest i inkomst? Bad karma?

Nej roliga tankar, nu blir det jag och Plura!
Peace out!

Hello 90-tal!

Jag kan inte sluta skratta, nya frissan är fräsch med fix i.
Men så gick jag förbi spegeln efter jag duschat och tänkte: vafan!
Är det inte den gamla 90-tals frillan aka. McDonald's frisyren som har bildats där uppe på toppen.

Som sagt, jag kan inte sluta skratta haha!

Peace out!

Brilltajm?

Damn, nog för att jag gillar vara ledig på måndagar men när det inte händer något... då kan man lika gärna ha varit i skolan eller så kunde jobbet ringt. Men dagens stora insats har väl varit att städa mitt bombnedslag till rum och duschat, då förstår ni nivån på aktiviteten idag haha. Fortsätter väl lata kvällen ut framför TV:n och drömmer om löningen som kommer imorgon, ÄNTLIGEN!

Kanske investera i lite brills lagomt till våren då kanske?
Fräscha! Kostar mellan 145:- och 99:- på den här sidan.
Peace out!

SCHEIßE

Theirry Mugler
Lady Gaga
I don't speak german, but I can if you like!

Peace out!

Spontanitet på en ny nivå.

Mår som man förtjänar..gårdagen gick från ickehändelseriklördag gick till riktigthändelseriklördag!
Åkte från mig och hamnade först spontant i Uddevalla av någon anledning, köpte lite godis och gick runt i stan. Sen styrde vi vidare mot Göteborg. Gick runt på avenyn och blev tillslut sugen på mat, hamnade på ett ställe där det blev öl, ceasarsallad och massa tjöt. Satt där ett bra tag och allt fler kom dit för att fördricka lite och helt plötsligt hamnade två killar vid vårt bord. Det visade sig att ena killens flickvän är en kompis till mig, världen är allt bra jävla liten. Dom lyckades övertala oss att följa med till Parken för en utgång och eftersom dagen varit tillräckligt spontan kunde vi självklart inte säga nej haha. 
Så vi hamnade tillsist på Parken där vi träffade massa skönt folk.
Det blev
öl på öl på öl
vin på vin på vin
dans på dans på dans

Gårdagen tog med andra ord spontanitet till en helt annan nivå, och jag älskar det!

Nu blir det solsidan.
Peace out!

Ickehändelseriklördag.

Visst hatar man dom, såna lördagar man vet de inte händer någonting. Många har frågat om jag ska ut ikväll så de är ju inte så att jag är bortglömd häähää men jag ska ha en nykter helg har jag lovat mig själv så det fick tyvärr bli ett nejtack. Men då blir man lite lycklig när uppfinningsrika Linda hör av sig och frågar om jag vill haka på henne och Annelie på något dom kallar för lämnatråkhättanenlördagåsevartvihamnarförvivillgöranågotkul!

Jatack!Peace out!

Extreme Makeover!

Före!

Efter!


Peace out!

Filmkväll!

Avslutade förra inlägget med att säga att jag skulle göra nyttiga saker, så jag tänkte använda morsans pilatesboll för att träna magen. Har hört att den ska vara effektiv men allvarligt talat, pilatesboll är nog de enda redskapet i världen som kan få vilken människa som helst att känna sig som en flodhäst. Det va ett under att jag inte slog i huvudet i någonting så som jag for runt, men tillslut lyckades jag faktiskt.. men får nog fortsätta imorgon istället.
Blev bio idag, Little Fockers, låg humor men den va helt okej hehe. Efter filmen gick vi vidare hem till Becka där det blev ännu mer film, först Black Swan och sen 127 Hours. Måste bara säga att jag verkligen rekommenderar Black Swan, det va längesen jag såg en sån bra film och längesen jag såg skådespeleri som tydligt är i världsklass.. Natalie Portman är briljant. Nu kände jag mig lite för mycket som Ronny (filmkritiker).
En riktig härlig fredag med andra ord, skönt att göra något nyktert för en gångs skull och det är ju rätt årstid för filmkvällar.. mer sånt tack! Nu ska jag käka upp tacosen och sen blir det sängen, känns som bara helgen börjat, skönt!
Peace out!

Friday oh lovely friday!

Kom hem igår kväll vid 23:30 tiden efter en lååång översocial-dag. 
Började dagen med praktiska övningar i skolan, KAD-insättning och hur man får på sig sterila handskar på bästa sätt + diskussion om basal hygien rutiner. Slutade vid 11 och min klipptid va inte förens vid 12:15, så jag lyckades få med min klasskamrat till E-house för en fika. Drog till frissan sen som fick till min frisyr riktigt grymt, känns gött färshct. Har ingen bild än men det kommer senare. Efter det drog jag till Nina för en kaffe, men hon skulle jobba så vid 15:30 va jag i skolan igen för att möta upp en annan klasskamrat som jag hade bestämt gå på kårens afterschool pub med. Becka mötte upp oss också och vi tog varsin öl och tjöta, vet inte riktigt om de va för att de va lite folk och att vi va där tidigt men de kändes inte riktigt som min typ av pub. Men får väl prova en annan gång och se. Efter ölen drog jag vidare till Strandgatan där jag mötte upp Hanna, Annelie och Linda och vi stannade där fram tills 23 tiden, massa tjöt och massa skratt.. det är synd att det inte blir allt för ofta men det ska vi ändra på. 2011 kommer bli grymt och Peace & Love blir allt mer frestande till att få ta min festivaloskuld iår haha.

Idag är jag ledig, helgen är igång med andra ord.. känns riktigt jävla najs. Så nu är det kaffe, frukost, en film som gäller. Sen ska jag nog ta tag och göra lite nyttiga saker också men orkar inte lova någonting än haha.

Peace out!

G o o d S h i t

¨'
Tolv avsnitt av Rebecca&Fiona - räddade den här onsdagskvällen!


Peace out!

Ordbajseri & Stjärtbakterier!

Varför lyckas jag alltid vakna 15 minuter innan bussen går så jag inte får en riktig morgon? Tre dagar i rad, det är precis som att jag i mitt undermedvetna har någon sorts stress-fetish. Men jag hann med bussen och missade inte dagens föreläsning, skönt. Föreläsningen handlade om bakterier i ändan, så det va ju såklart bäddat för att det skulle spåra ut lite halvt, vilket det naturligtvis gjorde haha. Efter skolan lyckades jag såklart klanta till det med min stora trut, skulle ta en dator tillsammans med en klasskamrat och så låg det en bords-duks liknande sak bredvid datorn. Så jag kläckte ju såklart kommentaren "är det en sjal eller en duk eller?" Precis då vänder sig tjejen som satt bakom oss och säger "den är min". Fint Kim, riktigt begåvat haha!
Det fick avsluta den flummdagen i skolan och jag mötte upp Becka för en sushilunch. Sedan åkte jag hemåt och jag vet inte vad som hände men nu är jag helt slut, känns som jag har gröt i hela huvudet. Kanske lite för mycket stjärtbakterier som det har ordbajsats om idag, behöver mat och sömn. Försöker med tidig sänggång. Imorgon ska vi träna på hur man sätter en kateter på dockor (bäst att påpeka att de är dockor vi övar på ifall någon skulle få för sig att vi övar på varann, det finns ju trotsallt människor till allt). Bäst att man är fitforfight och utvilad då, så man inte sätter katetern i fel hål haha!

Peace out!

...

Hur många gånger ska jag behöva göra jag-är-tillbaka-inlägg?  Känns som de är sjuttiofemte gången gillt som gäller för mig? Stackars er. Därför gör jag ingen flashig entré med rubriker utan bara diskret beklagar mig själv över detta... vilket också är en smått tragisk start. Men vi får se de positiva i de hela, det kan bara bli bättre haha. 
Vad händer i mitt liv just nu? Det gamla vanliga, party var och varannan helg, fika var och varannan minut och lite plugg däremellan. Svaret är ja på frågan om jag är kvar i Trollywood, varför? För staden innehåller lite för många bra människor och jag stortrivs i skolan med världens bästa sjuksköterskestudenter, varför sumpa det? Har ju även kommit in i ett studentflow, plugget flyter framåt och vi befinner oss äntligen i tankebanor som bara riktiga studenter gör.
Exempel på de är bara under föreläsningen idag.
- Jag köpte kurslitteratur och använde rabatten vi fick, tjänade bara 19 spänn!
- Men du, det är ju en öl.. eller ja en halv i alla fall!

Svaret är även ja på frågan om jag bor kvar i det lilla råttr*vhålet till samhälle som heter Sjuntorp...
men det kan vi diskutera en annan dag.
...sjuttiofemte gången gillt, den här gången blir det bra.. riktigt bra!

Uppdatering, tänkte förklara varför jag skulle börja blogga igen.. men kom inte på någon vettig anledning, tills jag snookade igenom bloggen och upptäckte min senaste kommentar på mitt föregående inlägg.

Min anledning blir väl att hålla henne sysselsatt när hon inte har något bättre för sig klockan 5 på morgonen. Tillräckligt vettigt?

Peace out!


RSS 2.0